Jump to content

Nikola Eremicc

Aktivan član
 • Posts

  1,637
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,177 profile views

Nikola Eremicc's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • Well Followed Rare
 • One Year In
 • Posting Machine Rare
 • Collaborator
 • First Post

Recent Badges

11

Reputation

 1. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Nikola_Eremic Kupujem/Prodajem/Menjam: Prodajem infernus Koliko je registrovan (vozilo): Jos 2 sata! Koliko košta registracija (vozilo): Na 5 dana je 30,000$ Cena: 2,700,000$ Slika: Opis: Vozilo je veoma malo vozeno, presao samo 20,000km. Ocuvan.
 2. Ime_Prezime (kao na serveru): Nikola_Eremic Godine (OOC): 17 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/vkQK2yb Slika /weaponskills: https://ibb.co/8YjFbGK Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: /
 3. Ime_Prezime (kao na serveru): Nikola_Eremic Godine (OOC): 17 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/GQyqYLp Slika /weaponskills: https://ibb.co/51cBfpn Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: /
 4. Ime_Prezime (kao na serveru): Nikola_Eremic Godine (OOC): 17 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/XDP0zyy Da li imate normal na TS: Da, naravno. Dodajte nešto: Veoma sam aktivan, imam iskustva sa radom. Bio sam pripadnik saobracajne policije vise od pet puta.
 5. Ime_Prezime (kao na serveru): Nikola_Eremic Godine (OOC): 17 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/XDP0zyy Slika /weaponskills: https://ibb.co/pPGf1Pp Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Veoma sam aktivan, imam iskustva sa radom.
 6. Ime_Prezime (kao na serveru): Nikola_Eremic Godine (OOC): 17 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/Nj5YX4S Slika /weaponskills: https://ibb.co/ZThQv1Q Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Aktivan sam.
 7. Ime_Prezime (kao na serveru): Nikola_Eremic Godine (OOC): 17 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/WB9S2CW Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Aktivan sam.
 8. Ime_Prezime (kao na serveru): Nikola_Eremic Godine (OOC): 17 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/WB9S2CW Slika /weaponskills: https://ibb.co/BsXzn0q Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Aktivan sam.
 9. Decak s autizmom, koji je bio usamljen i nije imao prijatelje, bio je veliki ljubitelj crtaca "Sundjera Boba". Proveo bi mnogo vremena gledajuci ih na svom TV-u u svom malom stanu. Ali, jedne noći, nešto se promenilo. Kad je decak zasnuo, počela su svjetla da treperaju po kuci i on je pogledao na TV, gde je video nešto zastrasujuce. Na ekranu se pojavila pricica o lariju, cudovistu koji je putovao svijetom trazeci svog prijatelja. Lario je bio zloslutan i zastrasujuce izgledao, a decak se bojao da bi ga mogao sresti. Ali, kad su svjetla u stanu potpuno pogasila, decak je osjetio nečiji dodir na ramenu i kad se okrenuo, video je larija koji stoji iza njega. Lario je rekao: "Ja sam lario i trazim svog prijatelja. Da li bi ti zelio biti moj prijatelj?" Decak je bio prestrašen i počeo je da vrišti, ali kad se probudio, sve je bilo samo u snu. Od tog dana, decak nije gledao Sundjer Boba nikad vise. Bio je prestrašen od toga šta se moglo desiti, ako bi ponovo sanjao o lariju. Od tad, proveo je vise vremena na otvorenom i trudio se da nadje prave prijatelje, kako ne bi morao da se vrati na ekran i susretne larija. Zatim je ugledao velikog psa i poceo jesti pasulj a od toga nije primetio nista vise. Nakon toga, on se počeo čudno ponasati i zatim je osjetio bolove
 10. istina: ne istina: da li si jeo bademe izazov: kupi 5kg eurokrema
×
×
 • Create New...