Skoči do sadržaja

NekiTamoLik

Aktivan član
 • Broj postova

  1068
 • Pridružio se

 • Poslednja poseta

Reputacija

79 Bronze

5 Pratioca

O NekiTamoLik

 • Rank
  Aktivan član
 • Rođendan 22.03.2002.

Lične Informacije

 • Pol
  Muški
 • Lokacija
  SRB/Vodacica

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime
  Jovan_Escobar

Nedavni posetioci

1241 pregledi profila
 1. Cadrona- 250k Moonbeam- 200k Tahoma- 300k Burito-1,5m Sentiniel-400k Primo-300k Savana-450k Felcer-350k
 2. Ime_Prezime (kao na serveru): Jovan_Escobar Godine (OOC): 15 Slika /stats (možete ukloniti novac):/ Slika /weaponskills:/ Da li imate normal na TS: Da. Dodajte nešto: Ez.
 3. Za vilu ne postoji ent od 10m tkd da - od mene.
 4. Bilo bi dobro ali samo da npr 20+ leveli mogu da uzmu kredit da ne bi dosao neki igrac 1 lvl i samo uzima kredite i prebacuje na druge acc. Ali da krediti ne budu nesto mnogo veliki vec najvise 100k.
 5. Nema sta da se kaze 10. brt, dobro je ispalo.
 6. Po mom misljenu hangar treba da se vrati u bg, a cz da se premesti isto u bg, jer ko ce da ide u zg ili sa samo za cz. Eto to je moje misljenje poy.
 7. Thorin_Oakenshield Los Surenos
 8. Najbolje da bude ovako kako jeste da se dobija 1fp, jer nije fora da dobijas 4 fp i mnogo brze skupis, i samim time igraci bi imali vise dp, sto znaci raspad ekonomije servera.
 9. Bilo bi dobro, ali da vlasnik kompanije moze samo da prica ili da samo vlasnik moze nekoga da mutira itd, jer bi clanovi pricali medjusobno a ne bi radili posao.
 10. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Jovan_Escobar Šta prodajete/kupujete/menjate: Kupujem NRG. Koliko je registrovan (vozilo): / Koliko košta registracija (vozilo) /: Cena: do 22m Slika: / Opis: /
 11. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Jovan_Escobar Slika/Video bug-a:https://dodajsliku.com/image/8Jtmi https://dodajsliku.com/image/8JYLK https://dodajsliku.com/image/8JRFL Opis bug-a: Ja sam otisao u jail i otisao esc i gledao nesto po forumu i kada sam se vratio lebdeo sam u skripti od zatvora.
 12. Ali brt to sam vec znao za te pokrete to sa space d s a itd
×