Pet@r Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 Pa ljudi su se ovog leta gurali tako reci da udju u server zamislite na balkanskom samp serveru se ceka po 5min da udjes u server Link to comment Share on other sites More sharing options...
jqnkvc Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 Narednih deset godina mislim da ne,ali verovatno ce se prekinut igrat za 50 godina i tako to,dolaze nove igre i tako je to u svetu ... Ali samp ce uvek ostati u srcu SAMP ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snyev Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Mislim da SA:MP sve vise i vise raaste i da se nikad nece ugasiti stalno dolaze novi igraci samp-a i tako uvek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuveljicc Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Veliki broj "Ljudi" da tako kazem je pocelo da prica o zatvaranju "sampa",naravno kao sto i sami mozete videti samp forum i samp wiki je ugasen i zbog toga je dosta njih pocela pricati o zatvaranju,ali "SAMP" se definitivno nece zatvoriti nego se radi na novoj verziji sampa,to jest "Open.mp" Inace zasto bi se SAMP zatvarao kad ima bas veliki broj ljudi koji jos igraju ovu igrica,samo koliko nas igra na balkanskim servera,tj koliko nas ima,a da ne pricam o stranim serverima i njihovim igracima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMitic Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Nema potrebe da se zatvara SAMP i nece. Ima dosta igraca koji igraju samo ovu igricu tako da ne planiraju da ga ukidaju. Mozda su ljudi pomislili da se gasi zato sto se radi na novoj verziji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D I M A Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Samp se nece zatvarati uvek ce imati igraca i uvek ce svima biti zanimljiv . Ovo je samo moje misljenje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arandjel_Caponnee Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Ne bih rekao "gasi" , ali imas pravo da na svim serverima pada broj igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almirr Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Ne gasi se jer svakog dana dolazi sve vise i vise igraca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvicer Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Pa evo pravi se ragemp server al ne verujem da ce se samp odjednom izgasiti XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hansen Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Ovo je mogu reci davno objavljena tema, dosta se stvari izmjenilo. Gta V server se uskoro otvara. Sto se tice toga da li se samp server gasi, nisi bas obrazlozio to pitanje. AKo mislis u smislu da li ce se samp server ikada ugasiti, hoce, a dali ce biti to u blizoj buducnosti niko ne zna, jednostavno ovo moze sve da stane bilo kad a da mi u to nismo upucenil. Sada samp server odlicno radi i mislim da se u skorije vrijeme nece ugasiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sega Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 Mislim da nece jer postoji evo vec godinama pa ne vidim zasto bi ga sad gasili. Mnogi igrsci koji imsju i jsce kompjutere igraju ovo zbog nostalgije, drugova ili nekog treceg razloga. Ziveo samp ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
($_Andrija_$) Posted April 3, 2021 Share Posted April 3, 2021 Verujem da SA:MP nece propasti jos uvek,zato sto ima igraca. RAGEMP otvara se uskoro koliko vidimo,a MTA i nije nesto po meni. Srdacan pozdrav i ugodnu igru zelim! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ficho Posted April 3, 2021 Share Posted April 3, 2021 Samp mi je jedna od omiljenih igrica, a na sampu igram samo na ovaj (Balkan School) server tako da ne bi voleo sa se ugasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
k1eopatra Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 Ovo je tema koja se provlači već neko vrijeme. Jedini pravi odgovor, koji je ponavljan svugdje pa čak i na novim emisijama koje se emituju preko našeg Balkan School kanala na YouTube, jeste da sa otvorom Rage-a, SA:MP neće magično nestati. Samo nastavite uživati u igri i nemojte da se brinete oko toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winston Abruzzi Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Dokle god ima ljudi koji vole da ga igraju,nece se gasiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamal_Houston Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 RageMP server se otvorio, i dalje ima puno igraca na BS-u u SA:MP-u, dok je igraca nece se ugasiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janko Jovic Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Samp se nece nikad ugasiti zbog starih igraca koje nemogu bez sampa kao sto sam ja npr i jednostvano koliko god da igrica porpadne uvek ce biti draga nekima u srcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjomlaX Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 Moje mišljenje je da će SAMP opstati sve dok postoje dobre zajednice kao naša i dok jednostavno kompatibilnost sa novim operativnim sistemima nebude moguća. Ovo se neće desiti skoro bar se nadam jer kompatabilnost je idalje moguća i ne nazire se ukidanje, a što se tiče zajednica bar naša će opstati još dugo jer broj članova ne opada pa zbog toga nema razlog za gašenje. GTA SA je stara igra pa i sam SAMP zato su za ovu igru vezani stariji igrači koji su ovu igru odredili odavno kao omiljenu ali naravno postoje mlađi igrači koji igraju ali oni i prestaju nakon nekog veremena jer ih više privlače novije igrice. Naravno ovo što sam naveo nemora da bude istina jer može i neki mlađi igrač da