Banex Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Definitivno se ne gasi,cak broj igraca neprestano raste.Igrica moze da se igra sa drustvom i nije potreban jak kompljuter. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZDAZVENADIZGASVE Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Prema stanju na nasim prostorima,mnogima laguje kada su kod burga a kamoli da igramo GTA V Takodje GTA SA je legendarna igrica i mislim da ce potrajati dosta dugo dok nadju neku zamenu za SA MP ali trenutno se ne gasi svakako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chevu Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 Po meni se ne gasi jer ce samp uvjek imati igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klinja Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Samp se nece nikada ugasiti jer je starija igrica i ima dosta igraca a za Mta server bilo bi dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fazan Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Naravno da se ne gasi. Kao prvo danas svako može igrati samp (većina). Broj igrača raste iz dana u dan. Igrači su sve zainteresovaniji za roleplay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marta Siljegovic Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Samp se ne gasi. Sad je bas igrana, nece se skoro gasiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V A S I C Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Ja mislim da se SA : MP nikada nece ugasiti ... Jednostavno jos se igra ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricky_Johnson Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Samp se neće ugasiti ali pojedini serveri hoce zbog nedostatka igrača. Sa obzirom da mi živimo ne u takom regionu gde je bdp velik pa samim tim neki i ne mogu priuštiti računar za gta v i ostale igre, a najbolje rešenje za to je igrati samp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gladiator Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Svako ima svoj ukus, ja npr. više volim igrati SA:MP nego FiveM, jer se u FiveM po meni nema nešto preterano raditi. Zavisi i od kompa, ukoliko imate dobar komp možete igrati FiveM, a ukoliko ne, možete igrati SA:MP, tako da ni jedan ni drugi nisu loše urađeni. SA:MP se ne gasi još skoro, što se tiče našeg servera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antony_Soprano Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 (edited) Ne, jer dosta igraca nema dovoljno jak komp da pokrene GTA V. Kao sto neko rece, i ovako laga kad nas je previse, a zamislite tek u GTA V kako bi bilo. Takodje da navedem da mnogi od nas nemaju jos uvijek jak internet. Mozda se nesto promijeni dolaskom 5G interneta, ali cak i tada SAMP se nece ugasiti. Edited July 20, 2020 by Antony_Soprano Link to comment Share on other sites More sharing options...
trust_ford Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Ja mislim da se samp nece ugasiti zauvek, ali mislim da njegova reputacija znacajno opada prvenstveno zbog toga sto pd i saj pustaju koga stignu u organizaciju, a druga stvar je sto su svi oni zasticeni kod moderatora kao beli medvedi pa je nemoguce dobiti zalbu protiv njih, te tako mnogi igraci polako odlaze sa servera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cogi4117 Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 (edited) Po meni SA:MP je sve popularniji kao i balkan school mislim da se nece ugasiti zato sto idalje ima dosta igraca i zato sto bi puno igraca bilo ljuto zato sto se samp gasi takodje mislim i zato sto je zanimljiv i zato sto ima odlicne roleplay servere i freeroam servere odlicni su svi tako da ne verujem i nisam za to,a oko drugih servera za Gta V sam po meni MTA nije stabilizovan za roleplay zato sto je MTA stvoren za Freeroam i zezanciju a ne roleplay takodje i zato sto mi se generalno ne svidja MTA Edited July 20, 2020 by Cogi4117 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C U N A M I Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Po mom misljenju generalno SA:MP nece ali neke serveri hoce zbog manjka igraca a sto se tice SA:MP-a na Balkan School mislim da ce broj igraca drasticno da opadne kada se otvorio GTA V sever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docic Posted July 21, 2020 Share Posted July 21, 2020 Po mom mišljenju, SA:MP se neće ugasiti skoro, ali svake godine mi se čini da je sve manje i manje igrača. Kada se otvori GTA V server, neki će preći da igraju tamo, dok će neki ostati zato što nemaju dovoljno dobar kompjuter za to. Kada za 5-10 godina bude izašle bolje igrice, nove tehnologije i 5G mreža, tada mi se čini da će SA:MP biti u penziji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hutty Posted July 21, 2020 Share Posted July 21, 2020 SA:MP se po mom misljenju ne gasi , sta vise je i oziveo ,iako ima jake konkurencije trenutno kao sto su GTA V RolePLay serveri mislim da se nece gasiti jos dosta vremena.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santiago Posted August 4, 2020 Share Posted August 4, 2020 Sumnjam da ce se u skorije vrijeme ugasiti,dosta igraca dolazi i odlazi ..SAMP je igra za druzenje i zabavu i mislim da ne bi se trebala ugasiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bura Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 SAMP je stara igrica i svi se moramo pomiriti sa time da ce se vremenom ugasiti, mnogo igraca prelazi na druge igrice ili posle nekog vremena pocinje vise da se fokusira na skolu i ostale obaveze u rl. MTA server je sasvim nepotreban, Balkan School je SAMP zajednica koja je od nastanka fokusirana samo na SAMP server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxwelll Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Po mom misljenju jos nece, igrace se jos nekoliko godina, posle toga sve ce manje i manje igraca biti, jer sumnjam da ce nove generacije da igraju samp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan_Popadic Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Samp se nece gasiti to je besmisleno,Igrica je stara zasto bi se gasila i onako polako gubi igrace kada samp bude dosao na najmanjoj cifri idalje ce postojat jer kreator sampa dal ga ugasili ili ne nema nikakve razlike jer i onako igrica propada,Naravno ovo je moje misljenje mozda je vase drugacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacosta Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Ne, jer ima dosta igraca koji vole i igraju samp a pritom nemaju dobre konfiguracije da bi igrali malo jace igrice kao sto se FiveM ili Gtav V i tako to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sya Bizzey Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Pa o ovome bi mogao dosta pricati, ali, gledano na ove sad igrace i koji ce jos doci, nece propast samp i nece se ''ugasit'' kako ti kazes, ne razumijem tu rijec ''gasit'' volio bi da mi to pojasnis... Vidim bas dosta servera gdje je optimizacija dobra i gdje je sve dobro, ali previse mapa, sada kada bi dosao jedan vrlo star igrac kada je igrao na serverima gdje nije bilo toliko mapa, gdje mozda nije bilo uopce mapa, njemu bi bilo smak svijeta vjerujem. Takodjer vidim isto nekoliko balkanskih servera koji imaju Voice chat, boze dragi, ovo nije fivem.. ne znam uopce cemu to ali dobro. I da kazem za taj tvoj naslov ''Da li se SAMP ''gasi''?'', GTA vice city isto ima multiplayer i jos nije izgasen i igra jako malo ljudi to, i jos nije ''izgasen'' ne razumijem zasto bi se samp gasio kada vec ima toliko ljudi koji to igraju i koji ce igrat. Samp se ne gasi, ali ako mislis da ce manje ljudi igrat za par godina, to je ja mislim velika istina. LP! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidovich Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Pa mislim da nece jer ima masu ljudi koji igraju tu igricu i dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergej_Capone Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Ne verujem da ce se ugasiti. Samp je izdrzao toliko dugo i jos duze ce, veoma su male verovatnoce da ce se ugasiti. Ali ako bi doslo do toga voleo bi da se moze nekako vratiti stats na BS RageMP server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Mardeljano_ Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Ne gasi se samp, igraju ga ljudi dosta to mozes videti po tome koliko igraca ima na nasem serveru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacosta Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Pa mislim da ne jer imadosta ljudi koji visevole RP ili ti samp i mislimda ce samp da ostane jos dugo na nogama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...