Jump to content
Guest Frka_Soon

Da li ste ikad prodali neku svoju kucu ili auto drzavi ako da zasto?

Recommended Posts

Mnogo sam kuća promjenila i preprodala, istina je, ne mogu ni u jednoj ostati duže od dva dana ahahahahaa. Došli smo i do pitanja, da li sam ikada prodala državi i zašto? Bila je to moja prva kuća u Zagrebu, mnogo sam je zavolila i tih 100k što sam uložila je bilo sve što sam imala. Bila sam u njoj sedmicu dana. E sad, s obzirom da sam bila pravi početnik, ni oglas nisam znala dati. Vjerujem da je svako ko čita ovo pretpostavio šta se desilo... /sellhouse .... Iskreno osjećala sam se grozno kada sam shvatila da zapravo 50% ide državi. To je i jedini put kada je moja kuća otišla na buy. Ipak se na greškama uči :D 

Naravno da jesam iz jedne lokacije u ZG, kad sam našla bolju i ljepšu kuću odmah sam je prodala bez žaljenja i preselila na drugu lokaciju u ZG. Iskreno, nije mi se dalo natezati sa potencijalnim kupcima, davati oglase i čekati a i država mora nešto zaraditi ?

Auto nikad nisam a kucu jesam 3 puta zato sto sam uvek kupovao neke kuce koje ne vrede, ugradim sef i niko nece da kupi na kraju se iznerviram i prodam je na buy. Jednom sam cak ugradio sef5 i ent od 150k u maloj kuci koja je bila u sarajevu i niko nije hteo svi su nudili 50 ili 75k i ja uhvatim iznerviram se i prodam na buy. To mi je prvi put kad sam quitao samp na 2 meseca i posle sam se vratio. Svako uci na svojim greskama!!!

Ja sam prodao svoju kuću državi pre 4 meseca.Razlog je bio to što je lokacija bila loša, kao i okruženje.Svaki dan sam morao da pešačim po 300m da bih došao do najjbližeg renta.Onda sam odlučio staviti na oglas kuću, niko se nije javljao, i onda sam je odlučio prodati državi

He,šta ga sam ja auta i kuća prodao državi baš iz razloga jer nije hteo niko da kupi,na primer kupim auto i hitno mi je prodati ga,i 2 dana spamam oglas da prodam i ne prodam i na kraju ode državi,tako isto i kuće,tako da puno puta sam prodavao državi,isplativo je prodavati državi ali da to nešto od imovine bude malo duže kod vas pa ga prodate,ali inače ovako je neisplativo to raditi ali u koliko vam je to potrrbno neće niko da vam kupi to nešto,vi prodate državi