Siljkovic Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 Po meni bi bilo lepo da se ubaci u SP zastitna kaciga jer ako te neko roka da imas i kacigu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bura Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 Svakako, saobracajci su jako ugrozeni zbog "DM-era" koji idu serverom i cesto je pod napadima snajpera sa hangara, moj je predlog da se za sp uvede anti-dm i da se resi taj problem na koji se svi vec duze vreme zale.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Djordjevic Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 Slazem se,u saobracajnoj policiji je zarada minimalna,trebalo bi nesto da se izmeni definitivno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florijan Monev Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Ovako uradili su da nmg ubiti saobracajne sto je glupo i non rp po meni...Ja bi da dodaju tazer sve to lisice ali da nmg da hapse kao sto je bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZDAZVENADIZGASVE Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Mislim da je sada sve u redu sto se toga tice. 1. 350$ ide u sef kada uhvate nekog na radar. 2.Lider daje platu za svaku oduzetu dozvolu uz adekvatne dokaze. 3.Placanje ticketa na licu mesta i to je vrsta zarade. 4.Anti-DM za SP je takodje uveden Mislim da je organizacija poboljsana do maksimuma i da sada ceo sistem odlicno funckionise samo je potrebno naci lidera kome je stalo do organizacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
$Vuletic$ Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 Pa sp nema sad neku veliku zaradu ali je tu da kaznjava ljude koji prave saobracajne prekrsaje i to je dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 Slazem se treba im bar dodati tazer i lisice pa da na /r zovu nekog da arrest ove sto ometaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki_Kostic Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 On 12/24/2018 at 4:00 PM, Afro said: Da li ce se ikad desiti neki update u kome ce se nesto novo dodati za tu organizaciju. Na serveru je to organizacija sa najmanje prava i s najmanjim primanjima. Nikakav sistem zarade nema osim radar 200dolara koji ide u sef. Napadaju nas svi kada radimo bilo sta pucaju i odma ubiju. Niko SP ne voli zbog toga. Ako nista bar napravite da saobracajce koji su na duznosti ne moze niko ubiti bas kao i civile. Kad vec nemamo tazer, lisice i nikakvu zastitu onda bar to. HVALA Slazem se sa tobom.Ja sam u SP bio nesto duze od mesec dana sve ukupno i znam kako je to kada te ubiju i da si sve vreme na /duty ali bez ikakve zarade.Mislim da treba dodati kada napises /ticket dobijes barem 1500 $ ili nesto tako jer je ovako glupo ulaziti u SP.Takdoje treba popraviti onaj bug kada sednes G i neko puca i tako unisti vozilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klinja Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Slazem se sa predlogom mala je zarada a velika duznost,bilo bi lepo da se na tiketu dobije negde od 500$ do 1000$ dolara od zavisnosti prekrsaja a od radara da se doda u sef bar 500$ jer limit je 150k a ima jako malo mesta gde treba da postave bilo bi dobro da je zarada veca Link to comment Share on other sites More sharing options...
R ale Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Mozda na primer uhvatis radar jedna cetvrtina ide saobracajcu, tri cetvrtine u sef itd itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
V A S I C Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 (edited) Mislim da je sasvim dovoljno za ovu organizaciju toliko stvari ... Ali bih izmenio da kada uhvatite nekome na radaru da ide trecina SP-u , a ostalu SEFU od Org Edited July 16, 2020 by Vasic Samper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docic Posted July 21, 2020 Share Posted July 21, 2020 Ne znam kako je sada, ali pre mesec dana se uvelo da plate članovima SP zavise od toga koliko su dozvola oduzeli. Ovo je uvedeno kako bi se podstaklo da rade radar. Bolje je kada član uhvati nekog na radaru, da pola novca ide njemu, a pola u sef. Takođe limit za radar bi se od 150k trebao smanjiti na 100k ili 120k jer ovako treba pola servera dnevno uhvatiti na radaru. Takođe, kada neko dobije ticket, članu SP bi trebalo da ode oko 300$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted July 21, 2020 Share Posted July 21, 2020 (edited) Pisanje kazni za nesavesnu vožnju, za nevezivanje pojasa i nestavljanje kacige, radar za prekoračenje brzine to spada u nadležnost SP. Lisice i tazer ne spadaju u nadležnost SP, to je posao policije. Ali valjalo bi uvesti u SAMP da kada neko krene da napada pripadnika SP (oružjem ili vozilom) da odmah dobije WL 4 zvezde kao razlog ometanje službenog lica u obavljanju dužnosti. A ako igrač kojeg zaustave zbog nekog prekršaja ne želi