Jump to content

Kenny

Novi član
 • Content Count

  225
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23

6 Followers

About Kenny

 • Rank
  Novi član
 • Birthday January 1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kenny

  Crash

  I meni je creshalo reinstaliraj SAMP i instaliraj 0.3.7-R2 ne obican 0.3.7 i nebi ti trebalo creshovati. Ako to ne pomogne instaliraj anticrash za samp.
 2. Pridruzujem se pohvali!!!
 3. Dobro je za sad uglavnom nije kao početkom prošle godine kada je najjeftinije vozilo koštalo 500k.. Sada noviji igrači mogu da kupe vozilo za 150 do 200k.
 4. Kenny

  Prelog za radio

  Svi koji govore da je nepotrebo neka se malo saberu ako su oduzeti kod rudnika neki kr*t*n stavio radio nemože se dostavit ruda od radia.
 5. Kenny

  Prijedlog

  A kad krene turista da trči prema busu odma bježim jer znam šta će se desiti ako krene da mi ukrade bus. Zamisli ti to oni smju da ti ukradu bus a tebe freeza kad slucajno pritisnes f umjesto g a odma su jedno pored drugog, ili kad ti krene lupat po busu a ti u sred zagreba bez ikakvog vozila u blizini.
 6. Kenny

  Predlog za AMS

  Koliko ja znam moguće je RTC i sa rank 1.
 7. Kenny

  bug

  Sto si to toliko u minusu?
 8. Kenny

  predlozi

  Slažem se sa svim osim 4. Gdje si vidwo da ti pare padaju sa nebesa ako nešto prvi kažeš ili napišeš
 9. Besmisleno. Helikopteri u stvarnom životu rade na gorivo.
 10. E ovako posao Bankar nije popularan jer se radi po 15 minuta a zarada je mala oko 4k i obicno ga rade samo turisti i noviji igrači. Posao vozač zlata kada bi se zarađivalo 5 do 7k bi bio popularniji od posla bankar. Da se nadovežem na ovaj predlog bilo bi dobro da se zarada na poslovima bus vozač i pilot malo smanje da bi igrači radili i druge poslove (Bus vozač sa 10 do 12k na 8 do 10k a polot sa random zarade na fixnu zaradu oko 3 do 4k jer se posao veoma brzo završi)
 11. Kenny

  Predlog za PD/SAJ

  Na ovom serveru je potrebno da se poveća RP i smanji PG! Rijetko se viđaju igrači koji dobiju RP + od Admina a nisu Helperi ili Ugledni lideri! Ovo je RP server i članovi PD, SAJ, SP su obavezni da RP-aju kada hapse igrače, stavljaju im lisice ili rade rutinsku kontrolu (izvedeno iz pravila PD/SAJ/SP)
 12. Od mene + Inače ako hoćeš da ti dam 50k na novi nalog javi mi se u igri Keny_Tompsonn
 13. Poštovani fino vam piše da ste ubili igrača vozilom!!!
 14. Trenutno ima 900 igrača na serveru! Idemo do 1000!!! 

×
×
 • Create New...