Itachi Uchiha Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 (edited) Ubaciti više poslova u ZG i SA: smećar, bus vozač bi na primer trebali biti u sva 3 grada, eto rešenja a zaduženi za igricu neka prionu na posao Edited April 21, 2020 by Nik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marinkovich Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Definitivno treba dodati vise poslova u ove gradove, posto su ionako prevoznik robe, bus vozac i drvoseca prenatrpani igracima, dok neki drugi poslovi uopste nemaju radnike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_Caki Posted April 26, 2020 Share Posted April 26, 2020 ja mislim zato sto u bg ima vise vaznih mesta i nabudzeniji je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko_Kobaski Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Zato što: 1. Na samom početku ulaska u BS (kao turista) imate na biranje koji grad želite da se spawnujete je Beograd i 90% ljudi to odabere. 2. Glavna okupljanja su većinom u Glen Parku, kod Burga, kod BG Lotto-a i BG Opstine 3. Većina poslova se nalazi u Beogradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crimson Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 Isto takodje sama prica Default GTA San Andreas-a se vrsi u Beogradu [ Los Santos ]. Kako SA:MP krece iz GTA San Andreas-a svi su po Default-u navikli da budu u Beogradu [ Los Santos] te im je to poznati teren. Takodje i primarno mesto dok sto se tice ostalih gradova kao Zagreb i Sarajevo oni su manje popularni zbog same price , a i takodje njihovog samog izgleda . Sarajevo je dosta pescano i nemate utisak da ste u gradu zbog samog izgleda. Dok sto se tice Zagreba bolji je Mapan za razliku od Sarajeva ali opet je previse brdsko planinski-uradjen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko_Djukanovic Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 , Truth rekao: Isto takodje sama prica Default GTA San Andreas-a se vrsi u Beogradu [ Los Santos ]. Kako SA:MP krece iz GTA San Andreas-a svi su po Default-u navikli da budu u Beogradu [ Los Santos] te im je to poznati teren. Takodje i primarno mesto dok sto se tice ostalih gradova kao Zagreb i Sarajevo oni su manje popularni zbog same price , a i takodje njihovog samog izgleda . Sarajevo je dosta pescano i nemate utisak da ste u gradu zbog samog izgleda. Dok sto se tice Zagreba bolji je Mapan za razliku od Sarajeva ali opet je previse brdsko planinski-uradjen. Ima istine u svemu što si rekao. Onda je rešenje da u ZG bude ubačeno više RP stvari, neka nova kompanija, neki novi biznis, posao, firma i slično. Takođe, dobro bi bilo omasoviti stanovanje u njemu nekim podsticajima u vidu manjeg poreza i slično. Posebno za oko zapada manjak događaja u njemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamsi Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Moj prijedlog je da se neki poslovi iz BG-a prebace u SA i ZG,pogotovo u ZG jer tamo ima 2/3 posla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karera Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Sasvim su dovoljno naseljeni u poredjenju sa drugim serverima. Na primer ja imam kucu u SA kao i mnogi drugi. Mnogi rade prevoznika robe. Prosto je sasvim okej ovako. Ovo je samo moje mišljenje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenovic Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Ja mislim da su svi gradovi naseljeni jer se u svakom gradu nalazi različit broj poslova koji igrači rade na serveru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilicc Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 Slažem se da treba mnogo više stvari da se stavi u Sarajevo,a naručito u Zagreb.Bilo bi super kada bi Zagreb dobio nove poslove zato što se u Zagreb dolazi samo zbog Prevoznika Robe,takođe i u Sarajevo.Ali svakako ne bi bilo dobro kad bi vecina poslova bila u ZG,SA zato što onda Beograd ne bi imao toliku funkicju.Treba dodati dosta novih stvari u ZG i SA ali pri tome da Beograd ostane prometan grad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sega Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 Nenaseljen je iz razloga sto u BG ima mnogo vise poslova, organizacija i generalno u ZG i SA nema mnogo stvari koje ce vam svakog dana trebati. Bilo bi lepe da se ozive i drugi gradovi da ne bude fokus samo na Beogradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Bobek_ Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 Možda da se uz svo ovo što ste prije naveli doda i lotto u ZG i SA i da svaka sljedeća igra, kviz bude u drugom gradu pa bi ljudi imali razlog otići tamo i zadržati se. Na primjer da kviz u 15h bude u ZG, u 17h u SA i onda u 19h u Beogradu i tako se smjenjuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S H U T I Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 Zasto? Zar