Jump to content
Afro

Saobracajna Policija.

Recommended Posts

Mislim da je saobracajcima nepotrebno da imaju kod sebe stvari poput tazera i lisica. Ukoliko saobracajcu smetaju neki igraci, reporta ih i promeni poziciju, mislim da je to najbolji nacin na koji se to moze resiti. U suprotnom, to bi se abuse-ovalo i saobracajci bi pomagali i PD-u nekada i tazali igrace koje juri PD.

U zadnje vreme i nije bas dobra. Svakodnevno vidimo tikete kojeg su suludog razloga, a sami saobracajci nalaze nacin da vam ''uvale'' tiket. Neki od njih su: nepropisno parkiranje, luda voznja iako taj igrac mozda nije vozio ludo ali opet nema dokaze da stavi na forum pa mora primiti tiket i slicno.

Sp je jedna od najboljih organizacija na serveri imaju odlicne sisteme pocevsi od radara jako mi se svidja sistem tiketa kad uslikas tiket na forumu stavis u sp klub i na svaki tiket po 1.5k .

Sve u svemu rp organizacija dosta ima slotova odlicna baza .

Ovo je samo moje misljenje!

Dosta dobra organizacija, ali pretjerivaju sa radarima. Postave se 2 na razdaljini od 20 metara i dobiješ dvije kazne. Radari su najveći problem za igrače jer sada npr. neki policajac postavi radar i izađe sa servera, radar i dalje radi, što nema logike. Radari bi se trebali ukinuti tako da budu na motoru i vozilu od Saobraćajne jer se izgubi dozvola za glupost a i ovo je SAMP, neće netko voziti 50 na sat od BG-a do Zagreba, trebat će mu sat vremena. Radari bi trebali biti postavljeni u centru grada i to je to a ne na otvorenim cestama. Jedina zamjerka, sve ostalo okej.

Mislim da nike potrebno da se uvede tazz i cuff,ali bi bilo stoga potreban neki sistem koji onemogucava ometanje SP-a u njihovom radu,npr anti knockout ili kada neko zeli da obori sa motora SP-ovca da ga hvata anti dm ili da pise kao za /steal da ne mozete (oboriti) tu osobu jer je clan policije ili nesto tako.

Bio sam dva puta u SP, promenilo se cak 5 lidera, svaki je bio drugaciji
Strog ali pravedan , i najbolja organizacija u kojoj sam ikada bio.
Drzavna je pa ne trosis kao i u zlocinackim, 
Sistem SP je skoro kao i u RL
Citam komentare i vidim ljudi kazu Radar smara kao i rk
U redu, istina je neki pocetnici rade dupli radar, neki ne rpaju a trebaju, obavezni su
Ali pazi sada, radar ti je kao i u rl
Vozis malo vise od 120km na sat znaci ulovljen si i skida ti se koliko si isao brze,
Makivanje radara org bi propala, sam sistem i jest da te uhvati jer i u rl te ceka radar koji je isto skriven,
Sa tim radarom mi SP dobivamo platu, i radar je nesto najbolje u Sampu,
RK isto kao i u rl, SP tebe smije ili ne smije pretresti to je na njemu, ako si sumljiv pretrest ce te, ako nisi pustit ce te.
Smatram da se malo previse ljudi zali na SP ali boze moj, svi imamo pravo na to.
Firma ili organizacija je super, raditi se mora i zaradjivati.
Davanje WL za bezanje od RK su jako stalna, 
P.S. najvise sto me je smetalo kada sam bio u SP je bilo to sto igraci ne mogu odoljeti da ako smo na radaru i lik ili ga uhvatim ili ne on smara, gura me sa mjesta radara i sl. bacaju sa motora dobe wl prete forumom ili  ja lika ganjam kroz cijeli Beograd sa rotirkama i komandom da stane, ali on ne staje, Priblizim mu se vidim id dam mu wl a igraci ko igraci prete forumom i sl, salje meni lik sta wl, a ja njemu objasnjavam da sam ga jurio svega 3,4  min ali on nikako da stane, ja se pitam (hmmm sto bi se deselo da te u rl juri murija/policija sa rotirkama i stvarno glasnom sirenom ti ne stajes ni za lijeka i kada te zaustavi ti mu kazes, pa nisam ili vidio ili cuo sirene, kako bi samo to izgledalo?)

• SAMP Spec Admin

Pozdrav, Ovo je jedna od najboljih organizacije po meni, mnogo je dobro odradjen enterijer ove baze, najviše mi se svidjaju skinovi na rank4 i na rank5 ali najviše mi se nesvidja to što kada prodjem pored radara 115km/h i dam gas (prodjem preko 120km/h)a prošao sam ga mene uhvati radar,to je nešto što bi trebalo da se popravi.

4 hours ago, Inspektor said:

Pozdrav, Ovo je jedna od najboljih organizacije po meni, mnogo je dobro odradjen enterijer ove baze, najviše mi se svidjaju skinovi na rank4 i na rank5 ali najviše mi se nesvidja to što kada prodjem pored radara 115km/h i dam gas (prodjem preko 120km/h)a prošao sam ga mene uhvati radar,to je nešto što bi trebalo da se popravi.