odredi GTA SA odnsno SAMP kao omiljenu igru, takođe i obrnuto da stariji igrač se prebaci na nešto novije. Ovo je sve po želji ali po već viđenom zaključujem da se stariji više zadržavaju na SAMP-u zbog toga što ih vraća u vreme kad su bili mlađi i slični razlozi. Sve u svemu kada bih procenjivao koliko je to u vremenu koliko će SAMP opstati mislim da bi to bilo 10 ili 15 godina. Svakako ne treba da se brinemo oko toga. Sve dok mi pokazujemo želju za igranje SAMP serveri će da postoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D 1 E G O Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Svakoj igri dodje kraj, pa tako i SAMP-u. Neka igra se prestane igrati nakon samo par mjeseci od izlaska, dok su neke popularne i par godina kasnije kao na primjer GTA V. Jednostavno je samo pitanje vremena kada ce se ugasiti, smatram da to nece biti uskoro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilijeva Banda Posted April 7, 2022 Share Posted April 7, 2022 Mislim da to neće biti uskoro jer idalje ima jako velik broj igrača koji ga igra. Na primer, jako puno ljudi nema dovoljno dobar kompjuter za GTA V pa igraju SAMP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kareem_Safari Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 (edited) Ne gasi se, cak sta vise u beta verziji je novi takoreci SAMP koji se zove OPEN.MP, i sve ce biti isto kao na sampu, samo sto ce bit fixano dosta bugova, cesci update, mogucnost ubacivanja novih stvari itd itd itd.. Jedna od mogucnosti ovog novog open.mpa jeste da cemo moci igrati na jednom serveru sa obicne default gta verzije, mobilne verzije i sa definite editiona Edited July 13, 2022 by Kareem_Safari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cannan Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 16 minutes ago, Kareem_Safari said: Ne gasi se, cak sta vise u beta verziji je novi takoreci SAMP koji se zove OPEN.MP, i sve ce biti isto kao na sampu, samo sto ce bit fixano dosta bugova, cesci update, mogucnost ubacivanja novih stvari itd itd itd.. Jedna od mogucnosti ovog novog open.mpa jeste da cemo moci igrati na jednom serveru sa obicne default gta verzije, mobilne verzije i sa definite editiona Pozdrav, ovaj komentar mi je baš zapao za oko. Pomenuo si OPEN.MP, možeš nam nešto opširnije reći o ovom sistemu. Koje su njegove prednosti i mane? Da li ti je sumnjivo to da je već SAMP u beta fazi već oko 15-ak godina? Ne bih baš rekao da je u beta fazi već da uveliko možda da se radi na ovom programu. Iskreno prvi put čujem za ovako nešto. I dalje ima dosta igrača na BS-u i na ostalim samp serverima tako da ne bih se složio sa činjenicom da se gasi samp server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kareem_Safari Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 (edited) Ranije, Duske je rekao/la: Pozdrav, ovaj komentar mi je baš zapao za oko. Pomenuo si OPEN.MP, možeš nam nešto opširnije reći o ovom sistemu. Koje su njegove prednosti i mane? Da li ti je sumnjivo to da je već SAMP u beta fazi već oko 15-ak godina? Ne bih baš rekao da je u beta fazi već da uveliko možda da se radi na ovom programu. Iskreno prvi put čujem za ovako nešto. I dalje ima dosta igrača na BS-u i na ostalim samp serverima tako da ne bih se složio sa činjenicom da se gasi samp server. Ovaj novi multiplayer mod je u beta verziji, ne SAMP, i na njemu rade ljudi koji su radili na SAMPu (Y_less, Southclaws i ostali poznati developeri, vlasnici servera, skripteri itd itd..). Ovaj mod je UPOTPUNOSTI kompatibilan sa SAMPOM, tako da sve dok ne izadje OPEN.MP CLIENT, igraci SAMPa nece osjetiti nikakvu razliku u igri, cak sta vise osjetit ce poboljsanja, jer ce na ovom modu biti fixano dosta dosta bugova, unapredjeno dosta stvari, sami vlasnici servera ce takodjer imati mnogo vise mogucnosti... Na jednom serveru npr. ce se moci igrati sa DEFINITE EDITION-a, sa mobile verzije i sa obicnog tj vanilla default GTA Na ovom videu se moze vidjeti kako to funkcionise, kako sve reagira i to..... Za vise informacija ih mozete pronaci na facebooku, instagramu, twitteru, kao i na discord serveru koju mozete naci na njihovom websajtu Iskreno se nadam da nece odustati od ovog projekta, a iskreno nemaju ni razloga da odustanu, jer imaju veliku podrsku Edited July 13, 2022 by Kareem_Safari 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D A R I O Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 (edited) Pozdrav, moje misljenje je da se samp ne gasi i da, kako godine prolaze postaje sve vise i vise popularniji.. Edited August 20, 2022 by Dario_Coric Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajdox Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 (edited) Pozdrav forumaši i forumašice zelim da cujem vase misljenje za cjelokupnu situaciju oko samp-a i oko novog launchera open.mp? Open.mp je Launcher koji je skoro isti kao samp launcher stvoren je po uzoru na samp iz mnogo razloga jedan od ti razloga je zbog prestanka rada na samp-u ukidanja samp foruma i takodjer kao i update-ova na samp Launcher-u Sve te neke stavri oko sampa je ukinuo sami owner Kalcor koji je izjavio da samp vise nije to kao sto je nekada bio i zatim je ukinuo mnoge vazne stvari mnogo je otezao kako samim igracima sampa tako i skripterima servera takodjer mnogo igraca se brine da bi mogao da ukine cjelokupni samp launcher Zelim da cujem vase misljene o trenutnom stanju samp launchera dali ce samp samo tako da nestane i da ga zamjeni open.mp ili neki treci launcher koji je napravljen po uzoru na samp dali ce open.mp biti bolji od sampa ? - Edited March 9, 2023 by Kostic Link to comment Share on other sites More sharing options...