Jump to content

Fikret_Husnic

Global Moderator
 • Content Count

  5,640
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  71

Fikret_Husnic last won the day on May 10

Fikret_Husnic had the most liked content!

Community Reputation

1,882 Diamond

About Fikret_Husnic

 • Rank
  Elita

Recent Profile Visitors

7,791 profile views
 1. Fikret_Husnic

  Pitanje u vezi TS3

  @Tito Koliko je bilo potrebno da skineš .dll fajlova i možeš li da pokreneš TS3 uopšte?
 2. Fikret_Husnic

  Pitanje u vezi TS3

  Ukucaj na Google "quazip.dll download" skini to, vjerovatno ti jos neki .dll fajlovi nedostaju, a ako nakon sto skines svaki koji ti nedostaje opet TS3 ne bude radio, pokusaj da skines update-ove sistema, samo u pretrazi na kompjuteru kucaj "Windows Update" i sve "Important" update-ove poskidaj i poslije toga mislim da ce ti raditi.
 3. --->VAŽNO OBAVJEŠTENJE U VEZI TUTORIJALA<---

   

  Pozdrav svim spamerkama i spamerima. Izašlo je novo obavještenje u vezi tutorijala, pa svi korisnici foruma koje ova tema zanimaju neka posjete sledeci link:

   

  1. Dusko Markovic

   Dusko Markovic

   Hvala na lepim nagradama i obavestenju ;) 

  2. Nikola_Antanasijevic
 4. Pozdrav spameri kako ste danas? Sto se mene tice, mogu vam reci da sam i vise nego zadovoljan aktivnoscu i kvalitetom tutorijala koji su objavljeni tokom ove sedmice. I zato, svi tutorijali vrijedni paznje bice adekvatno nagradjeni. Nagrade su sledece: - @Dusko Markovic za tutorijal o Crvenoj zoni-300 FP, - @Josip_Celicc za tutorijal o modu-500 FP, - @L u c i a n o za tutorijal o TS3- 400 FP, - @(_Z_A_P_R_P_A_S_C_E_N_I_) za tutorijal o RP otmici- 300 FP. Takodje, posebna nagrada ide @Hulk bez cije pomoci tutorijal o RP pravilima ne bi bio isti. Nagrada za njega iznosi 500 FP. Za tutorijale o organizacijama nagrade su dobili: - @Petar_Jakovljevic 1500 FP, - @Dusko Markovic 1500 FP, - @Mladenovic- 200 FP, - @Electra-2000 FP. Nagrade ce vam uruciti @Calliope. Konkurs za tutorijal o organizacijama se jos uvijek nece zatvarati, tako da predlazem svim korisnicima foruma koji imaju ideju o ovoj temi, dodaju neki komentar, jer svaki kvalitetan komentar moze biti vrednovan forum poenima. Sledece obavjestenje izlazi 30. juna, a do tada, imate veliki pozdrav od cijele forum administracije
 5. @Pasic tvoj tutorijal je dosta kratak i pomalo konfuzan, da bi dobio odredjenu nagradu, morao bi drasticno da ga popravis. @Petar_Jakovljevic koncept tvog tutorijala je zaista sjajan, medjutim, cini mi se da bi jos dosta toga moglo da se kaze. Uprkos tome, forum administracija je odlucila da te nagradi sa 1500 FP. @Aleksa551 tvoj tutorijal je takodje konfuzan, a i svodi se na RP pravila i WL listu koju mozemo pronaci na zaista dosta mjesta, tj. dovoljno je bilo da ostavis linkove. @Dusko Markovic tutorijal je dobro odradjen, svidja mi se sto si na jako kvalitetan nacin uklopio informacije koje si dobio od prethodbika. Medjutim, tutorijal ima par mana, tj. objasnjenje nekih komandi, redosled- mozda je bolje da prvo idu drzavne pa kriminalne organizacije, sto se tice testa za ulazak u organizaciju, dovoljno je da ostavis link, kako ne bi opterecivao tutorijal bespotrebnim informacijama. @Mladenovic dosta nepregledan tutorijal, neke informacije se ponavljaju i osim par komandi, iz tvog tutorijala nista novo nijesmo mogli da procitamo. Medjutim, forum administracija nagradjuje tvoj trud sa 200 FP. @Electra tutorijal koji je jako blizu savrsenstva. Kod tvojeg tutorijala je sama prica fantasticna, odnosno povezanost informacija. Tutorijal ima par nedostaka, medjutum, forum administracija je odlucila da ga nagradi sa 2000 FP. @Mrca dosta kratak i jasan tutorijal, medjutim, ova tema je vec u potpunosti obradjena, sve o tome mozes procitati na sledecem linku- KLIK.
 6. @(_Z_A_P_R_P_A_S_C_E_N_I_) jedan jako zanimljiv i neobican tutorijal. Prije svega ideja je odlicna, ali i realizacija je sasvim zadovoljavajuca. Zbog svega toga forum administracija je odlucila da nagradi tvoj trud sa 300 FP.
 7. @L u c i a n o ova tema je vec obradjena u jednom tutorijalu- KLIK. Medjutim, ti si je obradio na jedan drugaciji nacin i stavio si neke informacije koje se ne mogu naci u navedenom tutorijalu zbog cega te forum administracija nagradjuje sa 400 FP.
 8. @Josip_Celicc Dosta kratak, jasan i kvalitetan tutorijal, koji i potpunom laiku moze pribliziti ovu temu. Zbog toga forum administracija te nagradjuje sa 500 FP.
 9. @Dusko Markovic Crvena zona je obradjena u sledecem tutorijalu- KLIK. Medjutim, naveo si neke informacije i podatke koji se ne mogu naci u navedenom tutorijalu zbog cega je forum administracija odlucila da te nagradi sa 300 FP.
 10. @Tin_Bro tutorijal je dosta kratak i sažet, sve o uputima za početnike možeš pročitati na sledećem linku, pa ako misliš da nešto nedostaje, možeš dodati u komentaru, i ukolikio tvoj komentar zadovolji određene kriterijume možeš biti nagrađen forum poenima.KLIK
×
×
 • Create New...