nije logicno dva spawna se nalaze u Beogradu i 90% igraca bira da se spawna u Beogradu posto im je sve blizu ( Poslovi,Opstina,Bolnica,BG Lotto itd.. ) Ovo je sasvim logicno zasto su Zagreb i Sarajevo nenaseljeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudfather Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Jednostavno u BG-u ima puno vise stvari i poslova nego u drugim gradovima, vecina igraca se spawna tamo tako da je i to razlog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan_Antonijev Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Jednostavno treba izbalansirati svuda u svakom gradu isto mafija i bandu sa tim da svaku PD radi u svom gradu, sem Saja koji bi mogao svuda da ide. Smanjiti slotove Bandama i Mafijama i tako ih lepo raspodeliti svuda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacosta Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Pa vidi, ima neka mesta u Zagrebu i Sarajevu gde su naseljena gde ima neka "Getta" ali to se retko desava, nisu naseljeni jer sve se skoro nalazi u BG-u i tamo svi kupuju kuce jer je bolji grad i td.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Mardeljano_ Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Jednostavno nema sta da se radi u tim gradovima ima po nekoliko poslova ali ne rade ih bas puno igraca zato sto nije neka zarada.Mislim da bi trebalo dodati nove poslove u te gradove i dodati nove stvari da ti gradovi malo postanu zanimljiviji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergej_Capone Posted September 18, 2020 Share Posted September 18, 2020 Kako bi oziveli druge gradove treba dodati sve sto ima i u Beogradu kao prvo. Zatim i neke nove stvari koje ce zadovoljavati igrace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pet@r Posted September 18, 2020 Share Posted September 18, 2020 Pa ne mogu da se raspodele igraci po 3 ogromna grada, verujem da ima mnogo vise kuca nego igraca. Al ako se planira da se ozive ti gradovi mogu da rese neke druge probleme i samim tim i ovaj. Da se poslovi elektricar, cistac ulica, bankar i tako ti poslovi koji prebace u te gradove i da ih poboljsaju naravno da im daju na znacaju i da ljudi prosto budu u fazonu Gle elektricar vise ne zaradjuje 2k nego 6k odo u Sarajevo da radim to Da se dodaju neke posebne stvarcice tamo, neka naprimer nova kladionica u sarajevu, u zagrebu da se ozivi masinovodja i Crvena zona prebaci tamo mozda ? Ima tu mnogo stvari da se uradi ako se bas uhvate da resavaju ovaj ``problem,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
jqnkvc Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Ovako,defitivno ta dva grada nisu naseljeni na celoj samp sceni,sarajevo je malo popularniji od Zagreba al da,ima finih poslica,organizacija sto znaci uvopste nisu naseljeni i mozes robat banku zlataru i to tkd nije naseljeno baki ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacosta Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 Sve se slazem osim "Stecenog" ja mislim da ako zivis u Zagreb/Sarajevo da u Beograd nece imati nikoga, tako da ovo oko stecenog je stvarno glupost, a sto se tice kioska i smanjenih cena kuca tu se u pod punosti slazem jer mozes neku kucu da kupis da je "opremis" pa da je prodajes posen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 (edited) 1. Poslove bus vozač, električar, mašinovođa, smećar ubaciti u sva tri grada 2 Posao dostavljač betona pored BG ubaciti i u ZG, zbog lokacije koja je stvorena za taj posao a nalazi se u blizini banke 3. Aktivirati burg u SA mislim da se nalazi blizu posla voćar, gde bi igrači mogli puniti helt kao u burgu u BG 4. Novinari bi mogli kvizove i emisije mogli malo više raditi na nekim lokacijama u ova dva grada a ne samo u BG 5. Biznise poraspoređivati u sva tri grada Edited October 8, 2020 by Itachi Uciha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateja Jovic Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Zato sto je bg grad koji izgleda najlepse. Zagreb uopste nije naseljen, a Sarajevo onako. Zasto bih ziveo tamo kad u BG imam Vilu, privatnu garazu... ovo je moj primer neko nece zbog cena kuca itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snyev Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Previse vaznih stvari je u BG naprimer poslovi,organizacije,opstina i tako dalje dok u zagradu nema iskreno toliko stvari mislim da su samo zbog toga nenaseljeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyroman Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Sarajevo jeste kolko tolko naseljeno, ali Zagreb uh nije, sve zbog toga jer su glavne stvari i prvobitne stvari u BG tu da se ne nalaze poslovi, recimo da presele poslove i sve sto je potrebno u ZG/SA verujte mi nebi bio toliko pun, a i jedna stvar je Vile Link to comment Share on other sites More sharing options...