Jump to content
Latovic

Global restart

Recommended Posts

Ne slazem se sa tobom ...

Ne bih voleo da se to desi jer ima dosta igraca koji su level 150 + ...

Takodje neko ima puno para za koje se mucio i samo odjednom da mu tako propadne ...

Ovo bi oteralo dosta igraca ! 

:(

Ukoliko bi se desio global restart onda bi trebao biti dobar razlog za to (npr. Prelazak na full RP server).

Ja bih iskreno volio vidjet global
restart te velike promjene uz njega posto trenutno kad udjes na server kao nov igrac, vidis kako vozila i kuce kostaju po milijune, ukoliko bi bio global restart onda bi kuce te vozila opet imali razumnu cijenu.

Vidim da ljudi govore kako neki nebi igrali na serveru jer "Sav trud koji smo ulozili bi pao u vodu" sto se tice ovoga mislim da nece puno ljudi napustit server. Ja sam igrao na
RP serverima koji imaju CK (Character Kill) sto bi znacilo da svaki put kada umrete gubite sve sta ste imali ~ ovi serveri su popularni vec duzi niz godina te su se ljudi navikli na to da svemu tomu sto su skupili ce doci kraj. 

Sto se tice
donatora njima bi trebao ostat rank, neka kontaktiraju staff team preko foruma i oni ce dobit rank donator koji su zasluzili.

Naravno nema sanse da se desi global restart na balkan schoolu tako da se svi mozemo opustit. 

Global restart bi doveo do velikog gubitka. Svi su rekli da bi prestali da igraju i razumem ih, ali ja bih nastavio da igram. Kada bi se ovo desilo svi bi krenuli od početka pa bi bilo zanimljivo. Ipak ne bih želelo da se ovo desi.

Mislim da bi vlasnici to uradili jedino ako žele da zatvore server. Ako bi se GlobalRestart desio, najviše bi bili pogodeni bogatiji igrači koji imaju 100+ level i puno novca. Takođe, većina bi otišla sa servera, jer su sav njihov trud i zalaganje pali u vodu. Nadam se da se ovo neće nikada desiti.

Nikako ne bih voleo da se to dogodi , svim igracima bi nestala imovina za koju su mozda donirali ili se mucili da je zarade samim tim server bi izgubio veliki broj igraca , mislim da se broj igraca nebi svideo bas vlasnicima

Zanimljivo pitanje ali... Ne ne i ne. Kao prvo igraci su mnogo donirali i sve ce izgubiti. Te bi igraci koji su potrosili godine rada i truda prestati da igraju zbog toga sto moraju sve od pocetka. To bi bio grozan potez od strane Balkan School community - a. 

Ne svidja mi se ta ideja nikako jer ima mnogo igraca koji su uplacivali donacije trudili se od 1.0 1.3 v i ostale i sada da im to ode uzalud i dodatno bi bilo manje igraca i sve i ideja ti nikako nije dobra

Global restart je po meni kao zatvaranje servera. Sve bi krenulo od nule, niko ne bi imao ništa, a i 2/3 igrača bi otišlo sa servera. To bih i ja učinio, jer sam svoj novac zaradio mukotrpnim radom i ne bi voleo da izgubim sve.

Ja bi iskreno voleo da bude global restart bilo bi super,ali znam da bih se znatno broj igraca smanjio.

Donatori bi onda ostali bez icega,a doniralu su novac za server i za vipove i ostale pakete.

Ali mislim da bi iskreno lepse bilo.