Skoči do sadržaja

Aleksa_Filipovic

Donator
 • Broj postova

  229
 • Pridružio se

 • Poslednja poseta

Reputacija

15

6 Pratioca

O Aleksa_Filipovic

 • Rank
  Novi član
 • Rođendan 26.09.2002.

Lične Informacije

 • Pol
  Muški
 • Lokacija
  Beograd

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime
  Aleksa_Filipovic

Nedavni posetioci

655 pregledi profila
 1. Ime_Prezime (kao na serveru):Filipovic Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/0DSzs Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/0Da6L Da li imate normal na TS: da Dodajte nešto: idemo u taxi !!
 2. Ime_Prezime (kao na serveru): Filipovic Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://dodajsliku.com/image/HUu97 Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/HU3MJ Da li imate normal na TS: DA Dodajte nešto: bela sedista !!!!
 3. Ime_Prezime (kao na serveru): Filipovic Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://dodajsliku.com/image/lvuEu Slika /weaponskills: https://dodajsliku.com/image/lvvHn Da li imate normal na TS: da Dodajte nešto: sta???
 4. Ime_Prezime (kao na serveru): Filipovic Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://dodajsliku.com/image/IhgDA Slika /weaponskills: https://dodajsliku.com/image/IhR02 Da li imate normal na TS: da Dodajte nešto: skaman sam al cu dolaziti na robove !
 5. +/- Za postansko sanduce se slazem i za pilota , ali za aktivnu igru ne !
 6. - , makar da se poveca na 4k posto bi sve jedno gubili za WL i plus /bolnicu !
 7. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Filipovic Vaš predlog: naprimer kada mi odemo u soplend ili neku prodavnicu bilo bi lepo da kada kupimo hleb ,mleko, itd da kada zavrsimo kupovinu , da nam se u rukama stvori kesa sa hranom i da to mozemo ubaciti u gepek vozla i da kada nemamo u inventoryju vise mi uzmemo hranu iz gepeka !
 8. pa na to se i mislilo posto ce sve jedno da mu ode na aukciju !
 9. + , naprimer moglo bi i ovako : da civili koji nisu u ORG a zele da se osvete nekome a nemoze da ga ubije zbog zastite anti dm da se uvede gradjanski rat !
 10. - , ali da je u pitanju 20 dana mozda bi imalo malo logike !
 11. Ime_Prezime (kao na serveru): Filipovic Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti nova c): Slika /weaponskills: Da li imate normal na TS: DA Dodajte nešto: njoke
 12. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Aleksa_Filipovic Vaš predlog: Da kada policajci uzmu rob i kada nemogu da ga dostave oni odu LTA ali moj predlog glasi kada oni odu LTA da pare ne nestanu nego da ostanu da se vrte tamo gde je policajac otisao LTA !!
 13. Imam dosta predloga za sledeci Up date odnosno v1.9 a to je : 1. da bolnicarima se poveca vreme da bi otisli po pacijenta koji se nalazi na primer u ZG ili SA i da SP nedaje tickete za radar bolnicarima !! 2. da se smanji broj kuca u SA ili ZG posto tamo niko nece da zivi i da se umesto toga ubaci naprimer hotel u BG gde ce imati stanovi koji kostaju na bay oko 165k i da kada udjemo u taj takozvani nas stan da imamo drugi ulaz za garazu kao Lift i da odemo u garazu po nasa vozila koja se nalaze u tom hotelu . 3. a) da se za firme naprimer auto Skole povecaju zarade posto je zbog tih firmi igraci i uspevaju na pocetku igre ,na sata mislim - ljudi cim dodju na server oni odma idu u auto skolu da polazu i da mogu da rade posao i da skupljaju pare za nesto lepse i kada im cak i saobracajna policija oduzme dozvolu da oni plate to polaganje 47k a da vlasnici ot tih para dobijaju samo 17k a ostale pare nestanu sto nije uredu ! 4. Bilo bi vreme da se povecaju plate na svim poslovima barem za 2k . Razlog : nije uredu da naprimer 1 poslu dignete platu a na drugim nista ! 5. Da se aktivira malo auto perionica. NA primer : kada mi idemo vozilima po nekoj travi ili blatu da nam se naprimer uprlja auto i da odemo u auto perionicu da ga operemo !
×