cvetkoo Posted February 1, 2022 Share Posted February 1, 2022 Svaki posao je dobar na svoj nacin po meni neki od najboljih poslova su: Vozac busa odlicne pare al se malo duze radi, jos jedan super posao je prevoznik robe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josip_Rutic Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 (edited) Svaki posao je dobar ili odlican na svoj nacin, svaki ima i svrhu i zaradu. Sve ovisi koji ti zelis da radis 1, Bus vozac medjugradska cak do skoro 14k po turi ali nekada ide do 8k ovisi od sistema kako poslozi 2. Drvosjeca, moj max rekord u sat vremena je bilo cak 75k 3, Prevoz robe, papira, max rekodr je bio 65k 4, i naravno zadnji posao, hmmmm pa rudar, u sat vremena dobis do nezz 30k tu negdje plus dobis zlato vrijedno do 1k, plus zlato iskoristis za karticu za izlazak iz zatvora. Toliko od mene Edited March 1, 2022 by Josip_Rutic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkanovic Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Po mom mišljenju, prvo mesto zaslužuje Prevoznik Robe, tačnije, ruta prevoz papira. Posao se jako brzo radi pogotovo ako uzmete skin s rolerima i za oko 8min zaradite od 6 do 8k. Na drugo mesto stavio bih posao Drvoseča. Drvoseča 1 je bolji od 2 jer ima dosta više drveća. Za 40ak sekundi dobijate od 500 do 1400 dolara što je čak šta više veoma dobro. Jedina mana kod ovog posla je što brzo dosadi. I na treće mesto, stavio bih Smećara. Posao koji se radi u društvu, možete ga raditi s prijateljima i strancima. Tura se brzo radi, zarada je 5k a posle par odrađenih tura naučite najbrži put da je završite što pre. Osim zarade, upoznajete i te strance koji rade s vama, te tako možete izgraditi i lepo prijateljstvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D A R I O Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 Pozdrav, po meni je najbolji posao Drvosjeca. Ukoliko igras sa svojim prijeteljem onda je najbolji Smećar. Ali ako radis sam onda Drvosjeca.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anastasijaa Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 On 8/22/2022 at 7:52 PM, Dario_Coric said: Pozdrav, po meni je najbolji posao Drvosjeca. Ukoliko igras sa svojim prijeteljem onda je najbolji Smećar. Ali ako radis sam onda Drvosjeca.. Pozdrav, @ Dario_Coric Sta je to sto te je posebno privukla da izaberes drvosjecu kao najbolji posao? Ima li zarade od njega? Link to comment Share on other sites More sharing options...
D A R I O Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 Pozdrav @ Anastasijaa , drvosjeca je najbolji posao od koga se moze najvise zaraditi. Radis manje od 1min a zaradis od 700$-1500$. Za 1h se moze zaraditi oko 70k-80k, sto se ni na jednom poslu ne moze zaraditi osim drvosjece. Po tome je on meni najbolji posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larkin Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 (edited) Najbolji posao je Drvoseca, ali su dobri i ostali:Pilot, Farmer, Cistac, Prevoznik...Takodje i Smecar je dobar Edited August 29, 2022 by $JRDN$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anastasijaa Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 21 minutes ago, $JRDN$ said: Najbolji posao je Drvoseca, ali su dobri i ostali:Pilot, Farmer, Cistac, Prevoznik...Takodje i Smecar je dobar Pozdrav, @ $JRDN$ Zbog cega ti je bas drvoseca najbolji posao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larkin Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Pozdrav, @ Anastasijaa Drvoseca mi je najbolji posao zbog zarade.Za vreme od 40-60 sekundi se zaradi 500-1500 dolara.Sa boost paketom se moze zaraditi i 2000 dolara.Takodje posao je dobar je se drva mogu seci i kad si AFK u igrici