Jump to content
Ilhan_Gashi

Najbolji Posao

Recommended Posts

Ja bih birao prevoznika robe ili drvoseču. Prevoznika robe sam ranije dosta radio jer je posao vrlo dobar, malo postane monotono kad radiš više tura za redom, ali šta ćeš, zarada je zarada. Preporučio bih da se radi ili prevoz papira ili prevoz kontejnera jer je zarada jako dobra, dok su blokovi kompleksniji i duže traje prevoz. Za drvoseču mislim da nema šta da se kaže, zarada po drvetu ide do 1300$, za sat vremena se lepo zaradi. Novim igračima je teže da shvate kako se radi posao, ali sve se nauči s vremenom.

• Moderator

Zdravo

Jako zanimljiva tema, iskreno pitanje je veoma konfuzno jer postoji dosta poslova na serveru

i svaki je isplatljiv na svoj nacin iz razloga sto je neki posao kraci ali manje se placa a neki posao je 

duzi ali se vise placa te gde se manje placa ti mozes zaraditi isti novac za vremenski period zato ne mozemo 

utvrditi 100% koji je posao najplaceniji. Ali moram izdvojiti dva posla koji su meni ostavili veliki trag a to su Smecar

i Prevoznik Robe ova dva posla sam radio jako dug vremenski period zaradio sam za svoje prvi vozilo i kucu sto je meni

tada bilo velika dragocenost i ako je tad moja imovina iznosila svega 400k. Sada se mogu pohvaliti da posle slinih poslova

i afkanja zaradjivajuci aktivnom igrom imam NRG 30M Banka 9,9m i u ruci Vam necu otrivati nista moracete sami saznati.

Kamiondžija

Ovaj posao je vrlo popularan jer donosi stabilne prihode i može biti manje rizičan od pljačkanja. Kao kamiondžija, prevozite robu i zarađujete za svaki uspešno isporučeni paket. Ovaj posao je idealan za igrače koji preferiraju mirniji način igre, ali uz stabilan prihod.

Moj ,,favourite,, posao da se radi jeste masinovodja,zasto?

Jer kad radis masinovodju,ti nemas toliko stajanja i prepreka za obilaziti,prelaziti i slicno.Pogotovo, sa boost paketom bi izasao mnogo vise atraktivnije 

nego bilo koji drugi posao.Sa prevpzom putnika,kao vise placenija tura od druge,sa njom se esa boostom moze zaraditi u jednoj turi i do 18k,a matematicki

u 2h ogromna svota novca.Slazem se sa tim misljenje.,i stojim iza njega.

• Moderator
On 12/26/2024 at 3:40 PM, Vajic said:

Kamiondžija

Ovaj posao je vrlo popularan jer donosi stabilne prihode i može biti manje rizičan od pljačkanja. Kao kamiondžija, prevozite robu i zarađujete za svaki uspešno isporučeni paket. Ovaj posao je idealan za igrače koji preferiraju mirniji način igre, ali uz stabilan prihod.

Zdravo

Zanimljiv komenetar, iskreno i meni se svidja posao kamiondzija samo nisam

siguran da li mislim na Prevoznik Robe posto se i tu vozi kamion ili onaj pravi kamion

kod vozaca prehrane ali prepostavicu da si mislio vozac prehrane posto je to kao pravi kamion

sa prikolicom iskreno posao je jako zanimljiv moram priznati i nekako te opusta moras biti smiren

ali i da se koncentrises na saobracaj kako nebi doslo do saobracajne nesrece. Malo je zeznuto ali zanimljiv

posao. 

On 12/26/2024 at 10:39 PM, T A R I K said:

Moj ,,favourite,, posao da se radi jeste masinovodja,zasto?

Jer kad radis masinovodju,ti nemas toliko stajanja i prepreka za obilaziti,prelaziti i slicno.Pogotovo, sa boost paketom bi izasao mnogo vise atraktivnije 

nego bilo koji drugi posao.Sa prevpzom putnika,kao vise placenija tura od druge,sa njom se esa boostom moze zaraditi u jednoj turi i do 18k,a matematicki

u 2h ogromna svota novca.Slazem se sa tim misljenje.,i stojim iza njega.

Zdravo

Jako zanimljiv komentar, iskreno i ja volim dosta raditi masinovodju iz razloga sto je posao jako

zanimljiv a ne moras se puno namuciti da bi zavrsio rutu jednostavno sacekas slobodan voz tu je

mali problem sto se dosta ceka i onaj limit ali dobro. Kada uzmes voz dajes samo gas i stajes na markere

ili ti stanice koje su ti obelezene na mapi a i videces ih sam kada se priblizis toj lokaciji. Takodje plata je jako

velika sto je stvarno super i mozes brzo zaraditi jednu veliku svotu novca ako se potrudis.