Sergej_Capone Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Svako ima drugacije misljenje ali mislim da ima vise dobrih poslova: 1.Prevoznik robe-ruta za prevoz papira je po meni najbolja ako nosite skin sa rolerima bude veoma isplatljiv posao dok je prevoz blokova po meni sada mala plata u odnosu ma vreme za koje se radi. 2.Drvoseca - oni koji znaju kako da rade drvosecu njima sigurno donosi dosta zarade. Dok pocetnicima treba malo vremena da saznaju kako se radi osim ako im neko ne pomogne 3.Cistac ulice - Takodje dobar posao ako znate kako da se krecete kroz ulice i gde najvise ima smeca za skupljanje. 4. Bus vozac - Odlican posao ako radite medjugradsku rutu plata moze biti skoro 14k$ 5.Smecar-svi smo ga radili i mnogi ga smatraju odlicnim poslom pogotovo ako imate sa kime da ga radite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlboro Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 @Maxwelll Tvoj post je sakriven jer krši pravila foruma. Razlog: Spam. Moraš obrazložiti zašto ti je taj posao najbolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan_Popadic Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Drvoseca je najisplatljiviji posao samo sto je lose kada ga radite dodju vam neki sto su iz neke org i pokradu vas,Ali zato ima i drugih dobrih poslova Prevoznik robe ako mozes izdvojiti vremena za toliku rutu samo napred plata 9k Bus vozac ako imas zivaca za ovaj posao samo napred plata od 8k cak do 14k Kosac trave najbolji posao za rad ako radite poslove preko noci plata od 2k do 5k Ima jos puno poslova al su ovi po meni najbolji naravno idalje stoji da je najbolji drvoseca samo sto banditi kradu novac ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
heathL Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 On 12/22/2019 at 6:02 PM, Ilhan_Gashi said: Koji je najbolji posao da se zarade pare? Najvise mozes zaradit na pilotu ali tek nakon sto odletis 150, i onda kad dobijes brzi avion (Shamal) mozes za oko 2min zaradit do 3.5k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Svi poslovi su dobri na svoj nacin i moj predlog je da svako nadje posao koji njemu odgovoara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacosta Posted August 10, 2020 Share Posted August 10, 2020 Sto se poslova tice skoro svaki poso je prilagodjen za RL plate, sto se mojeg misljenja tice naj bolji poso je drvoseca dobijas 1-1.5k za 40sec do 1 minut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beka Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Plata bi trebala da bude slicna, malo vise od 1k po minutu, zato sto danas svi samo rade drvosecu, prevoznika, bus vozaca, niko nece da radi nesto drugo, zato nema vozila, ili drveca, plata bi trebala da bude slicna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hancock Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Po mom misljenju trenutno najbolji posao je drvoseca i cistac ulica Sarajevo. Na drvoseci po satu mozete zaraditi od 50 do 60k na cistacu ulica Sarajevo sam ja uspeo za sat vremena 63k zaraditi tako da preporucujem oba posla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidovich Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Meni je svaki posao dobar na svoj nacin, ali bih izdvojio posao pilot posto mu plata nije losa, a plus se brzo zaradi, sve zavisi sa kojim avionom, sa Shamalom se najbrze i najjbolje zaradi.Ovo je samo moje misljenje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudfather Posted August 16, 2020 Share Posted August 16, 2020 Najbolji posao po meni je prevoznik robe, jednostavna ruta a dobra placa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan_Antonijev Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 Po meni najbolji posao je Bus vozac, jednostavno poceo da njega prvo da radim na serveru i budi tu nostalgicnost a plata je vrhunska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naissus_Anticc Posted September 14, 2020 Share Posted September 14, 2020 Nije svaki posao isti, znaci neje ista plata na elektricaru i na drvoseci, ovamo za manje od 1 min u proseku 900$ dok ovamo za 5 min 2k, najbolji poslovi po meni je drvoseca, bus vozac. prevoznik robe, i smecar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pet@r Posted September 14, 2020 Share Posted September 14, 2020 Pilot