i to u nekim situacijama dosta pomaze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anastasijaa Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 8 hours ago, $JRDN$ said: Pozdrav, @ Anastasijaa Drvoseca mi je najbolji posao zbog zarade.Za vreme od 40-60 sekundi se zaradi 500-1500 dolara.Sa boost paketom se moze zaraditi i 2000 dolara.Takodje posao je dobar je se drva mogu seci i kad si AFK u igrici i to u nekim situacijama dosta pomaze. Da li je to posao koji moze da se igra u paru sa drugom, ili je vise solo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larkin Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 To je posao koji se iskljucivo radi solo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodar95 Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 Pozdrav, iskreno po meni postoje 2 posla koja su najbolja i koji sam uvek radio na serveru kada sam krecao da igram To su Prevoznik Robe (Papir) Radi se oko 6-7minuta a dobijaju se lepe pare i nikada ne moze da dosadi posao.. Jos ako se znaju neke precice kako izbeci tunel i doci brze do baze traje cak i do 1minuta manje posla i izbegne se Saobracajna Policija koji su na /radar Drugi posao po meni je Drvoseca 1 & 2 posao traje oko 40-45sec sve zavisi od drveca gde se nalazi da li je blizu dostave "N" ili malo dalje ali nikada ne moze da dosadi moze se lepe pare zarade za par sati. To je neko moje misljenje iskreno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavic Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 Ranije, Ilhan_Gashi je rekao/la: Koji je najbolji posao da se zarade pare? Ovako,svaki posao je sam po sebi isplativ,ali moje preporuka jeste pilot.Da bi zarada bila sto efikasnija skupite 150 letova za job skill level 3 i radite let bg-zg,prosecno se moze zaraditi od 3k do 4k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D A M O N Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 Svaki posao je dobar za sebe, po meni je najbolji posao bus vozac i drvosjeca ali sistem tog posla mi se i ne svidja bas to jest nacin rada nekako brzo dosadi.I pilot je takodje dobar posao ali vecina igraca nece da polaze za avion zbog cijene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubura93 Posted March 6, 2023 Share Posted March 6, 2023 Vozac betona 5 minuta 4k meni je to ok samo treba vratiti mikser u bazu Link to comment Share on other sites More sharing options...
D 1 A B L O Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Sto se mene tice, svi poslovi su dobri, samo su neki vise isplativi od drugih. Uvijek se vodila diskusija, koji je to najbolji posao. Smatram da je to stvar ukusa, neko voli da vozi a neko da radi pjesaka. Ja cu uvijek reci da je smecar najbolji jer ne samo sto je zarada dobra vec zato sto radite sa drugarom i obojica zaradite dosta. Bus vozac je uvijek tu bio na vrhu zbog velike plate koja je random. Sto se mene tice, novi posao svercer robe je bas odlican jer za 14min se moze zaraditi 20k+ ako neko zna dobro da vozi avion. Takodjer drvoseca i bankar su tu jer su dosta isplativi. Vocar je dobar je nema toliko igraca da ga radi pa je lakse. Pilot je takodjer vrh samo kada nema drugih igraca jer cesto dolazi do sudara. Naravno ima tu jos dobrih poslova ali ovo su samo neki za koje ja smatram da treba dosta da se rade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maminjo_Stankovic Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 Najbolji posao po zaradi ti je Prevoznik Robe(7-9 minuta posla 6.5k-8.5k). Po duzini posla Drvoseca(50sec do 1.5min posla 600-1k). To ti je neko moje misljenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forgiven Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 On 4/5/2023 at 