Jump to content
Afro

Saobracajna Policija.

Recommended Posts

Da li ce se ikad desiti neki update u kome ce se nesto novo dodati za tu organizaciju.

Na serveru je to organizacija sa najmanje prava i s najmanjim primanjima. Nikakav sistem zarade nema osim radar 200dolara koji ide u sef. 

Napadaju nas svi kada radimo bilo sta pucaju i odma ubiju. Niko SP ne voli zbog toga. 

Ako nista bar napravite da saobracajce koji su na duznosti ne moze niko ubiti bas kao i civile. Kad vec nemamo tazer, lisice i nikakvu zastitu onda bar to.

HVALA

• Like 8
  • Wow 1

22 minuta pre, Nidza_Filipovic rekao:

Tako je, trebalo bi i od /tikcet da se dobija nestp. Ovo je stvarno bezobrazluk!

Slazem se sa tobom, mozda i nije toliko RP ali je bolje zbog stanja sefa.

Slazem se sa Afrom, ova oraganizacija ima najmanje paznje od strane nekih novih stvari, takodje na nas puca ko stigne, cak nekada i civili pucaju u kola.

Takodje nije ni malo RP da se saobracajna policija nalazi kod hangara, cim izadjemo iz baze nalete i pucaju nas a pre svega daleko je od beograda i samim tim izgubimo dosta vremenena, takodje i baza je glupa.

Mogao bi neki update kao sto je da ubace neka brza vozila koja ce voziti clanovi sa vecim rankom u da to bude kao neki pretretac, sa nasim vozilima ne mozemo raditi na autoputu, takodje bilo bih dobro da ta vozila nemaju oznake i da moze samo odjednom da se upali rotacija. HVALA

• Like 1

1 minut pre, Milos Corleone rekao:

Slazem se sa Afrom, ova oraganizacija ima najmanje paznje od strane nekih novih stvari, takodje na nas puca ko stigne, cak nekada i civili pucaju u kola.

Takodje nije ni malo RP da se saobracajna policija nalazi kod hangara, cim izadjemo iz baze nalete i pucaju nas a pre svega daleko je od beograda i samim tim izgubimo dosta vremenena, takodje i baza je glupa.

Mogao bi neki update kao sto je da ubace neka brza vozila koja ce voziti clanovi sa vecim rankom u da to bude kao neki pretretac, sa nasim vozilima ne mozemo raditi na autoputu, takodje bilo bih dobro da ta vozila nemaju oznake i da moze samo odjednom da se upali rotacija. HVALA

Bravo, sistem presretaca je meni predobar svaka cast za predlog ! :D

Pazi, to je Saobracajna policija. Samim tim, saobracajna policija i nema neke velike mogucnosti. Jer vi regulisete iskljucivo saobracaj, rutinske kontrole i to je to. Nema tu sta da se radi preterano. E sad taj ticket da se naplacuju je cist promasaj iz razloga sto bi se zloupotrebio, uvek se nadje pametan koji ce to uraditi. Tako da samim tim to ne bi bila dobra ideja. Sta bi bilo dobro, posto vidim da se presipa iz supljeg u prazno, cekate da neko drugi nesto predlozi a otvori se tema. Pa evo vam jedna ideja za diskusiju. 

Kada idemo u rutinsku kontrolu, samim tim napravi se kada vam igrac da njegova dokumenta vama raste taj recimo skill, skupite odredjen broj skilova i poveca vam se plata na sat. Nista specijalno, al od neceg treba da se krene, jel tako ? 

opcija 2: Isto to, samo da kad igrac vama da dokumenta vi automatski dobijete 50/80 dolara. To vam je malo ? pa ajmo da procesljamo jedno 100 igraca za 2 sata, pa cemo da vidimo :D naravno napravi se odma blokada tu, samim tim kad je igrac proveren od saobracajca on ne moze da daje njegova dokumenta narednih tipa pola sata, da se spreci bagovanje. 

