Jump to content
Guest Frka_Soon

Da li ste ikad prodali neku svoju kucu ili auto drzavi ako da zasto?

Recommended Posts

Prvi put je to bilo kad sam kupio kucu u nedodjii negde.

Drugi put sam je slucajno prodao ono umesto da prodam igracu kojem sam trebao drzavi i on je kupio i tako nista od prodaje na kraju ja otisao u minus sa parama.

Ovo je vrlo lahko rijesit, samo ukinete cijene da se ne vide na kucama ,autima ,znaci da igraci sami postavljaju svoje ,a ne ovako gdje je to realno da na svakoj kuci visi cijena kolko je kostala kod drzave... I da se ukine prodaja drzavi ,pa bi svaka kuca bila kupjena i samo bi se od igraca moglo kupovat.. Ko je to ikad prodo svoju kucu drzavi u rl haha..

• SAMP Spec Admin

Pozdrav, Pa prodao sam 100 puta kuću u Sarajevu na buy Zašto? Zato što kupim zbog stečenog interesa i onda kada skupim malo para prodam kuću na buy i kupim neku u Beogradu. Auto sam prodaovao stalno Uranus-a kupim ga registujem ga i onda skontam da mi oduzima mnogo sa banke i prodma ga na Pijaci.

Edited by Inspektor

Prodao sam par kuća, od kojih je jedna imala čak Sef 5, parking i dvorište, kod Drvoseče 1, ali je niko nije hteo pa sam je dao državi. Takođe sam prodao par stanova po Beogradu i Sarajevu. Što se tiče vozila. njih sam dosta prodao državi, ali nisam išao u minus. Jer na primer, zamenim neko vozilo što sam platio 100k za na primer Esperanto, Willard, Washington i slično što niko ne kupuje pa prodam državi za 187500

Cesto mi se desavalo da nesto prodam drzavi, uglavnom kada sam kretao da igram na ovom serveru i samp generalno, nisam imao pojma ni o cemu, pa sam radio ono sto mi je bilo jednostavnije pa sam tako dosta toga prodao drzavi sto danas sigurno ne bih uradio.

19 hours ago, Rastko said:

Cesto mi se desavalo da nesto prodam drzavi, uglavnom kada sam kretao da igram na ovom serveru i samp generalno, nisam imao pojma ni o cemu, pa sam radio ono sto mi je bilo jednostavnije pa sam tako dosta toga prodao drzavi sto danas sigurno ne bih uradio.

Pozdrav, ja iskreno ništa nisam nikada prodavao državi, šta god to bilo. Ne preferiram taj način jer mi je lakše da se malo ,,cimam'' oko prodaje i da zaradim više. Zanima me šta si tačno prodao i kakva ti je bila reakcija tada kada si to uradio?

Pozdrav, veoma unikatna tema za diskutovanje. Pa kada je reč o meni, desilo mi se slučajno da prodam kuću državi i time sam dobio 30k u mesto 150k od kuće. Sećam se bio sam jako isfrustriran time što sam napravio. To je bio baš početak od kako sam zaigrao na serveru pre 2 godine. Moj savet vam da prodajete kuću igračima, a ne državi jer manje profitirate. 

On 8/3/2022 at 9:00 PM, D 4 R 1 O said:

Uff, ima dosta stvari ali to je otislo drzavi jer nisam imao kome prodati..

Pozdrav, @ D 4 R 1 O

Mislis li da je to jedan od problema na serveru zbog toga sto od toliko igraca ipak nisi nasao nikoga kome mozes prodati nesto stvoje i da li postoji nesto sto bi predlozio da se taj problem resi?

Inace, koje si stvari prodavao drzavi?

Lično sam umeo da prodam kuću državi u momentima kada mi nije trebala, a nisam imo volje da tražim drugog kupca. Iako retko to radim, desi se ponekad da prodam kuću državi, bez obzira što je cena jako mala, ja dok nađem kupca izgubim volju za to, pa ako je neka kuća koja nije skupa, obično završi tako.