Jump to content
Stojan0v1ch

Zasto su Zagreb i Sajarevo nenasljeni?

Recommended Posts

Pozdrav, kao sto ste mogli procitati u naslovi, radi se o tome zasto su Zagreb i Sarajevo nenaseljeni. Dakle igraci na serveru pretezno zive u Beogradu rijetko ko u Sarajevu, koji je razlog tome, kako tome stati na put?

Neki od mojih prijdloga su

-da se dobija veci steceni interes ako zivis u Sarajevu ili Zagrebu

-da su kuce jeftinijie npr

-da postave dosta vise kioska u Sarajevu i Zagrebu i da novinari nekada odrzavaju kvizove i po Zagrebu i Sarajevu tj da se vise okupljaju tamo nego i u Beogradu.

sta vi mislite kako resiti taj problem, jer server za 1000 igraca a svi zive u jednom gradu (bar 70%)

• Like 2

Pa sto se tice tog stecenog interesa, to jednostavno nema smisla, kuce i jesu jeftinije a kioska nije nikako bilo po Sarajevu i Zagrebu do verzije v2.1.

Moj prijedlog je da se ubaci vise poslova u ova 2 grada, na primer Bus Vozac bi bilo zanimljivo da ima u sva 3 grada.

• Like 1

4 hours ago, Mandex said:

Pa sto se tice tog stecenog interesa, to jednostavno nema smisla, kuce i jesu jeftinije a kioska nije nikako bilo po Sarajevu i Zagrebu do verzije v2.1.

Moj prijedlog je da se ubaci vise poslova u ova 2 grada, na primer Bus Vozac bi bilo zanimljivo da ima u sva 3 grada.

Slazem se i ja da je to za steceni "glupo" ali ne znam nista bolje da bi zivjeli i u ZG I SA

Ja mislim da su nenaseljeni zato sto BG ima mnogo vise stvari, mnogo vise je nabudzen i server se vjerovatno vise fokusirao na Beograd (Los Santos) a manje na ostale gradove. Mislim da bi se u ZG i SA trebalo dodat nesto sto Beograd nema a da je bas super. Ne znam sta bi to moglo biti mozda neki poslovi dobri, mozda nesto vezano za auta, neke nove drzavne organizacije.

• Like 1

Moj predlog je da se lotto ukloni iz BG-a npr. da ostane samo jedan u ZG.

Takodje mislim i za burg, da se prebaci u SA.

Mislim da bi to aktiviralo na neki nacin ostale gradove, a i da napomenem da se na tim mestima, okuplja veliki broj ljudi, pogotovo Burg, Opstina, lotto (Kazem za bg) sto dosta izaziva lagove i pad fpsa, mozda skrecem sa teme ali ne vidim zasto bi 80% servera zivelo u BG, nema logike, barem po meni.

31 minuta pre, D U L E rekao:

Moj predlog je da se lotto ukloni iz BG-a npr. da ostane samo jedan u ZG.

Takodje mislim i za burg, da se prebaci u SA.

Mislim da bi to aktiviralo na neki nacin ostale gradove, a i da napomenem da se na tim mestima, okuplja veliki broj ljudi, pogotovo Burg, Opstina, lotto (Kazem za bg) sto dosta izaziva lagove i pad fpsa, mozda skrecem sa teme ali ne vidim zasto bi 80% servera zivelo u BG, nema logike, barem po meni.

Ja se iskreno ne slazem ni sa lottom ni sa burgom, svaki grad ima lotto i to je ok, svaki grad ima opstinu sto je i logicno, trebalo bi se ubacit bar koji posao, firmu ili biznis u sa i zg i to bi bilo jako dobro.

Prevoznik robe je jako dobar posao i super je sto se nalazi u zg ali i sa treba nesto tako.

• Thanks 1

2 sata pre, Mandex rekao:

To i jeste poenta, potrebno je da se u ZG i SA ubaci vise stvari kojih nema u BG.

Da, kao sto je momak reko. Trebalo bi se ubaciti stvari u ZG i SA a da BG to nema, tako ce se ta dva grada aktivirati. :D 

• Like 2
  • Love 1

On 12/15/2019 at 10:39 AM, Xenna_Shelby said:

Zg definitivno treba vise razviti u smislu poslova, vecih kuca, kafica, klubova, auto salona, mjesta za zabavu, plazu i sl.

Imam par ideja i primjedbi koje se ticu Zg i Sa. Prva stvar je da cak i kad imas lovu da kupis biznis, posao ili sl. nemas je na sta potrositi. Kako privuci ljude u grad nego da im se ponudi nesto gdje ce uloziti, potrositi na zabavu, druzenje, golf/poslovni klub za igrace bez kriminalnog dosjea i sl.  Zg ima puno praznih kuca jer kupnja kuce nema smisla ako je grad pust. Druga stvar, fakture za restorane, butike, shopove koji nisu profitabilni poput pumpi su preskupe i ispada da radis u minusu. Treba ih ukinuti ili sniziti im cijenu. Trece, winter edition verzija i garaze (Zg) koje bi se barem na velikim kucama i vilama trebale otvarati a ne otvaraju se. Cemu kuce s praznim bazenima?? House of Style i enterijeri, mracni i cudni, skinovi/odjeca u buticima ima malo 'normalnih' kombinacija. RP igraci bi htjeli trositi i uzivati u igrici koja im moze nesto ponuditi. Ja sam sigurna da ima igraca koje igrice bandita i PD ne privlace i da postoji vise od toga.

Edited by Xenna_Shelby
prepravka i dodatak
  • Like 1

Vecina igraca imaju kucu u BG zato jer se SA i ZG poslje dodao. Zbog toga ljudi najvise kupuju kuce u BG jer su zg i sa napusteni. Ima nekoliko kupljenih kuca tu i tamo ali nista pretjerano

Pa mislim da bi trebalo da u SA i ZG urade:bus vozaca,smecara,elektricara i tako te poslove koji bi svaki grad trebao da ima,jer bi tako igraci raspodelili skoro  na podjednako u sva 3 grada,

• Like 2

nema dovoljno poslova (onih koji su vise placeni), takodjer se ne odvijaju nikakve specijalne manifestacije kao u beogradu. svi su igraci najcesce naseljeni u beogradu zbog cega drugi ne zele ni odseliti nikamo drugdje jer znaju da nece imati puno toga sto bi mogli raditi. trebalo bi mozda smanjiti cijene pojedinih kuca i stanova u zagrebu i sarajevu ili jednostavno dodati vise stvari i dogadaja zbog kojih ce drugi igraci imati neki razlog odseliti se tamo. 

Ja zivim u Sarajevu imam malu kucu, pored granice iskreno meni nije toliko lose, takodje mi je glupo ovo za steceni interes jer onda bih svi ziveli tamo. Ne vidim razlog za smanjivanje cena kuca imate mnogo kuca na buy u Sarajevo. Poz

SA i ZG su ne naseljeni iz vise raloga.

Naprimjer: Sam grad Los Santos(BG)

je glavni u svim sverama igre,tu počinje i sama igrica Gta Sa,i mislim da se to nikad neče promjeniti,svi će uvijek tražiti sa kupe kuću u BG. :D