2:20 PM, Maminjo_Stankovic said: Najbolji posao po zaradi ti je Prevoznik Robe(7-9 minuta posla 6.5k-8.5k). Po duzini posla Drvoseca(50sec do 1.5min posla 600-1k). To ti je neko moje misljenje. Vrlo zanimljivo mišljenje. Koje je tvoje direktno mišljenje o poslu Prevoznik Robe i Drvoseči ? Mislim da se po neki put i ne isplati raditi Prevoznika Robe iz razloga jer se desi da se prevrnete za neku malu sitnicu, iznervirate se a još gore od svega toga je što se baš udaljeni od renta i ne možete se snaći, šta misliš o ovome ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maminjo_Stankovic Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 Ranije, Forgiven je rekao/la: Vrlo zanimljivo mišljenje. Koje je tvoje direktno mišljenje o poslu Prevoznik Robe i Drvoseči ? Mislim da se po neki put i ne isplati raditi Prevoznika Robe iz razloga jer se desi da se prevrnete za neku malu sitnicu, iznervirate se a još gore od svega toga je što se baš udaljeni od renta i ne možete se snaći, šta misliš o ovome ? Svidja mi se razmisljanje. Slazem se moze da bude nezgodno prevrtanje i udaljenost od renta. Ali ako si neko kao ja, uvek ces se snaci. Prevoznik robe je posao koji treba da se radi barem 10-15 ruta u danu. Nakon nekoliko dana ruta se uvezba i sanse za prevrtanje su manje. Barem je tako u mom slucaju. Sto se tice zarade, do sad sam samo od prevoznika zaradio nekih 500-600k za oko mesec dva aktivne igre. Sto se renta tice, tu nemam bas neko resenje, osim kupovine VIP-a koji ima opciju porta. Portom do VIP baze i bilo cime ti treba minut do posla Prevoznik Robe. Sto se drvosece tice, posao sam samo probao jer igram preko telefona i nezgodno je jer nisu prilagodjene kontrole. Ali za razliku od Prevoznika Robe nema problema sa prevrtanjem vozila i slicno. Cak je rent napravljen odmah do samog mesta gde se radi posao. To je moje opsirnije misljenje o ova da posla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forgiven Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 22 minutes ago, Maminjo_Stankovic said: Svidja mi se razmisljanje. Slazem se moze da bude nezgodno prevrtanje i udaljenost od renta. Ali ako si neko kao ja, uvek ces se snaci. Prevoznik robe je posao koji treba da se radi barem 10-15 ruta u danu. Nakon nekoliko dana ruta se uvezba i sanse za prevrtanje su manje. Barem je tako u mom slucaju. Sto se tice zarade, do sad sam samo od prevoznika zaradio nekih 500-600k za oko mesec dva aktivne igre. Sto se renta tice, tu nemam bas neko resenje, osim kupovine VIP-a koji ima opciju porta. Portom do VIP baze i bilo cime ti treba minut do posla Prevoznik Robe. Sto se drvosece tice, posao sam samo probao jer igram preko telefona i nezgodno je jer nisu prilagodjene kontrole. Ali za razliku od Prevoznika Robe nema problema sa prevrtanjem vozila i slicno. Cak je rent napravljen odmah do samog mesta gde se radi posao. To je moje opsirnije misljenje o ova da posla. Saglasan sam oko svega, nisam ni ja nešto profesionalan pa mi se kamion prevrne. Ako se portaš do VIP baze, tu nemaš blizu rent pa ti neće baš trebati 1 minut do posla, nego malo više. Zanima me, šta misliš o tome što mnogo pljačkaju na Drvoseči. Dođeš na taj posao, taj neko normalno radi bez ikakvog problema a on te sve vreme posmatra, vidi da radiš konstantno pola sata pa ti ptiđe i pokrade te. Takođe me zanima šta misliš o krađi drva, da li bi po tebi to trebalo da se kažnjava ili ne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maminjo_Stankovic Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 Ranije, Forgiven je rekao/la: Saglasan sam oko svega, nisam ni ja nešto profesionalan pa mi se kamion prevrne. Ako se portaš do VIP baze, tu nemaš blizu rent pa ti neće baš trebati 1 