Jump to content
Ilhan_Gashi

Najbolji Posao

Recommended Posts

Svako ima drugacije misljenje ali mislim da ima vise dobrih poslova:

1.Prevoznik robe-ruta za prevoz papira je po meni najbolja ako nosite skin sa rolerima bude veoma isplatljiv posao dok je prevoz blokova po meni sada mala plata u odnosu ma vreme za koje se radi. 

2.Drvoseca - oni koji znaju kako da rade drvosecu njima sigurno donosi dosta zarade. Dok pocetnicima treba malo vremena da saznaju kako se radi osim ako im neko ne pomogne 

3.Cistac ulice - Takodje dobar posao ako znate kako da se krecete kroz ulice i gde najvise ima smeca za skupljanje. 

4. Bus vozac - Odlican posao ako radite medjugradsku rutu plata moze biti skoro 14k$

5.Smecar-svi smo ga radili i mnogi ga smatraju odlicnim poslom pogotovo ako imate sa kime da ga radite. 

Drvoseca je najisplatljiviji posao samo sto je lose kada ga radite dodju vam neki sto su iz neke org i pokradu vas,Ali zato ima i drugih dobrih poslova

Prevoznik robe ako mozes izdvojiti vremena za toliku rutu samo napred plata 9k

Bus vozac ako imas zivaca za ovaj posao samo napred plata od 8k cak do 14k

Kosac trave najbolji posao za rad ako radite poslove preko noci plata od 2k do 5k

Ima jos puno poslova al su ovi po meni najbolji naravno idalje stoji da je najbolji drvoseca samo sto banditi kradu novac ...

On 12/22/2019 at 6:02 PM, Ilhan_Gashi said:

Koji je najbolji posao da se zarade pare?

Najvise mozes zaradit na pilotu ali tek nakon sto odletis 150, i onda kad dobijes brzi avion (Shamal) mozes za oko 2min zaradit do 3.5k

Plata bi trebala da bude slicna, malo vise od 1k po minutu, zato sto danas svi samo rade drvosecu, prevoznika, bus vozaca, niko nece da radi nesto drugo, zato nema vozila, ili drveca, plata bi trebala da bude slicna

Po mom misljenju trenutno najbolji posao je drvoseca i cistac ulica Sarajevo.

Na drvoseci po satu mozete zaraditi od 50 do 60k na cistacu ulica Sarajevo sam ja uspeo za sat vremena 63k zaraditi tako da preporucujem oba posla.

Meni je svaki posao dobar na svoj nacin, ali bih izdvojio posao pilot posto mu plata nije losa, a plus se brzo zaradi, sve zavisi sa kojim avionom, sa Shamalom se najbrze i najjbolje zaradi.Ovo je samo moje misljenje!

Iskreno ja igram ovu igru 15 dana i imam 10m imovine,najbolji posao je definitivno rasprodaja vozila kat.1 i smecar sa drugom jer brzo prodje vreme,

naprimjer. kupis stafford za 130k prodas za 170k i tako ali uvek moras znati vrednosti kola.

Moje misljenje je da su najbolji poslovi,za sada:drvosjeca,prevoznik robe,bus vozac,cistac ulica SA,u poslednje vreme masinovodja,ali treba se izboriti za voz,zatim smecar,kojeg je najbolje raditi u drustvu,jer se taj posao radi automatizovano i nije potrebno neko razmisljanje,a kada se "zapricate" sa kolegom nekako brze leti vrijeme,s tim ide i zarada,a posao se cini manje monotonijim.

Ranije, Scalete je rekao/la:

Moje misljenje je da su najbolji poslovi,za sada:drvosjeca,prevoznik robe,bus vozac,cistac ulica SA,u poslednje vreme masinovodja,ali treba se izboriti za voz,zatim smecar,kojeg je najbolje raditi u drustvu,jer se taj posao radi automatizovano i nije potrebno neko razmisljanje,a kada se "zapricate" sa kolegom nekako brze leti vrijeme,s tim ide i zarada,a posao se cini manje monotonijim.

Slažem se sa tobom, ali dešava se kada posao smećara i nije toliko dobar. Primera radi, kada niko od društva nije tu i onda moraš raditi sa igračem koji prvi naiđe. Dešava se da dođe neki troll i onda na pola rute prekine, mada je to retko ali ipak postoji. Tako da je ipak najsigurnije da se rade ostali individualni poslovi koji zavise isključivo od igrača koji ih radi. 

Ranije, Chevu je rekao/la:

Definitvno smecar i drvosjeca jer se za kratko vrijeme zaradi solidna kolicina novca.Takodje po meni jedan od najbolji poslova je rad u kompaniji,pogotovo rad na buricima.

Sta znaci ovo "rad u kompaniji" ,a jos me vise zanima sta znaci "rad na buricima" 

A prevoznik robe je po meni najbolji posao jer se moze zaradit od 50k-70k za jedan sat

Edited by EldarBH