Jump to content

Danilo_Corleonee

Novi član
 • Content Count

  209
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9

About Danilo_Corleonee

 • Rank
  Novi član

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime:
  Danilo_Houston

Recent Profile Visitors

567 profile views
 1. Ime_Prezime (kao na serveru):Danilo_Houston Godine (OOC):17 Slika /stats (možete ukloniti novac):http://prnt.sc/ot0xqv Slika /weaponskills:http://prnt.sc/ot0yhd Da li imate normal na TS:da Dodajte nešto:
 2. Veoma dobar predlog. Ovaj sistem bi omogucio igracima zanimljiviju igru. Takodje ovaj sistem doveo bi do vise druzenja na serveru i mnogo vise zabave, a usput bi podigao na noge firme ( kafice, trafike, prodavnice...)
 3. Sto se tice Happy Joba to naravno ne bi trebalo da se stavi svaki dan vec npr samo vikendom i to da bude samo jedan posao po danu i to vrv bi privuklo igrace da rade kako bi na malo brzi nacin sakupili pare ali da to bude opet RP. Sto se tice cene oruzija to sam samo naveo kao primer. Mislim da treba da se poradi malo na firmama i biznisima kako bi se one opet podigle ( elektrana, telekom, trafika, mobil shop ...) Al vazno da se u vecini stvari razumemo. ;D
 4. Moje misljenje je da je ekonomija servera pre bila bolja nego sada. Naravno slazem se sa tim da se ne moze sve postici zbog velikog broja igraca. Moj predlog je da se igraci preusmere na poslove i da saradjuju pare na malo tezi ali RP nacin, takodje bilo bi pozeljno kako bi se ovo postiglo da se malo smanje nagrade na aktivnoj igri, a kako bi igraci dobili motivaciju za rad predlazem da se uvede sistem Happy Job ( duple plate na poslovima, dupli respekti... ) i odrediti nekoliko dana u nedelji za ovaj sistem. Takodje bi predlozio da se smanje cena wl i bolnice, a da se poveca npr cena oruzija u gun shopu i tako bi se povecala zarada te firme kao i njena vrednost, i to se naravno moze uraditi i sa drugim firmama kako bih se i one podigle na noge.
 5. Ko moze nek ostavi LIKE.

   

  1. Corleone_Vitto

   Corleone_Vitto

   Ne moze bot si :D

 6. Ko moze neka pogleda. LIKE

 7. Ime_Prezime (kao na serveru): Danilo_Houston Godine (OOC): 17 Slika /stats (možete ukloniti novac):http://prnt.sc/o29cw8 Slika /weaponskills:http://prnt.sc/o29dl4 Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:/
×
×
 • Create New...