Jump to content

Fikret_Husnic

Super Moderator
 • Content Count

  13,991
 • Joined

 • Days Won

  93

Fikret_Husnic last won the day on June 28

Fikret_Husnic had the most liked content!

Community Reputation

4,725 Diamond

About Fikret_Husnic

 • Rank
  Starosedelac

Recent Profile Visitors

31,555 profile views
 1. Screenshot_13.thumb.png.1c249fb5d3c12a95b72089d527155bfe.png

  Mali isječak iz MT Diskord servera :D

  1. Mladenovic

   Mladenovic

   Mene nema na slici :P

  2. Skole

   Skole

   A ne spominjes kreatora mimova hahahhahaha

  3. mrz

   mrz

   Au braco, nasli ste od koga cete krasit mimove ...

 2. Pravilo FA (Fake Account) - detaljno objašnjenje

   

  Pravilo servera FA (Fake Account) na našem serveru definisano je na sledeći način:

  1. Zabranjeno je da jedan igrač bude konektovan na dva ili više naloga u isto vrijeme.

  2. Zabranjeno je pravljenje/posjedovanje više naloga u cilju izbjegavanja poreza i skladištenja imovine.

   

  Šta je kažnjivo:

  1. Ukoliko napravite drugi nalog s namjerom da farmate novac na njemu od aktivne igre, stečenog interesa i slično a zatim da taj novac prebacujete na svoj glavni nalog, prekršili ste ovo pravilo i bićete kažnjeni.

   

  2. Ukoliko ste kažnjeni na serveru, npr. robija, ludnica, prison i sl. i napravite drugi nalog i igrate na njemu dok vam ne istekne kazna na glavnom, prekršili ste ovo pravilo i bićete kažnjeni.

   

  3. Ukoliko pored svog glavnog naloga, posjedujete nalog sa kojeg vršite različite abuse-ove, npr. kao civil ometate pljačke, prekršili ste ovo pravilo i bićete kažnjeni.

   

  4. Ukoliko posjedujete nalog na kojem skladištite imovinu u cilju izbjegavanja poreza, čuvanja imovine (npr. imate imanje od 20 metara i želite da kupite imanje od 30, i samo ovo od 20 metara prebacite na vaš drugi nalog) prekršili ste ovo pravilo i bićete kažnjeni.

   

   

  Kazne za kršenje ovog pravila:

  1. Robija na glavnom nalogu i ban na svim ostalim nalozima, ukoliko ste svjesni svoje greške i priznajete da ste kršili pravilo.

   

  2. Ban svih naloga ukoliko ne priznate kršenje pravila, a ispostavi se da ste kršili pravilo. Takođe, svaki nalog će biti banovan u slučajevima nesaradnje, bilo da je to odbijanje ulaska na TeamSpeak radi provjere, bježanje sa servera ukoliko vas nadležni Admin geta do sebe ili TeamSpeaka ukoliko vas nadležni Admin muva i slično.

   

   

  Šta nije kažnjivo:

  1. Pod FA ne smatramo ulazak na account druga/drugarice u slučaju restartovanja neaktivnosti.

  [NAPOMENA #1] U slučaju da vam je vaš drug/drugarica dao/la šifru svog naloga zbog restartovanja neaktivnosti, prvo izađite sa svog naloga, pa tek onda uđite na nalog te osobe i restartujte neaktivnost. Takođe, ukoliko vas ta osoba prijavi za upad na acc bićete kažnjeni kao da ste upali na acc bez obzira na to šta se radili na accountu te osobe.

   

  2. Pod FA ne smatramo prelazak sa starog na novi nalog.

  [NAPOMENA #2] U slučaju da ste odlučili da promijenite nalog, tj. prestanete igru na starom nalogu i počnete na novom, imate pravo da prebacite novac sa starog na novi nalog. Ukoliko imate neku imovinu koja zahtijeva level veći od drugog, onda tu imovinu prvo prodajte pa tek onda napravite novi nalog i prebacite novac.