Ima tu ideja mali milion, samo malo da se ukljuci kliker i eto gac  :d 

Prvo da smirite clanove SP jer to ovako uvek izgleda: ja imam wl i vidim policajac i tamo sa strane blizu jedan clan SP-a i radi rutinsku dok ja rokam policajca i u tom slucaju znaci ja nisam ni upucao niti udario clana SP i on se pridruzuje policajcu i pocinje mene da puca bez ikakvog razloga i posle ja odem zbog njega jail ili budem mrtav i izgubim pare nije mi ni do para ni do jaila saad nesto preterano ali brate molim te lideru SP-a smiri malo clanove to im reci da ne rade jedino ako njih mi pocnemo da oni nas ali bez ikakvog razloga da me on puca i udruzuje se policajcima ili jednom policajcu da oni mene ubiju ili da me zatvore,stvarno nema smisla...

8 minuta pre, Chep Don rekao:

Pazi, to je Saobracajna policija. Samim tim, saobracajna policija i nema neke velike mogucnosti. Jer vi regulisete iskljucivo saobracaj, rutinske kontrole i to je to. Nema tu sta da se radi preterano. E sad taj ticket da se naplacuju je cist promasaj iz razloga sto bi se zloupotrebio, uvek se nadje pametan koji ce to uraditi. Tako da samim tim to ne bi bila dobra ideja. Sta bi bilo dobro, posto vidim da se presipa iz supljeg u prazno, cekate da neko drugi nesto predlozi a otvori se tema. Pa evo vam jedna ideja za diskusiju. 

Kada idemo u rutinsku kontrolu, samim tim napravi se kada vam igrac da njegova dokumenta vama raste taj recimo skill, skupite odredjen broj skilova i poveca vam se plata na sat. Nista specijalno, al od neceg treba da se krene, jel tako ? 

opcija 2: Isto to, samo da kad igrac vama da dokumenta vi automatski dobijete 50/80 dolara. To vam je malo ? pa ajmo da procesljamo jedno 100 igraca za 2 sata, pa cemo da vidimo :D naravno napravi se odma blokada tu, samim tim kad je igrac proveren od saobracajca on ne moze da daje njegova dokumenta narednih tipa pola sata, da se spreci bagovanje. 

Ima tu ideja mali milion, samo malo da se ukljuci kliker i eto gac  :d 

Mi regulisemo saobracaj?

Ali kako da ga regulisemo kada ne mozemo od ostalih igraca koji imaju nesto protiv organa reda?

Mi pocnemo raditi rutinsku kontorlu lik koji ima WL i slucajni je prolaznik tu stane izadje iz auta ili sidje sa motora i pocne nas pucati mi nemamo oruzje koje moze da se suprostavi njihovom AK47 ili M4.

Takodje radar kada radimo, stanemo fino i likovi takodje dodju ubiju nas bez ikakvog razloga. Na to se svi clanovi zale i svi zele izaci iz organizacije zbog toga.

Ako nista bar nek se napravi da ne moze niko da nas ubija bez ikakvog razloga i onda nek i nama izbace oruzje.

Mislim da skripter i vlasnici moraju nesto uraditi povodom te organizacije jer je svim saobracajcima dosta da ih bilo ko ubija bez ikakvog razloga.

Slazem se lideru! 

Trebaju nam vratiti tazer i bar cuff da imamo ne moramo hapsiti , da bar zovemo SAJ , PD da oni to urade ali zaista najmanje prava imamo!

I totalno se slazem da nas ne ubijaju, mi smo ,,najslabija tacka,, medju svim org, i najmanje oruzija imamo! Takodje mogla bi nam se i baza vratiti u Bg zato sto idemo cas Bg-Zg Bg-Zg i zaista oduzima dosta vremena.

U POTPUNOSTI SE SLAZEM! 

U potpunosti se slazem.Bukvalno svaki dan bar dva-tri lika me ubiju i to najmanje.Ali ajde nisam samo ja zrtva tih maloumnika koji znaju da SP njima ne moze nista i zato napadaju, SVAKI clan ce vam potvrditi to.Ali sta nam i znaci da se zalimo na forumu kada ce svaka nasa zalba biti odbijena.Ja iskreno mislim da administracija brani takve likove kao sto je na primer Joker.Ja postavim zalbu, kao i pola SP-a i svakome bude odbijena.Nije fora da administracija brani takve likove igrac je igrac ne mozemo da podelimo ljude u ''covek koji je donirao serveru'' i onaj koji to nije ucinio.To je samo moje misljenje ne prozivam nikoga.I u potpunosti se slazem sa ovim predlogom tj. diskusijom.Bar nam dajte da imamo tazer ako bas ne mozemo posteno da igramo.Samo da napomenem da ti likovi koji ubijaju sp po  mom nekom misljenju i kvare RP, mislim gde si ti video covek radi radar i dodje neki pametnjakovic i rokne ga...