Pozdrav, slažem se sa tobom što se tiče da je jedna od najboljih organizacija na serveru, enterijer može i bolje ali je sasvim okej. Ja iskreno mislim da radar ima neki određen prostor do kojeg ,,hvata''. Jer ovako bi bilo teško onda samim članovima da tako zarađuju. Zanima me tvoje mišljenje o njihovim treninzima, da li si nekada gledao neki trening Saobraćajne Policije ili si možda učestvovao u istom. Kako je bilo?

Screenshot-71.png            -             Screenshot-72.png

On 2/25/2022 at 8:37 AM, D 1 E G O said:

Po mom misljenju, SP je najbolja organizacija odmah iza Novinara. Sam sistem SP-a je odlican kao i sistem radara. Najzanimljiviji dio SP-a mi je definitivno vrsenje rutinske kontrole :) (i pisanje tiketa)

Pozdrav, slažem se i sa tobom takođe što se tiče daje jedna od najboljih organizacija, takođe mi se sviđa sistem radara i dosta mi je zanimljiv kao i vršenje rutinske kontrole sa kolegama, ali imam pitanje koje glasi isto kao i za @ Inspektor , da li si nekada prisustvovao nekom treningu ili si možda učestvovao u istom. Kako je bilo?

• Like 1

• SAMP Spec Admin

Pozdrav @ ($_Andrija_$) , do sada sam bio mnogobrojno puta u Saobraćajnoj Policiji ali nijednom nisam imao priliku da učestvujem u treningu Saobraćajne policije ali sam ga jednom gledao dok je Golden bio lider a i gledao sam dosta treninga preko YT-a.Treninzi Sp-a po meni nisu laki a ni mnogo teški negde oko sredine, mislim da je najteže postaviti čunjeve da to sve izgeldakako treba, ali najzanimljivije kod treninga dok sam jednom gledao je to što oni pucaju u neke mete, trče i preskaču prepreke i meri im se vreme za to, ko bude najbolji u tome naravno dobijao je nagradu, taj deo treninga je meni najzanimljiviji.

Dobra je firma kao firma samo treba da je uzme neko ko zna da vodi ko zna sa ljudima i ostalo da se to napravi na pravu dobru i RP org.

Radari su malo nerealno urađeni moglo bi to i bolje ali sve jedno i bez toga može se napraviti odlična organizacija sa dobrim vođom.

Sistem SP je po meni izvrstan, ali ukoliko nema dobrog lidera, članovi budu veoma loši. Na primer, ne znaju WL listu ili ne znaju da RP-aju, ali u sve u svemu jako dobra organizacija pogotovo kad je lider odgovoran i dobar

Saobraćajna Policija predstavlja skup od 30 ljudi koji vrše rutinsku kontrolu širom republike, mahom su u Beogradu. Kada jutro, prvo što oni rade jeste radar koji je jako frustrirajuće za igrače pa čak za mene jer su mi pre mesec dana oduzeli dozvolu no nije problem jer je to po RP-u. Svaki Saobraćajac kad uhvati nekog na radar, automatski se ubacuje 350$ u sefu i za ceo dan treba da skuše 140k da bi ispunili limit u sefu, a nakon toga idu na trening ili rade rutinsku kontrolu u zavisnosti šta lider odredi. U sam sistem rutinske kontrole spadaju provera pojasa, RP-anje pomoću /me i /do komande davanjem dokumenata i na kraju kada se sve to završi obavi se pretres građana. U principu veoma interesantna organizacija, uvek ima nešto da se radi i na kraju sedmice, lider podeli plate iz sefa članovima koji su se zalagali za istu organizaciju. Da ne bi bilo Saobraćajne Policije, ne bi bilo toliko zanimljivo na serveru kao do sada.

Veliki pozdrav!

Saobracajna policija po tom pitanju jeste ugrozena, i salzem se sa tobom da bi trebalo dodati sistem da kada je saobracajac na duznosti da ga ne moze niko ubiti, ali kao sto si rekao saobracajna policija je jedna od ugrozenijih organizacija jer kad pogledas Taxi, Bolnicari, PD, SAJ, AMS, Novinari, svi zaradjuju dok obavljaju svoj posao, Taxi po voznji, Bolnicari po spasenom i /heal, PD/SAJ po uhapsenom, AMS po popravci, Novinari po donaciji, a samo SP ne moze da zaradi dok radi svoj posao, po mom misljenju SP bi trebala da zaradi po radaru 200$ u sef, i kada nekoga uhvati na radar, npr. ako je on isao 140km/h on ce da dobije 2000-, ja bih ubacio da saobracajac treba da dobije pola od toga tj.  1k, a kada napise ticket da dobije 1.5. Mislim da bi ovaj sistem bio odlican i da bi SP konacno nesto zaradjivao.

U trenutku otvaranja ove teme, saobraćajna policija je bila u dosta gorem položaju, ali sada je malobolje, ne mnogo, ali je bolje. Saobraćajca ne može niko ubiti, zaštićen je AntiDM sistemom. Organizacija je po meni veoma zanimljiva, pogotovo ako radiš rutinske kontrole sa drugom. Može biti zabavno, a platu daje lider iz sefa. Novac se skuplja na radaru, a može se skupiti i po 140k dnevno na radaru.