Jump to content

Zeko_Mrkva

Početnik
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Zeko_Mrkva

 1. Formular: Vaše Ime_Prezime na serveru je: Zeko_Carusso Žalba je upućena na igrača: Kiko_Staric Koje pravilo je igrač prekršio: BA & PG Tekst žalbe: Kao sto se u videu vidi on me je svezao i nije me vukao do auta i ja sam bjezo od njega i kad me je pronaso opet samo me je iz auta ubacio u auto Dokaz(slika/video): izvinjavam se sto nisam uploud na youtube prvi put.
 2. Formular: Vaše Ime_Prezime na serveru je: Zeko_Carusso Žalba je upućena na igrača: Kiko_Staric Koje pravilo je igrač prekršio: BA & PG Tekst žalbe: Kao sto se u videu vidi on me je svezao i nije me vukao do auta i ja sam bjezo od njega i kad me je pronaso opet samo me je iz auta ubacio u auto Dokaz(slika/video): https://www.mediafire.com/file/6l8e7r07zkq9teu/Grand_Theft_Auto_San_Andreas_2022.06.29_-_18.10.35.04.DVR_%28online-video-cutter.com%29.mp4/file
 3. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Zeko_Carusso Slika/Video bug-a: https://prnt.sc/yOHtFzdmQFVz Opis bug-a: Ovo nije prvi put da me kicka , ne koristim nikakve citove niti nista i ovo mi izbaci i dok sam budio skill na deaglu kickalo me je ako znate u cemu je problem?
 4. Ime_Prezime (kao na serveru):Zeko_Carusso Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://prnt.sc/9oOkthTRwPJ0 Slika /weaponskills: https://prnt.sc/YvUgK31p5ahT Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: .
 5. Ime_Prezime (kao na serveru): Zeko_Carusso Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://prnt.sc/kAYdDXxL_mWQ Da li imate normal na TS: Imam Dodajte nešto: .
 6. Ime_Prezime (kao na serveru): Zeko_Carusso Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://prnt.sc/NC8_zkg5zPkR Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: .
 7. Ime_Prezime (kao na serveru): Zeko_Carusso Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://prnt.sc/FHo6HNbMKL8i Da li imate normal na TS: Imam Dodajte nešto: Mogu bit aktivan po 7-8 sati
 8. https://prnt.sc/bTC8MXW7nbv1 Nova Slika Statsa
 9. Ime_Prezime (kao na serveru):Zeko_Carusso Godine (OOC):16 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://prnt.sc/f2KgVZ9V11d0 Da li imate normal na TS:Imam Dodajte nešto:.
 10. Ime_Prezime (kao na serveru):Zeko_Carusso Godine (OOC):16 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://prnt.sc/kRLarzAuixB8 Da li imate normal na TS:Imam Dodajte nešto:.
 11. Ime_Prezime (kao na serveru):Zeko_Mrkva Koliko imate godina:16 Koliko dugo igrate SAMP:5 godina ali sam puno puta presto Vaše omiljene igre:Valorant,Lol,Samp Kako ste čuli za naš server:Preko Adnanbro kad sam ga gledo prije Dodajte nešto:Drago mi je
×
×
 • Create New...