Jump to content
krtr

Da li se SAMP gasi

Recommended Posts

Samp se neće ugasiti ali pojedini serveri hoce zbog nedostatka igrača. Sa obzirom da mi živimo ne u takom regionu gde je bdp velik pa samim tim neki i ne mogu priuštiti računar za gta v i ostale igre, a najbolje rešenje za to je igrati samp

Svako ima svoj ukus, ja npr. više volim igrati SA:MP nego FiveM, jer se u FiveM po meni nema nešto preterano raditi. Zavisi i od kompa, ukoliko imate dobar komp možete igrati FiveM, a ukoliko ne, možete igrati SA:MP, tako da ni jedan ni drugi nisu loše urađeni. SA:MP se ne gasi još skoro, što se tiče našeg servera.

Ne, jer dosta igraca nema dovoljno jak komp da pokrene GTA V.

Kao sto neko rece, i ovako laga kad nas je previse, a zamislite tek u GTA V kako bi bilo.

Takodje da navedem da mnogi od nas nemaju jos uvijek jak internet.

Mozda se nesto promijeni dolaskom 5G interneta, ali cak i tada SAMP se nece ugasiti.

Edited by Antony_Soprano

Ja mislim da se samp nece ugasiti zauvek, ali mislim da njegova reputacija znacajno opada prvenstveno zbog toga sto pd i saj pustaju koga stignu u organizaciju, a druga stvar je sto su svi oni zasticeni kod moderatora kao beli medvedi pa je nemoguce dobiti zalbu protiv njih, te tako mnogi igraci polako odlaze sa servera.

Po meni SA:MP je sve popularniji kao i balkan school mislim da se nece ugasiti zato sto idalje ima dosta igraca i zato sto bi puno igraca bilo ljuto zato sto se samp gasi takodje mislim i zato sto je zanimljiv i zato sto ima odlicne roleplay servere i freeroam servere odlicni su svi tako da ne verujem i nisam za to,a oko drugih servera za Gta V sam po meni MTA nije stabilizovan za roleplay zato sto je MTA stvoren za Freeroam i zezanciju a ne roleplay takodje i zato sto mi se generalno ne svidja MTA

Edited by Cogi4117

Po mom mišljenju, SA:MP se neće ugasiti skoro, ali svake godine mi se čini da je sve manje i manje igrača. Kada se otvori GTA V server, neki će preći da igraju tamo, dok će neki ostati zato što nemaju dovoljno dobar kompjuter za to. Kada za 5-10 godina bude izašle bolje igrice, nove tehnologije i 5G mreža, tada mi se čini da će SA:MP biti u penziji.

SA:MP se po mom misljenju ne gasi , sta vise je i oziveo ,iako ima jake konkurencije trenutno kao sto su GTA V RolePLay serveri mislim da se nece gasiti jos dosta vremena..

SAMP je stara igrica i svi se moramo pomiriti sa time da ce se vremenom ugasiti, mnogo igraca prelazi na druge igrice ili posle nekog vremena pocinje vise da se fokusira na skolu i ostale obaveze u rl. MTA server je sasvim nepotreban, Balkan School je SAMP zajednica koja je od nastanka fokusirana samo na SAMP server.

Samp se nece gasiti to je besmisleno,Igrica je stara zasto bi se gasila i onako polako gubi igrace kada samp bude dosao na najmanjoj cifri idalje ce postojat jer kreator sampa dal ga ugasili ili ne nema nikakve razlike jer i onako igrica propada,Naravno ovo je moje misljenje mozda je vase drugacije :) 

Pa o ovome bi mogao dosta pricati, ali, gledano na ove sad igrace i koji ce jos doci, nece propast samp i nece se ''ugasit'' kako ti kazes, ne razumijem tu rijec ''gasit'' volio bi da mi to pojasnis...
Vidim bas dosta servera gdje je optimizacija dobra i gdje je sve dobro, ali previse mapa, sada kada bi dosao jedan vrlo star igrac kada je igrao na serverima gdje nije bilo toliko mapa, gdje mozda nije bilo uopce mapa, njemu bi bilo smak svijeta vjerujem. Takodjer vidim isto nekoliko balkanskih servera koji imaju Voice chat, boze dragi, ovo nije fivem.. ne znam uopce cemu to ali dobro. I da kazem za taj tvoj naslov ''Da li se SAMP ''gasi''?'', GTA vice city isto ima multiplayer i jos nije izgasen i igra jako malo ljudi to, i jos nije ''izgasen'' ne razumijem zasto bi se samp gasio kada vec ima toliko ljudi koji to igraju i koji ce igrat. Samp se ne gasi, ali ako mislis da ce manje ljudi igrat za par godina, to je ja mislim velika istina. 
LP!

• Like 1