Jump to content

Fikret_Husnic

Game Admin
 • Content Count

  6,261
 • Joined

 • Days Won

  71

Fikret_Husnic last won the day on May 10

Fikret_Husnic had the most liked content!

Community Reputation

2,219 Diamond

About Fikret_Husnic

 • Rank
  Elita

Recent Profile Visitors

13,640 profile views
 1. Obavještenje u vezi tutorijala

  Svi tutorijali su ocijenjeni, ocjene i sve ostale informacije u vezi ovog PDF-a možete pročitati na sledećem linku - KLIK.

  1. M_I_K_I

   M_I_K_I

   To Fikrete ide gaaas :D:D 

 2. Poštovane forumašice i forumaši, Još jednom vam se izvinjavam što ocjene tutorijala kasne, nadam se da će ovakve situacije u budućnosti biti rijetke. Nego, nagrađeni autori tutorijala su: - @Salvatore 400 FP za tutorijal o liderima, 100 FP za turorijal o zaradi, 500 FP za tutorijal o donacijama, 350 FP za tutorijal o poslovima, - @Maric 500 FP za tutorijal o imanjima, - @Buzi400 FP za tutorijal o FP, - @Andrija_Marinkovi 500 FP za tutorijal o cjenkanju, 400 FP za tutorijal o oglasima, - @Target 50 FP za tutorijal o dozvolama, 100 FP za tutorijal o imanjima, - @Ivan Zaki 100 FP za tutorijal o serveru, - @Anderson 200 FP za tutorijal o nagradama. Nagrade će ururčiti @Calliope. Zbog mojih privatnih obaveza, ne mogu da vam obećam tačan datum sledećeg ocjenjivanja tutorijala, očekujte ga u periodu od 15.12. do 20.12. Do tada imate srdacan pozdrav od cijele forum administracije
 3. @Anderson Zanimljiv tutorijal, lijepo odradjen, mozda bi samo trebao smanjiti font. Uglavnom, nadam se da ce te 200 FP motivisati da napises jos ponesto.
 4. Fikret_Husnic

  Tutorijal

  @Target Kratak tutorijal, jasan, o temi koja je vec obradjena. Nagradjen si sa 100 FP.
 5. @Ivan Zaki Tutorijal je dosta kratak i tema je vec obradjena. Takodje, font je prilicjo veliki problem tutorijala. Medjutim, bices nagradjen sa 100 FP za ulozeni trud.
 6. Fikret_Husnic

  Tutorijal

  @Target Tema dozvola je vec obradjena, medjutim, ne mozemo ignorisati tvoj trud ulozen u tutorijal, te ces biti nagradjen sa 50 FP.
 7. @Chris_Martinez Zabranjeno je kopiranje tudjeg tutorijala ili dijela tutorijala. Tutorijal je kratak,nije los, medjutim, neces biti nagradjen jer si prekrsio osnovno pravilo tutorijala.
 8. @Ivan Zaki Dosta nejasan tutorijal, pokusaj da napravis novi, konkretniji, posto ja bas ne razumijem sta je tema tutorijala
 9. @Pesicka Hvala na videu, nadam se da si ga okacila u promocijama, da bi dobila FP
 10. @Lukica Tema zlatare je dosta uska pa nemas mnogo toga reci o njoj, a ti si to dodatno suzio. Pokusaj da nadjes neku opsirniju temu.
 11. @Andrija_Marinkovi Veoma zanimljiv tutorijal, sigruan sam da ce biti od koristi novim igracima na serveru. Nagradjen si sa 400 FP.
 12. @Salvatore Tema je vec obradjena, sa sve mapama i ostalim informacijama. Moj ti je savjet da svoj potencijal ulozis u neobradjenu temu jer je evidnetno da ga imas. Nagradjen si sa 350 FP.
 13. @Andrija_Marinkovi Veoma zanimljiv tutorijal, ukoliko si dobio ideju sa nekog drugog sajta ili iskoristio neki dio teksta, slobodno ostavi link te teme, kako bi tvoj rad bio 100% cist. U svakom slucaju, nagradjen si sa 500 FP, jer se tema ne tice direktno neke stvari na serveru, vec psohologije ljudi, ali svakako, zanimljivo mi je bilo citati. Nadam se da ces jos ponesto objaviti.
 14. @Buzi Zanimljiv tutorijal, tema jeste obradjena, ali svakako osvjezenje dobro dodje. Nagradjen si sa 400 FP.
 15. @Maric Zanimljiv tutorijal, tema je dobro obradjena, svaka cast. Jedino mi se estetski ne svidja, ali opet ukusi se razlikuju. U svakom slucaju nagradjen si sa 500 FP.
×
×
 • Create New...