Jump to content
Ilhan_Gashi

Najbolji Posao

Recommended Posts

Svaki posao je dobar na svoj način i prilagođen platama iz rl, tako da najbolji posao zavisi od svakog individualno. Za nekog je najbolji posao pilot, dok je za nekog ko nema dozvolu za avion dobar neki sasvim drugi posao. Trenutno jedni od boljih poslova su drvoseča, pilot, smećar itd.

Nazalost nije istina da je "svaki posao poseban" jer i dalje ima poslova koji se po zaradi itekako isticu.

Pilot vise nije jedan od njih jer mu je zarada dosta smanjena, ali u ovom segmentu i dalje dominira drvosjeca ($500-1500 za oko 45 sekundi).

Takodje su dobri Smecar i Prevoznik robe. Ostali poslovi se i ne isplate toliko.

Pa nebih se slozio da su svi poslovi jednaki po pitanju zarade, ima poslova koji za isti vremenski period dobijete vecu kolicinu novca.Izdovojio bih posao drvoseca zbog vise razloga, recimo neki ljudi se zale kako im neki igraci kradu drva, ali imam resenje i za to, samo krenes da seces drvo i ostavis racunar afk i posle 1 minut drvo ceti biti u rukama gde bi trebalo da dobijes od tog preradjenog drveta (500$-1500$)

I ja sa slazem da nije svaki posao poseban za sebe. Npr radis prevoznika robe treba ti 10-ak minuta zaradis 9-11k, a dok cistac ulica 5 minuta radis otprilike a zaradis max 2k i treba ti pola sata za 10k da zaradis. Takodje je dobro radit u nekim kompanijama u kojima radis svaki dan po nekoliko puta i da zaradis za pola minute 600 dolara otprilike sto je super i za manje od 2 minute zaradis vise od cistaca ulica tkd imas poslove srednje zarade, male, i fine zarade od kojih se lijepo zivi.

Prodavačica sam, prodajem picu haahahahahha šaim se, najjači posao je definitivno Prevoznik robe jer nije dosadan i tokom vremenskog perioda od 10 minuta se zaradi prosječno i naravno ako Vas neko usput ne prevrne - ostvarujete veliki profit

• Like 1

pa najbolji po pitanju zarade je po meni definitivno drvoseca. naravno, nakon nekog vremena zna smorit jer se uvijek isto ponavlja tako da su tu jos jako dobar smecar, prevoznik robe, bus vozac pa cak i pilot (iako su mu smanjili platu). 

Svi poslovi su dobri.Na nekim poslovima manje se radi a manja plata dok kod nekih je tura 10 min ali 10k zaradite.Za sada su dobri poslovi Drvoseca,smecar,Masinovodja i farmer.Mislim ja ni jedan drugi posao ne radim.Tvoje je da odaberes sta ces raditi.

Ima dosta poslova koji su dobri navescu top 3 koja su ne samo meni nego i 99% igrača na BS dobro plaćena:

1.Drvoseca:Na prvom mestu svi bi se složili da je drvoseca velika zarada-kratak vremenski period po 1 turi (500$-1500$) za nekih 50sec-1min

2.Smecar: Zanimljiv posao pogotovo ako radis sa nekim. Zarada (5000$) radi se nekih 6min 

3.Prevoznik robe:Za njega ne znam tačno koliko se trenutno zaradjuje, ali ako znas dobru putanju možeš lagano da završis za 9min zarada (10000$) nisam siguran za zaradu trenutnu!!! 

Po meni je Prevoznik Robe najbolji posao jer je plata velika a ne radi se toliko dugao kao Bus Vozac, problem je samo sto nema puno kamiona da se radi, kada bi ubacili da se moze sa Private DFT-30 raditi to bi bilo brutalno

• Like 1