Jump to content
Latovic

Global restart

Recommended Posts

Sta mislite o global restartu. Kakva bi vasa reakcija bila da li bi bili sretni sto cete svi krenuti iz pocetka ili bi se iznervirali zbog postignutih rezultata koji su pali u vodu?

Edited by Latovic
  • Love 1

Global restart bi odneo veliki broj igraca,zato sto su neki igraci(kao i ja sam) ulozili dosta vremena pa mozda cak i novca u ovaj server.

Uglavnom svi bi otisli sa servera zato sto sav svoj trud koji su ulozili pao bi u vodu.

Svaka cast veoma interesantna tema!

Bila bi dobra ideja za igrace koji su robijani banovani itd. ali za ljude koji su postigli nesto ovdje, koji su steklu neku poziciju i to ne bi voljeli. Meni se osobno ne svidja ideja global restarta

• Like 1

Ja ne bih voleo da se desi,odneo bi veliki broj igraca.takodje neki su mnogo vremena ulozili da zarade pare ,a neki su potrosili i prave novce donirajuci serveru

• Like 1

Mislim da bi to bilo dobro...ne moze ti niko platit sve milijune i imovinu koju imas da se vratis u ona vremena kako je bilo nekad...ja ne mislim da bi server propao nego bi tu bilo dosta starih igraca i vratilo bi se dosta onih koji su davno prije igrali. Al sve u svemu tema interesantna.

Sam naslov mi je smesan,a i ljudi koji se slazu oko ovoga su smesni kada bi vrhovna komanda odlucila da global restart ipak bude ispasce kao da su sami sebi grobara nasli da sahrani server.Global restart je trenutno nepotreban sto ne znaci ako SAMP opstane da nekad nece biti potreban za koju godinu.