juki Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Mislim da ce samp ostati idalje bolji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kareem_Safari Posted March 12, 2023 Share Posted March 12, 2023 Open.mp logicno. Zar nije bolji open.mp koji ce bit cesce updateovan i gdje postoji mogucnost da developeri ubacuju nove stvari, fixaju bugove itd.. nego samp koji je mrtav sto se tice supporta u neku ruku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAMP Spec Admin Forgiven Posted April 8, 2023 SAMP Spec Admin Share Posted April 8, 2023 (edited) Pozdrav svima. Moje lično mišljenje je da se SA:MP nikada neće ugasiti. Dosta ljudi voli da ga igra i dosta je popularan, stojim iza toga da je pre bio popularniji jer je bilo i više servera a i više igrača koji su bili zainteresovani. Mislim da je ta brojka opala jer je tada igrala omladina koja danas ima 20+ godina, svi su otišli ka privatnom životu. Mene zanima šta Vi mislite o budućnosti SA:MP-a, da li će porasti broj igrača ili pak ne. [Napomena]: Svaka aktivnost će biti nagrađena te se trudite da pišete što kvalitetnije komentare. Takođe, svaki vid kršenja pravila će biti sankcionisan. Edited April 8, 2023 by Forgiven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arizanovic Posted June 28, 2024 Share Posted June 28, 2024 Zanimljiva tema, ovde mišljenja mogu biti dosta podeljena. Ja lično mislim da se ne gasi. Zašto? iako j u nekom uspavanom stanju, server i dalje ima igrača, ne igra svako u isto vreme, niti svako afka. Realno sad, za leto će biti 1000 igrača, a najviše z rođendan, kao najbitniji datum. Pa i posle rođendana će sigurno biti makar 700/1000 igrača jer će biti i kutija i svega i svačega, poput evenata i sličih stvari. A vi ako ne verujete, budite tu, pa vidite. Link to comment Share on other sites More sharing options...