Arizanovic Posted July 19, 2024 Share Posted July 19, 2024 Ja bih birao prevoznika robe ili drvoseču. Prevoznika robe sam ranije dosta radio jer je posao vrlo dobar, malo postane monotono kad radiš više tura za redom, ali šta ćeš, zarada je zarada. Preporučio bih da se radi ili prevoz papira ili prevoz kontejnera jer je zarada jako dobra, dok su blokovi kompleksniji i duže traje prevoz. Za drvoseču mislim da nema šta da se kaže, zarada po drvetu ide do 1300$, za sat vremena se lepo zaradi. Novim igračima je teže da shvate kako se radi posao, ali sve se nauči s vremenom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Milanoviic Posted November 24, 2024 Moderator Share Posted November 24, 2024 Zdravo Jako zanimljiva tema, iskreno pitanje je veoma konfuzno jer postoji dosta poslova na serveru i svaki je isplatljiv na svoj nacin iz razloga sto je neki posao kraci ali manje se placa a neki posao je duzi ali se vise placa te gde se manje placa ti mozes zaraditi isti novac za vremenski period zato ne mozemo utvrditi 100% koji je posao najplaceniji. Ali moram izdvojiti dva posla koji su meni ostavili veliki trag a to su Smecar i Prevoznik Robe ova dva posla sam radio jako dug vremenski period zaradio sam za svoje prvi vozilo i kucu sto je meni tada bilo velika dragocenost i ako je tad moja imovina iznosila svega 400k. Sada se mogu pohvaliti da posle slinih poslova i afkanja zaradjivajuci aktivnom igrom imam NRG 30M Banka 9,9m i u ruci Vam necu otrivati nista moracete sami saznati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vajic Posted December 26, 2024 Share Posted December 26, 2024 Kamiondžija Ovaj posao je vrlo popularan jer donosi stabilne prihode i može biti manje rizičan od pljačkanja. Kao kamiondžija, prevozite robu i zarađujete za svaki uspešno isporučeni paket. Ovaj posao je idealan za igrače koji preferiraju mirniji način igre, ali uz stabilan prihod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T A R I K Posted December 26, 2024 Share Posted December 26, 2024 Moj ,,favourite,, posao da se radi jeste masinovodja,zasto? Jer kad radis masinovodju,ti nemas toliko stajanja i prepreka za obilaziti,prelaziti i slicno.Pogotovo, sa boost paketom bi izasao mnogo vise atraktivnije nego bilo koji drugi posao.Sa prevpzom putnika,kao vise placenija tura od druge,sa njom se esa boostom moze zaraditi u jednoj turi i do 18k,a matematicki u 2h ogromna svota novca.Slazem se sa tim misljenje.,i stojim iza njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Milanoviic Posted December 28, 2024 Moderator Share Posted December 28, 2024 On 12/26/2024 at 3:40 PM, Vajic said: Kamiondžija Ovaj posao je vrlo popularan jer donosi stabilne prihode i može biti manje rizičan od pljačkanja. Kao kamiondžija, prevozite robu i zarađujete za svaki uspešno isporučeni paket. Ovaj posao je idealan za igrače koji preferiraju mirniji način igre, ali uz stabilan prihod. Zdravo Zanimljiv komenetar, iskreno i meni se svidja posao kamiondzija samo nisam siguran da li mislim na Prevoznik Robe posto se i tu vozi kamion ili onaj pravi kamion kod vozaca prehrane ali prepostavicu da si mislio vozac prehrane posto je to kao pravi kamion sa prikolicom iskreno posao je jako zanimljiv moram priznati i nekako te opusta moras biti smiren ali i da se koncentrises na saobracaj kako nebi doslo do saobracajne nesrece. Malo je zeznuto ali zanimljiv posao. On 12/26/2024 at 10:39 PM, T A R I K said: Moj ,,favourite,, posao da se radi jeste masinovodja,zasto? Jer kad radis masinovodju,ti nemas toliko stajanja i prepreka za obilaziti,prelaziti i slicno.Pogotovo, sa boost paketom bi izasao mnogo vise atraktivnije nego bilo koji drugi posao.Sa prevpzom putnika,kao vise placenija tura od druge,sa njom se esa boostom moze zaraditi u jednoj turi i do 18k,a matematicki u 2h ogromna svota novca.Slazem se sa tim misljenje.,i stojim iza njega. Zdravo Jako zanimljiv komentar, iskreno i ja volim dosta raditi masinovodju iz razloga sto je posao jako zanimljiv a ne moras se puno namuciti da bi zavrsio rutu jednostavno sacekas slobodan voz tu je mali problem sto se dosta ceka i onaj limit ali dobro. Kada uzmes voz dajes samo gas i stajes na markere ili ti stanice koje su ti obelezene na mapi a i videces ih sam kada se priblizis toj lokaciji. Takodje plata je jako velika sto je stvarno super i mozes brzo zaraditi jednu veliku svotu novca ako se potrudis. Link to comment Share on other sites More sharing options...