Skoči do sadržaja

Aleksa_Filipovic

Donator
 • Broj postova

  226
 • Pridružio se

 • Poslednja poseta

Reputacija

27

7 Pratioca

O Aleksa_Filipovic

 • Rank
  Novi član
 • Rođendan 26.09.2002.

Lične Informacije

 • Pol
  Muški
 • Lokacija
  Beograd

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime
  Filipovic

Nedavni posetioci

735 pregledi profila
 1. Ime_Prezime (kao na serveru): Filipovic Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac): ne radi f8 Slika /weaponskills: ne radi f8 Da li imate normal na TS: da Dodajte nešto: sta?
 2. Ime_Prezime (kao na serveru):Filipovic Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/0DSzs Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/0Da6L Da li imate normal na TS: da Dodajte nešto: idemo u taxi !!
 3. Ime_Prezime (kao na serveru): Filipovic Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://dodajsliku.com/image/HUu97 Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/HU3MJ Da li imate normal na TS: DA Dodajte nešto: bela sedista !!!!
 4. Ime_Prezime (kao na serveru): Filipovic Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://dodajsliku.com/image/lvuEu Slika /weaponskills: https://dodajsliku.com/image/lvvHn Da li imate normal na TS: da Dodajte nešto: sta???
 5. Ime_Prezime (kao na serveru): Filipovic Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://dodajsliku.com/image/IhgDA Slika /weaponskills: https://dodajsliku.com/image/IhR02 Da li imate normal na TS: da Dodajte nešto: skaman sam al cu dolaziti na robove !
 6. +/- Za postansko sanduce se slazem i za pilota , ali za aktivnu igru ne !
 7. - , makar da se poveca na 4k posto bi sve jedno gubili za WL i plus /bolnicu !
 8. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Filipovic Vaš predlog: naprimer kada mi odemo u soplend ili neku prodavnicu bilo bi lepo da kada kupimo hleb ,mleko, itd da kada zavrsimo kupovinu , da nam se u rukama stvori kesa sa hranom i da to mozemo ubaciti u gepek vozla i da kada nemamo u inventoryju vise mi uzmemo hranu iz gepeka !
 9. pa na to se i mislilo posto ce sve jedno da mu ode na aukciju !
 10. + , naprimer moglo bi i ovako : da civili koji nisu u ORG a zele da se osvete nekome a nemoze da ga ubije zbog zastite anti dm da se uvede gradjanski rat !
 11. - , ali da je u pitanju 20 dana mozda bi imalo malo logike !
 12. Ime_Prezime (kao na serveru): Filipovic Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti nova c): Slika /weaponskills: Da li imate normal na TS: DA Dodajte nešto: njoke
 13. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Aleksa_Filipovic Vaš predlog: Da kada policajci uzmu rob i kada nemogu da ga dostave oni odu LTA ali moj predlog glasi kada oni odu LTA da pare ne nestanu nego da ostanu da se vrte tamo gde je policajac otisao LTA !!
×