da sarađuje ili počne da beži mogu mu staviti WL pa neka se policija pozabavi sa njim. Što se tiče plate to je do šefa SP kolike će biti, a što se tiče radara i kazni onda bi član SP koji napiše kaznu ili uhvati nekog na radaru mogao dobiti trećinu novca Edited July 21, 2020 by Nik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidovich Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Pozdrav forumaši, Zanima me vaše mišljenje o firmi Saobraćajna policija.Ja mislim da je to jako organizovana firma i da dobro rade svoj posao. Pišite dole vaša mišljenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergej_Capone Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Radar po meni nije dobro odradjen nekako vas uhvati i ako ste prosli ispred radara. Takodje ne rpaju mnogo samo napisu kaznu i puste vas. Naravno sve je do lidera. Kazne su isto po meni skupe a tek sto se dodatno naplacuje 100 dolara za svaki kilometar predjen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M I X I Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Sto se same organizacije tice organizacija je Fenomenalna.. Izuzev odredjenog Smora koji se desi nakon 2-3d u SP ali sama organizacija po sebi je VRLO mocna.. To sto se tice da vrhunski rade posao je stvar samog Lidera.. Ima dosta Lidera koji ne znaju da vode org ali pojedinci razvaljuju. Sa punim pravom ovo pisem jer sam licno bio Clan kod Hulka 2 puta bas u toj org. Mixi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudfather Posted August 16, 2020 Share Posted August 16, 2020 Jako dobra organizacija, najvise oni simuliraju taj stvarni zivot, jedini problem je sto kada se ide raditi rutinska igraci odu LTA sto se prestalno nedvno kaznjavati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan_Antonijev Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 Treba od radara 200$ dolara da ide u džep dok od ticketa bi trebao da dobiješ pola para. Tako bi imali dovoljno zarade i aktivirala bi se lepo org. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santiago Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 AntiDM za saobrajace Lisice i tazer u slucaju i iskljucivo u slucaju napada Radar 500$ ili 200$ ali i dzep i da onda bi org procvetala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergej_Capone Posted September 23, 2020 Share Posted September 23, 2020 Posto je ovo vec dodato nekako imam osecaj da treba vratiti na staro. Ali je ipak RP da nema anti-DM tako da sam vise da se moze ubijati SP ali kazne igracu koji rade DM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ E S C O B A R $ Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 Evo nekih mojih predloga: -da kada nas uhvati radar da nam se neoduzima kolicinu novca u odnosu na brzinu koju smo prekoracili (Brzina x 100$) -povecati kazne ako clan prekrsi RP ima clanova koji ne koriste /me i /do komande ali retko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jevremovic Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 (edited) Ima ceo SP pitanje?! 1. Ukoliko igrac ometa saobracajnog policijca/policajca/saj sa jasnom namerom (gde se vidi jasna namera ometanja namerno te udara npr.) odmah iz prve da se daje ometanje za to, a ako dodje do zalbe mora snimak da se okaci posto slika nije dovoljna ili ako vi necete to kontrolisati mi da budemo isti kao policajci posto iskreno ludimo povodom toga. Po 10000 puta nas udaraju na dan i smrajaju. Primer: Juce dosao ceo GSF i oborili me sa motora i onda me obaraju (knockout sve vreme i ne daju mi da ustanem) pa koriste pee Dzabe SP-u andi DM kada nas moze obaraju tako i ometaju po 100000 puta na dan!! Iskoriscavaju abuse to sto mi njima nista ne mozemo vec moramo 3 puta da ih upozorimo da se pomere pa onda tek smemo dati wl! Po meni bolje je bilo kada smo imali caff i tazz i naravno da ne hapsimo vec da zovemo kolege. TO VAZI ZA SVE SEM TURISTE KOJE MOZEMO NA REPORT RESITI!!!! Sta vi ljudi mislite? Edited October 26, 2020 by Aca Jevremovic dodao nesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punisher Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 Iskreno treba da se vrati ,tazz i cuff za SP,jer nema poente da njih neko stalno obara, a da oni ne mogu nista da urade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassanova Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Treba vratiti Taz i Cuff SPu, ali da svaki član SPa ima komandu da pozove nekog PDa ili SAJa. Ili jednostavno da se napravi sistem da se SP ne može /knockout-ati dok je na /duty-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hancock Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Slazem se sa tobom, to se treba vratiti. Ali onda da bi posteno bilo prema svima, da se vrati da organizacije mogu ubijati saobracajce. Link to comment Share on other sites More sharing options...