prosto jednostavno, malo se namucis da dobijes 150 letova za shamala posle pare samo lete $ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mali_Milojica Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 Prevoznik prehrane je isto odlican ako te ne mrzi da ga radis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aldin_Beganovicc Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 ako hoces velike pare najbolje je radit drvosecu ili bus vozaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tata Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 Iskreno ja igram ovu igru 15 dana i imam 10m imovine,najbolji posao je definitivno rasprodaja vozila kat.1 i smecar sa drugom jer brzo prodje vreme, naprimjer. kupis stafford za 130k prodas za 170k i tako ali uvek moras znati vrednosti kola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan_Antonijev Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 21 minuta pre, Aldin_Beganovicc rekao: ako hoces velike pare najbolje je radit drvosecu ili bus vozaca Kolika je zarada na tim poslovima i koliko dugo se vremenski radi? Koliko bih mogao da zaradim ako radim npr. 1 sat bez prestanka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Voćar, drvoseča a možete dodati bus vozača i smećara jer je zarada lepa ako uspete da se domognete vozila pored velikog broja igrača isti slučaj i za smećara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chevu Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Definitvno smecar i drvosjeca jer se za kratko vrijeme zaradi solidna kolicina novca.Takodje po meni jedan od najbolji poslova je rad u kompaniji,pogotovo rad na buricima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ E S C O B A R $ Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Po meni najbolji posao je Drvoseca jer se za 1h moze zaraditi oko 70k sto je poprilicno lepa cifra za kratko vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvicer Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 Po meni drvoseca i to drvoseca 1 i ako niste vip trebate se paziti steal-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Void Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Moje misljenje je da su najbolji poslovi,za sada:drvosjeca,prevoznik robe,bus vozac,cistac ulica SA,u poslednje vreme masinovodja,ali treba se izboriti za voz,zatim smecar,kojeg je najbolje raditi u drustvu,jer se taj posao radi automatizovano i nije potrebno neko razmisljanje,a kada se "zapricate" sa kolegom nekako brze leti vrijeme,s tim ide i zarada,a posao se cini manje monotonijim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MileticM Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Ranije, Scalete je rekao/la: Moje misljenje je da su najbolji poslovi,za sada:drvosjeca,prevoznik robe,bus vozac,cistac ulica SA,u poslednje vreme masinovodja,ali treba se izboriti za voz,zatim smecar,kojeg je najbolje raditi u drustvu,jer se taj posao radi automatizovano i nije potrebno neko razmisljanje,a kada se "zapricate" sa kolegom nekako brze leti vrijeme,s tim ide i zarada,a posao se cini manje monotonijim. Slažem se sa tobom, ali dešava se kada posao smećara i nije toliko dobar. Primera radi, kada niko od društva nije tu i onda moraš raditi sa igračem koji prvi naiđe. Dešava se da dođe neki troll i onda na pola rute prekine, mada je to retko ali ipak postoji. Tako da je ipak najsigurnije da se rade ostali individualni poslovi koji zavise isključivo od igrača koji ih radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EldarBH Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 (edited) Ranije, Chevu je rekao/la: Definitvno smecar i drvosjeca jer se za kratko vrijeme zaradi solidna kolicina novca.Takodje po meni jedan od najbolji poslova je rad u kompaniji,pogotovo rad na buricima. Sta znaci ovo "rad u kompaniji" ,a jos me vise zanima sta znaci "rad na buricima" A prevoznik robe je po meni najbolji posao jer se moze zaradit od 50k-70k za jedan sat Edited February 17, 2021 by EldarBH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forgiven Posted February 1, 2022 Share Posted February 1, 2022 Po meni je najbolji posao Pilot zato sto ture traju kratno a mogu se uzeti lepe pare, ali smatram da se posao treba unaprediti Link to comment Share on other sites More sharing options...