, Afrro Jack rekao:

Ne dozvoljavam nikom da puca bilo kog ukoliko taj neki nije pripucao na njega, tako da ukoliko je bio clan PD pored njega i ako su zajedno radili RK, ako si napao PD samim tim si napao i njega i on ima pravo da uzvrati paljbu jer si napao njegovog kolegu...

ali nije samo je SP radio rutinsku a vamo mene policajac ganjao i on mu se pridruzio taj iz SP a nisu zajedno radili on je radio mirno  i poceo samo da me puca a ovaj policajac je bio odmaknut dosta i nije sa njim radio rutinsku...

ja se slazem sa svim clanovima SP bio je mali milijun slucajeva da mi idemo na granicu svi zajedno i da se nade neki pametni koji ce napad SP sa snajperom zato sto zna da SP nema oruzje niti tazere. I onda kad ga ubijemo nas kaci na forum da smo mi njega sa WL-om napadali jel on slika iz kuta da to taako izgleda. NISAM VISE U SP AL ZNAM KAKO TO IRITIRA... HVALA!!!

• Like 1

9 sata pre, Stanoje_Burkenzi rekao:

Slazem se po meni jedna od najdosadnijih organizacije (no-hate), jedino sto je zanimljivo po mn u SP su cesta ucestvovanja u RP akcijama! :)

Tako nekako... 

Realnost je to

Za sp bi trebalo da se ubaci anti-dm, samim tim da se blokira napadn na sp.

Baza SP bih trebala da se vrati u BG, koga boli uvo u kojem gradu ima vise org, mi izgubimo puno vremena i nije RP da smo pored hangara.

Treba da dobijemo dva brza automobila i takodje bez oznaka, a ta vozila da voze samo lider i pod-lider.

Naravno ideja Admina "DONA"nije ni malo RP. Sta ako taj igrac opet krsi propise a ja ga zaustavim i ne mogu da proverim njegova dokumenta, pa gde je to RP?

Edited by Veljko Grahovac

On 12/24/2018 at 9:00 AM, Afro said:

Da li ce se ikad desiti neki update u kome ce se nesto novo dodati za tu organizaciju.

Na serveru je to organizacija sa najmanje prava i s najmanjim primanjima. Nikakav sistem zarade nema osim radar 200dolara koji ide u sef. 

Napadaju nas svi kada radimo bilo sta pucaju i odma ubiju. Niko SP ne voli zbog toga. 

Ako nista bar napravite da saobracajce koji su na duznosti ne moze niko ubiti bas kao i civile. Kad vec nemamo tazer, lisice i nikakvu zastitu onda bar to.

HVALA

bio sam u sp on izvadi digl puca me ja nmg a dok ja napisem nnsp cao pao si +++++

+ Anti Deathmatch za [SP]

+ Tazer i lisice za [SP]

+ Da se vrati u Beogard na bulevar u onu belu zgradu

- Ne dobijati pare za tiketi i slicno jel bi se to zloupotrebljivalo to je rp organizacija ko hoce ima PD/SAJ za pare

Edited by Cone_Scaletta

Slazem se sa tobom @Afro, saobracajci su jako ponizeni. Vise nema razloga zasto bi neko usao u tu organizaciju jer nema nikakve zarade od nje. Trebalo bi bar kada napisemo ticket da dobijemo bar 300$ jer valjda smo zasluzili.

Voleo bih da vrate tazer i lisice ali ne i mogucnost da hapsi SP.Voleo bih kad se igrac uhvati na radar da 500$ ide kod igraca a 500$ u sef i cene na radaru da budu kao i u opstini to jest da se budu sve jednako.