Jump to content
Dule

Da li mislite da je JetPack RP i da li ga treba ukloniti?

Recommended Posts

Smatram da nije rp ,ali kao sto su naveli u predhodnim komentarima da vec postoji slican izum u Americi mada ostalima nije pristupan.Elem vip 6 dosta kosta pa bi prema tome trebao imati dosta pogodnosti.Takodje dosta stvari na serveru nije rp iz razloga sto bas i ne moze da se izvede pa prema tome ne vidim kakav RP rusi jetpack.

Jetpack nije RP,

Ukoliko bi gledali na to da server bude sto vise
RP trebala bi se obratit paznja na RP pravila pa se tek onda obazirat na stvari kao sto je jetpack

Mnogo ljudi pise kako je  to dobro sto jetpack mogu koristit samo VIP 6 te Admini, ali ponovno ti isti ljudi govore kako to nije RP, VIP-ovi nebi trebali dobit nikakvu prednost samo zato jer su "donirali" novac serveru ~ naravno neki ljudi ne moraju ni donirat novac.Mozemo samo vozit po serveru i skupljat paketice. (ne govorim kako ne treba nagraditi donatore, samo govorim kako trebaju dobit nesto sto im nece olaksat igru na serveru)

Po meni se jetpack treba dati samo staff-teamu posto je samo njima potreban, ali trenutno nema smisla obazirat se na male detalje kao sto je jetpack.

1DD28EC6DE4F02CE1D569E06658DBF904F4E6618

Pa vidi, Jet Pack pa i nije tolko rp iz razloga jer ti u rl ne mozes da samo uzmes nesto stavis na ledja i letis, ali sto bi se reklo i ne mora svaka sitnica da bude po rp, 

Sto se tice mene Jet Pack da se NE uklonjava nikako

Ovo je RP server, a ne HardRP. Na hard RP serverima nema ni osnovnih prednosti VIP-a koje oni imaju na našem serveru, na primjer port, /tunecar, /vfix. Pošto VIP-ovi imaju prednosti koje sam naveo, i ako je portovanje potpuni NonRP, zašto bi jetpack bio NonRP  ako je po vašem port, /vfix, /tunecar RP, a jetpack ne.

Jetpack postoji u RL, teleportacija ne postoji. (https://en.wikipedia.org/wiki/Jet_pack)

Citat

Raketni pojas (lična raketa) je reaktivni uređaj za prebacivanje ljudi kroz vazduh na kraća rastojanja.

Prvi takav uređaj je napravila kompanija Bel Aerosistems u SAD 1961. i demonstriran je u Fort Justisu (Fort Eustis). Sastojao se od dva raketna motora vezana pojasom za leđa čovjeka. Za gorivo je korišten vodonik-superoksid, a pravac i visina je podešavana ručnim komandama. Težina naprave je bila 40 kg, a potisak motora 130 kp.

Ja mislim da je ovo dovoljan razlog da ultra donatori imaju Jetpack, naravno da treba da se kažnjava zloupotreba, i da jetpack bude dostupan samo za ultra donatore i admine.

Pa s obzirom da u rl pistoji jetpack onda be i u sampu rp da se ima taj jetpack,mislim jetpack on nije nesto puno sad da he potrrban ali moze da posluzi jetpack,mislim nije potrebno ukljanjati ga jer svakako ga nema svaki igrac tako da to nema potrebe uklanjati koriste ga ultra dobatori koriste ga helperi admini i to je to tako da nema potrebe uklanjati