Knindza Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 Svi poslovi su dobri, ali jedan je po mom misljenju posebno izdvojen a to je Cistac Ulica Sarajevo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostojic Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Nije to tacno da svi poslovi zaradjuju podjednako. Ima nekoliko odredjenih poslova koje vredi raditi. Smecar je dobar ako imas drugara, drvoseca i rudar jako puno zaradjuju, ali meni je najbolji prevoznik robe. On je i zabavan i puno zaradjuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stevanovicc Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Drvoseca po meni je zakon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazar_Stanojevic Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 @Marko Stevanovicc Ne brate zato sto ih radi previse ljudi koji se otimaju oko jednog drveta znaci ti ga poseces I oni dodju I obrade ga I nista time nisi dobio. Svako ima svoje misljenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonez Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 Bus vozac ukoliko znas najkracu rutu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milance_Djordjevic Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 Cistac ulica, Sarajevo , zona 2 za 1h skupite oko 75-90k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazar_Stanojevic Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 Generalno je dobar I vocar ako se vise zaneses I ne obracas paznju na zaradu puno zaradis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenovic Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Najbolji posao je prevoznik robe zato sto je odlicna zarada i vredi ga raditi po ceo dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Svi poslovi su dobri ako se prilagodi njima.Ali po mom misljenju bih odvojio smecara ako imate nekog druga/drugaricu koji dobro vozi pa da radite sa njim/njom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Vsic Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Sve zavisi koliko imas vremena.Ako imas vise preporucjem poslove koji se rade po 10-15min,a ako imas manje vremena radi poslove koji se rade po 1-5min!Ali uglavnom su svi poslovi dobri! Poozz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florijan Monev Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Bus vozac, prevoznik robe i bankar po meni Ima sad tu jos neki koi mi se svidjaju ali nije to to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banex Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Po meni je to prevoznik robe,dobra plata i ne radi se dugo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovan_Jovanovicc Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Po meni je najbolji Drvoseca 1,ali do skoro je Pilot bio na vrhu te liste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R ale Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Po meni je svaki dobar na svoj nacin ali kad bih birao to bi bio prevoznik robe Link to comment Share on other sites More sharing options...
$Vuletic$ Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Rad u kompanijama je najbolji i najviše se zarađuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan_Petkoviccc Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Posao koji ja jedino radim jeste masinovodja.Najbolji posao na serveru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZDAZVENADIZGASVE Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Po meni bus vozac ja pretezno volim duge poslove i da kad dobijem pare dobijem makar malo vecu sumu novca,samo je potrebno dobro voziti da ti se bus ne slupa na drugom mestu neka bude prevoznik robe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V A S I C Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Po meni je najbolji posao " Drvoseca " ... Malo zna da dosadi , ali moze da se desi da sa 1minut uzmes 1.4k ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan_Marjanovicc Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 Svaki posao je dobar na neki način, zavisi šta ti više voliš da radiš, da li da voziš kamion/bus, tu su najbolji prevoz papira, smećar i bus vozač, pogotovo ako imaš neke svoje prečice kojima dobijaš prednost. Takođe je dobar posao i farmer, konkretno prevoz kanole, ali ima svojih mana. Ako ipak voliš tipove posla kao što je rudar, drvoseča od kojih bih jaizabrao drvoseču zbog veće zarade (po mom mišljenju). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fazan Posted July 19, 2020 Share Posted July 19, 2020 Po meni su najbolja 2 posla: 1.Drvoseča-zarada je u proseku 1 minut-1000$. Jeste da zna da smori, ali /radioplay i balkan school radio i tako(ne preporučujem ako si u krimi org jer će te ponekad ubijati motorkom). 2.Smećar- ako imaš saradnika ovo je odličan posao, a brz i zanimljiv. Zarada je oko 5min i 30 sec na 6k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docic Posted July 21, 2020 Share Posted July 21, 2020 Ima dosta zanimljivih poslova, ali su na većini male plate, pa igraci većinom rade određene poslove, pa se na njima pravi gužva. Najisplativiji poslovi po meni su: Drvoseča - za otprilike 45 sekundi zaradiš 500-1500$ Pilot - malo se mučite dok ne steknete 150 letova i kada dobijete Shamala, radite rutu BG-ZG i za 3 minuta dobijete 2500-3500$. Namerno nisam dodao Prevoznika robe. Posao se radi 10-11 minuta, a vi dobijate po 8000$, u najboljem slučaju 9000$. Nekoga zatekne sreća, pa dobije 10000$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hutty Posted July 21, 2020 Share Posted July 21, 2020 Trenutno je po meni najbolji Prevoznik Robe->Prevoz papira , preporucujem da ovaj posao radite sa skinom koji ima rolere jer ce jako brzo ici , za nekih 5-6 min zavrsite posao a uvek dobijete 6k+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sya Bizzey Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 Pa tu su smecar i prevoznik koje sam prije radio dok su mi trebale pare. Sad uopce ni ne radim poslove tako da ih ni ne mogu zabiljezit, ali evo ta 2 i jos mozda cistac ulica. Nema leba bez motike 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
$tojke Posted July 27, 2020 Share Posted July 27, 2020 (edited) Generalno, svi poslovi su okej. Neki bi rekli da je smecar najbolji, neki bi rekli da je drvoseca i tako redom. Ja, na primer... Radim smecara kad mi je dosadno i kad imam sa kim. Drvosecu radim se jednim drugom Belmin_Pepicc jer on nece nista drugo, hahaha. Cistaca Ulica radim kad mi trebaju pare hitno. Nije losa zarada 70-80k po satu, ako imas dobru rutu i to. Ako hoces da probas, predlazem Cistaca Sarajevo, zona 2. Pilota kad kradem voce. Bus Vozaca, Dostavljaca produkata kada mi se vozi. U sustini, svaki posao bi trebao da donosi 800-1200 po minuti, takava je ekonomija uradjena. Tako da nebi trebalo neke drasticne razlike uociti u poslovima. Normalno, bitno je i da se zabavis prilikom radjenja tih poslova. Edited July 27, 2020 by S T O J A Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santiago Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Pa kao sto su i drugi rekli ,svaki posao ima svoje prednosti i nedostatke i svaki je dobar na svoj nacin..Ali eto kada bih morao izdvojiti to su:smecar,drvoseca i pilot Link to comment Share on other sites More sharing options...