  [NAPOMENA #3] Ukoliko na novi nalog prebacite samo novac, a na starom ostavite npr. auto i biznis, pa malo igrate na jednom, a malo na drugom nalogu, bićete kažnjeni za FA.

   

  3. Pod FA ne smatramo situaciju kada više osoba iz iste kuće/komšiluka i slično igra na istoj IP adresi.

  [NAPOMENA #4] Ukoliko postoji još neka osoba koja igra na našem serveru sa iste IP adrese kao vi, obavezno se javite nadležnom Adminu u privatnoj poruci na forumu, na TeamSpeak-u ili na serveru radi provjere. Dakle, koliko account-a toliko osoba, to je sasvim dozvoljeno.

  [NAPOMENA #5] Ukoliko ste vi napravili nalog bratu ili sestri, i on/a je možda ranije igrao/la, sada više ne, tj. ako nalog od brata ili sestre koristite za farmanje, bez obzira na to jeste li provjeravani ili ne, bićete kažnjeni za FA.

   

   

  5. Pod FA ne smatramo situaciju gdje vaš drug/drugarica napusta server i vama da nalog. 

  [NAPOMENA #6] U slučaju da dobijete nalog od druga/drugarice, a već imate svoj, imate dvije opcije:

  1. Prebacivanje imovine i igranje na glavnom, dakle imate pravo da imovinu sa naloga koji ste dobili prebacite na glavni, ali onda ako u bilo kojem slučaju uđete na nalog koji ste dobili bićete kažnjeni za FA.

  2. Prebacivanje imovine sa glavnog na dobijeni, ali onda ukoliko budete uhvaćeni da je glavni nalog ulogovan, bićete kažnjeni za FA.

   

  Šta je to provjera?

  Postoji samo jedan vjerodostojan način za provjeru FA a to je razgovor na TeamSpeak-u. Dakle, ukoliko vas Admin muva zbog ovoga, a npr. imate brata koji igra na serveru, ne brinite, dovoljno je da pozovete brata, popričate sa Adminom i stvar je riješena.

   

  Nadam se da vam je sada ovo pravilo jasnije, ukoliko imate nedoumica, biće mi drago da vam ih otklonim.

  1. M_I_K_I

   M_I_K_I

   Haahhaha pozovem komsinicu,da se predstavi kao drugi acc.  (Salim se narvno)

    

    

  2. Fikret_Husnic

   Fikret_Husnic

   @M_I_K_I Pitam komšinicu "Ko je vlasnik servera", komšinica ne zna, ode i komšinica, a ode i ti :D

  3. M_I_K_I

   M_I_K_I

   Aa sta ako komsinica igra samp 😉

    

