Nikola Vsic Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Nije RP ali moze OSTATI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 Nije bas rp ali opet i vip 6 kosta toliko da se zasluzuje neka privilegija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandex Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 Realno u RL je izvodivije da poletis sa jetpackom nego da se teleportiras, ne kontam zasto se zalite kako jetpack nije RP a teleport kao jeste Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dalmatinac_ Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 Nije rp kao sto i vipovi uopce nisu , te sama igra bi bilo puno vise slicila na rl da izbace vip.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLI Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Smatram da nije rp ,ali kao sto su naveli u predhodnim komentarima da vec postoji slican izum u Americi mada ostalima nije pristupan.Elem vip 6 dosta kosta pa bi prema tome trebao imati dosta pogodnosti.Takodje dosta stvari na serveru nije rp iz razloga sto bas i ne moze da se izvede pa prema tome ne vidim kakav RP rusi jetpack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alvero Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Nije RP,mislim da ipak treba ostati jer vip 6 ipak kosta dosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
$tojke Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Ako cemo iskreno, jatpack nije bas toliko rp, ali mislim da nebi trebalo da se ukloni jer je cena za to odgovarajuca. To be bar moje misljenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefla Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Nije RP, ali sto da ne bude IG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojan0v1ch Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Za mene i jeste malo rp jer i u rl Bogati ljudi mogu da priuste sebi sta god zele tako i na serveru Ultra Donatora ce uzeti oni koji su bogati Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZDAZVENADIZGASVE Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 Treba,veliku prednost daje jednom odredjenom igracu u odnosu na druge.Nekad JP daje vecu prednost nego cit.Moje misljenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karera Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 Ne znam koliko je RP, ali sigurno treba ostaviti jat pack. Siguran sam da mnogima koristi jat pack i da je to jedna od glavnih pogodnosti vipa 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arizanov Posted April 5, 2020 Share Posted April 5, 2020 treba jer su vipovi 6 postali u neku ruku kao admini.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adel Posted April 6, 2020 Share Posted April 6, 2020 Nema potrebe za uklanjanje JP-a, jer cijena VIPA 6 je apsulutno dovoljna da bi JP bio na spisku komandi za VIP 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudfather Posted April 6, 2020 Share Posted April 6, 2020 Mislim da nije RP i da ga se treba izbaciti iz VIPa 6 da ga mogu samo admini koristiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
narmy Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 To naravno nije rp, ali se tu ne gleda da li je rp ili ne, nego prednost vipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip_Castle Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 Jetpack nije RP, Ukoliko bi gledali na to da server bude sto vise RP trebala bi se obratit paznja na RP pravila pa se tek onda obazirat na stvari kao sto je jetpackMnogo ljudi pise kako je to dobro sto jetpack mogu koristit samo VIP 6 te Admini, ali ponovno ti isti ljudi govore kako to nije RP, VIP-ovi nebi trebali dobit nikakvu prednost samo zato jer su "donirali" novac serveru ~ naravno neki ljudi ne moraju ni donirat novac.Mozemo samo vozit po serveru i skupljat paketice. (ne govorim kako ne treba nagraditi donatore, samo govorim kako trebaju dobit nesto sto im nece olaksat igru na serveru) Po meni se jetpack treba dati samo staff-teamu posto je samo njima potreban, ali trenutno nema smisla obazirat se na male detalje kao sto je jetpack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adel Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 Ne slazem se, Jetpack treba stajati u Vipu 6 sa obzirom na cijenu istog vipa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
C A N K I Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Nema potrebe za uklanjanjem jetpacka uostalom jp imaju samo vip 6 i admini , oni moraju malo da se razlikuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florijan Monev Posted June 21, 2020 Share Posted June 21, 2020 Nije mnogo rp ali ipak igraci su platitli sumu novca tkd da nemam nista protiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santiago Posted August 10, 2020 Share Posted August 10, 2020 Pa nije RP nikako,ali mora se opravdati cena za V.I.P 6 tako da sto da ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacosta Posted August 10, 2020 Share Posted August 10, 2020 Pa vidi, Jet Pack pa i nije tolko rp iz razloga jer ti u rl ne mozes da samo uzmes nesto stavis na ledja i letis, ali sto bi se reklo i ne mora svaka sitnica da bude po rp, Sto se tice mene Jet Pack da se NE uklonjava nikako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergej_Capone Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Trwba ga ukloniti pod hitno, nije RP uopste i mogu ga imati samo igraci sa vipom 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Anderson Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Ovo je RP server, a ne HardRP. Na hard RP serverima nema ni osnovnih prednosti VIP-a koje oni imaju na našem serveru, na primjer port, /tunecar, /vfix. Pošto VIP-ovi imaju prednosti koje sam naveo, i ako je portovanje potpuni NonRP, zašto bi jetpack bio NonRP ako je po vašem port, /vfix, /tunecar RP, a jetpack ne. Jetpack postoji u RL, teleportacija ne postoji. (https://en.wikipedia.org/wiki/Jet_pack) Citat Raketni pojas (lična raketa) je reaktivni uređaj za prebacivanje ljudi kroz vazduh na kraća rastojanja. Prvi takav uređaj je napravila kompanija Bel Aerosistems u SAD 1961. i demonstriran je u Fort Justisu (Fort Eustis). Sastojao se od dva raketna motora vezana pojasom za leđa čovjeka. Za gorivo je korišten vodonik-superoksid, a pravac i visina je podešavana ručnim komandama. Težina naprave je bila 40 kg, a potisak motora 130 kp. Ja mislim da je ovo dovoljan razlog da ultra donatori imaju Jetpack, naravno da treba da se kažnjava zloupotreba, i da jetpack bude dostupan samo za ultra donatore i admine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Misirlic Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Pa s obzirom da u rl pistoji jetpack onda be i u sampu rp da se ima taj jetpack,mislim jetpack on nije nesto puno sad da he potrrban ali moze da posluzi jetpack,mislim nije potrebno ukljanjati ga jer svakako ga nema svaki igrac tako da to nema potrebe uklanjati koriste ga ultra dobatori koriste ga helperi admini i to je to tako da nema potrebe uklanjati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvicer Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 Ne slazem se jel to mogu raditi ultra donatori admini i td. Ali naravno ne smeju ga iskoristavati da bi imali prednost ogromnu na igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...