Jump to content

Milo

Donator
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30

About Milo

 • Rank
  Novi član
 • Birthday 10/14/2001

Recent Profile Visitors

1,245 profile views
 1. Ime_Prezime (kao na serveru): Milo_King Godine (OOC): 17 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://dodajsliku.com/image/sa-mp-001.JCRxs Slika /weaponskills: https://dodajsliku.com/image/sa-mp-002.JCr4t Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto:/
 2. Ime_Prezime (kao na serveru): Milo_King Godine (OOC): 17 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://dodajsliku.com/image/sa-mp-024.fRrGi Slika /weaponskills: https://dodajsliku.com/image/sa-mp-025.fRZVK Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Da dominiram bukvalno.
 3. Ime_Prezime (kao na serveru): Milo_King Godine (OOC): 17 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://dodajsliku.com/image/sa-mp-019.VOX9Z Slika /weaponskills: https://dodajsliku.com/image/sa-mp-021.VOBkJ Da li imate normal na TS: Imam. Dodajte nešto: Da dominiram naravno.
 4. Ime_Prezime (kao na serveru):Milo_King Godine (OOC):17 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/sa-mp-439.6VY8u Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/sa-mp-440.6VrkQ Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:Da dominiram kao i uvek.
 5. Ime_Prezime (kao na serveru):Milo_King Godine (OOC):17 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/lbpGQ Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/lb7aJ Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:Da dominiramo.#KingArmija
 6. Ime_Prezime (kao na serveru):Milo_King Godine (OOC):17 Slika /stats (možete ukloniti novac):./ Slika /weaponskills:/ Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:Da dominiram!
 7. Hvala Vam momci svima od srca,tu sam da Vam pomognem bilo kome jer takav sam,a na Vama je da uzivate.
 8. Hvala Vam momci,tu sam uvek da Vam pomognem i sta god Vam treba jer je to moja duznost,a na Vama je da uzivate.
 9. Hvala Vam,tu sam uvek za Vas sta god Vam treba tu sam.
 10. Hvala Vam mnogo,sta Vama god treba ja sam tu da pomognem jer je to moja duznost a i sve jedno volim da pomazem,tako da je na Vama da uzivate.
 11. Postovani, hvala Vam tu sam uvek da pomognem sta god treba,sve jedno je to i moja duznost a na Vama je da uzivate.
 12. Hvala Vam momci puno,tu sam uvek sta treba da pomazem sve jedno to je i moj posao,tako da na Vama je da uzivate.
×
×
 • Create New...