   Pravilo nije definisano lock. xD

 3. Većinom naše, mada ne pratim popularne jutjubere. Naravno, volim i da pogledam neki video od stranih jutjubera, ali aktuelne i popularne jutjubere nikad nijesam volio.
 4. Gospodar prstenova, ima oko 400 strana, nažalost morali smo sve da čitamo, a makar na 100 strana se opisuju šiljate uši Froda Baginsa. Iskreno, najdosadnija lektira ikada.
 5. Atalanta - Inter (Subota, 20.45) X, 1:1 Juventus - Roma (Subota, 20.45) 2, 1:2 Napoli - Lazio (Subota, 20,45) 1, 2:1 Milan - Cagliari (Subota, 20.45) 1, 3:1 Sassuolo - Udinese (Nedjelja, 20.45) 1, 3:1
 6. Nova sezona, novo takmičenje... Dakle "Balkan" tačnije EX-Juglaviju će ove sezone u Ligi Šampiona predstavljati 8 klubova -Od predstavnika Kosova - Drite, očekujem da će proći polufinale pretkola jer im je protivnik predstavnik Andore, međutim, u finalu će ih najvjerovatnije čekati Linfild iz Sjeverne Irske, koji je kvalitetniji od njih, tako da mislim da će predstavnik Kosova prilično rano završiti avanturu ove sezone. Što se predstavnika Crne Gore tiče - podgoričke Budućnosti, sve zavisi od žrijeba, ako dobiju nekog jakog rivala kao što je Seltik svoje putovanje završavaju u prvom kolu, ali ako dobiju nekog laganijeg rivala kao što je irski Dandalk onda definitivno imaju šansi s obzirom na to da su sigurno najkvalitetnija crnogorska ekipa u poslednjih 10-tak godina. Što se predstavnika BiH tiče, Sarajeva, nijesam siguran da li su nosioci na žrijebu ili ne, ako su nosioci, onda imaju lijepe šanse za povoljan žrijeb i sledeće kolo, a ako nijesu, onda za njih važi ista priča kao za Budućnost. Međutim, najdalje što im dajem je drugo kolo. Predstavnik Makedonije Sileks, koliko znam debituje u Ligi šampiona, nijesu bili prvaci svoje države, tako da oi za njih važi isto kao za Budućnost, s tim što smatram da Budućnost ima kvalitet više od njih. Slovenačko Celje je takođe debitant, i koliko znam nosilac na žrijebu, tako da smatram da su oni dosta poželjan rival, jer su uz dosta sreće uzeli titulu u Sloveniji. Svakako, imaju kvalitet da prođu prvo kolo, međutim, dalje od toga, teško. Predsatvnik Srbije Crvena Zvezda je prema UEFA koeficijentima najkvalitetniji tim posle Seltika i Astane, koji se pojavljuje u prvom kolu, tako da od njih se očekuje da lako prođu tu prepreku. Što se daljeg plasmana tiče, uz dosta sreće na žrijebu i u utakmicama, mislim da Zvezda i ove godine može ući u grupnu fazu Lige Šampiona. Međutim, najvćei hendikep za njih definitvno je to što se gotovo sigurno mečevi neće igrati pred publikom, a ruku na srce Zvezda ima najbolje navijače što se Evrope tiče. Takmičenje od drugog kola startuju hrvatski predstavnici Lokomotiva i Dinamo. Što se Lokomotive tiče, ona ide u "nešampionski" dio koji je teži, i njima ne dajem nikakve šanse. Što se Dinama tiče, oni su već najbozbiljniji klub na našim prostorima i mislim da će ući u grupnu fazu. Takođe. ovogodišnje kvalifikacije su posebno specifične jer se sve rešava u jednom meču, što malim ekipama daje dosta veću nadu protiv favorita, međutim, sadas treba sačekati žrijeb, i nakon toga donositi nove analize
 7. Poštovani maperi i skripteri, S obzriom na to da ima jako dosta dobrih i kvalitetnih radova, odlučili smo da vaše radove redovno nagrađujemo. Nagrađivanje će se vršiti jednom sedmično, a iznos forum poena će zavisiti od kvaliteta vaše skripe/mape/TextDraw-a, a naravno i od uloženog truda. Nagrade će biti objavljivane u ovoj temi. Takođe, Development team redovno pregleda vaše radove, tako da uvek možete dobiti poziv za isti tim.
 8. Ćao, oćeš da mi budeš drug, čuo sam da imaš dosta dolara i 3 snajpera

 9. Da li ste ljubitelj teorije vjerovatnoće? Razumijete se u programiranje? Onda ste na pravom mjestu!

   

  Kolega @Laki_Mancic vam je pripremio novi zadatak - 

   

 10. Poštovani igrači i budući programeri,

  Kolege @Laki_Mancic i @Skole su u PDF-u Tutorijali o programiranju napisali više tutorijala, kako onih za početnike - Programiranje - osnovni pojmovi, Instalacija i podešavanje radnog okruženja do nešto kompleksnijih kao što su - Pathfinding algoritmi i Matrice. Takođe, pred ovih tutorijala, u PDF-u Tutorijali o programiranju možete pronaći veliki broj jako kvalitetnih tutorijala, a takođe, ukoliko se razumijete u programiranje, možete i vi napisati tutorijal, a zauzvrat mi ćemo vam dati forum poene. :)

 11. Odličan tutorijal, nagrađen si sa 2500 FP.
 12. long - Primitivni tip podatk u javi kojim se mogu prikazati svi brojevi od -2^63 do 2^63-1
×
×
 • Create New...