minut do posla, nego malo više. Zanima me, šta misliš o tome što mnogo pljačkaju na Drvoseči. Dođeš na taj posao, taj neko normalno radi bez ikakvog problema a on te sve vreme posmatra, vidi da radiš konstantno pola sata pa ti ptiđe i pokrade te. Takođe me zanima šta misliš o krađi drva, da li bi po tebi to trebalo da se kažnjava ili ne ? Ako ne gresim, u VIP bazi ima dosta vozila kojima se mozes posluziti a idu bas brzo. Kao sto rekoh nisam posao Drvosece do sada radio aktivno pa smatram da nemam dovoljno iskustva da bih ga hvalio ili blatio. Ali svakako, sto se tice kradja, ja sam prvi za koga znam sigurno da igra posteno, i ne volim kada me neko ko se bavi kradjama pridje i uzme mi posteno zaradjen novac i smatram da to treba biti strogo kaznjivo. Mislim da bi bilo dobro da se ukine /steal. Sta ti mislis o tome? Ili da je /steal onemoguceno izvrsiti na igracima ispod 20-25 levela? Jer su sve ispod relativno novi i posteni igraci, posle 20-25 levela vec krecu da zaradjuju "prljav" novac kroz pljacke sa organizacijom u kojoj su i slicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forgiven Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 39 minutes ago, Maminjo_Stankovic said: Ako ne gresim, u VIP bazi ima dosta vozila kojima se mozes posluziti a idu bas brzo. Kao sto rekoh nisam posao Drvosece do sada radio aktivno pa smatram da nemam dovoljno iskustva da bih ga hvalio ili blatio. Ali svakako, sto se tice kradja, ja sam prvi za koga znam sigurno da igra posteno, i ne volim kada me neko ko se bavi kradjama pridje i uzme mi posteno zaradjen novac i smatram da to treba biti strogo kaznjivo. Mislim da bi bilo dobro da se ukine /steal. Sta ti mislis o tome? Ili da je /steal onemoguceno izvrsiti na igracima ispod 20-25 levela? Jer su sve ispod relativno novi i posteni igraci, posle 20-25 levela vec krecu da zaradjuju "prljav" novac kroz pljacke sa organizacijom u kojoj su i slicno. Saglasan sam sa tobom da ima dosta vozila u VIP bazu sa kojima se možeš poslužiti, ali ne sećam se tog datuma kada je bilo goriva u nekim od tih vozila. A što se tiče komande /steal, to je sasvim RP i to se ne bi trebalo nikako ukinuti. U RL bilo ko može da te pokrade, pa što ne bi i u igrici komadnom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maminjo_Stankovic Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 Ranije, Forgiven je rekao/la: Saglasan sam sa tobom da ima dosta vozila u VIP bazu sa kojima se možeš poslužiti, ali ne sećam se tog datuma kada je bilo goriva u nekim od tih vozila. A što se tiče komande /steal, to je sasvim RP i to se ne bi trebalo nikako ukinuti. U RL bilo ko može da te pokrade, pa što ne bi i u igrici komadnom. Dobro upravu si jer verovatno vise igras na Vinewood, dok ja igram na Downtown i ume da se zadesi vozilo sa punim rezervoarom. Slazem se sa tobom sto se tice /steal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mijailovic Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Ranije, cvetkoo je rekao/la: Svaki posao je dobar na svoj nacin po meni neki od najboljih poslova su: Vozac busa odlicne pare al se malo duze radi, jos jedan super posao je prevoznik robe. Pozdrav @ cvetkoo , po meni najbolji posao je Drvoseca jako se brzo radi a zarada je jako dobra posle Drvosece mi je Smecar ako imate drugara Smecar je pravi izbor secam se kada sam ovaj posao sa drugom radio i dan i noc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matteo Kavicki Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 najbolji posao na serveru po meni je drvosjeca 2 i 1 jer donosi ogromnu zarad koja je oko 80k po 1h , a sa boostom najbolji posao je bus vozac i masinovodja Link to comment Share on other sites More sharing options...