Jump to content
Stojan0v1ch

Zasto su Zagreb i Sajarevo nenasljeni?

Recommended Posts

Mislim da je BG znatno više naseljen iz razloga jer kada novi igrači dođu na server, shvate da je najveći broj igrača stacioniran u Beogradu. Kada neko želi kupiti kuću većinom su to oglasi za kuće u Beogradu, vozila se većinom prodaju u Beogradu(kod Bruga npr.), kada se ugovara neka kupoprodaja, mjesto sastanka je većinom BG ako me razumijete. I u GTA San Andreasu u Singleplayeru je jednostavo Los Santos (Beograd) grad u kojem krećete sa igricom, odnosno grad u kojem se većina igrača po prvi put susrela sa ovom igricom te im je taj grad ostao nekako najdraži.

Razlog tome jeste taj sto su vecina poslova, organizacija, da li krimilalnih ili drzavnih, biznisa i firmi takodjer nalaze u samom Beogradu te nema smisla zivjeti u Sarajevu ili Zagrebu ako je sve, hajmo reci, nadohvat ruke u Beogradu.

Pozdrav, moje misljenje o nenaseljenosti u Sarajevu i Zagrebu jeste ta sto nema mnogo stvari. U Beogradu ima mnogo vise i poslova, i Firmi, i Biznisa i bolje je iskriptana mapa Beograda. Ne kazem, i u Zagrebu i Sarajevu ima stvari, ali ne onoliko koliko ima Beograd.. Jos Zagreb je malo i naseljeniji od Sarajeva, ja mislim da je to zbog Hangara, ali ukoliko bi se i u Sarajevu nesto slicno dodalo mislim da bi se povecali igraci u oba grada.

Pa realno gledano, u ova 2 grada se ne dešava puno toga, obično se rokanja neka odvijaju tamo, dok su neki poslovi, tipa smećar i biznisi, kao što je Shoppyland u Boegradu. Najviše vrednih stvari nalazi se baš u tom gradu i sve što treba je na dohvat ruke. Ovo bi se moglo rešiti tako što bi se neki novi biznis, ili firma dodali u 1 od ta 2 grada, pa bi možda bilo malo bolje. Međutim, ubedljivo najbolji način koji mi pada napamet je da se dodaju nove kuće, ali ne obične, ngo neke, jako vredne i skupe. Na primer da kuća ima garažu i kapiju, dvorište i slično, tako nešto bi bilo korisno za oživljavanje ovih gradova.