Zvicer Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 Po meni bi to oteralo sve igrace jel su neki igraci ogromni leveli i dali su 100+ evra na bs acc. Nema potrebe za ovim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilijeva Banda Posted March 31, 2022 Share Posted March 31, 2022 Mislim da bi globalni restart skroz uništio server. Dosta igrača je uložilo ogromne sume novca da bi imali određen level, novac ili imovinu na serveru. Ili igrači koji su provodili i dane i noći na poslovima da zarade novac, sve bi im to palo u vodu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josip_Rutic Posted March 31, 2022 Share Posted March 31, 2022 Da slucajno nedaj Boze dodje do toga vise me nikada ne bi ni culi ni vidjeli . Jer taj trud za samp kao i mnogi drugi igraci, pao bi nam u vodu, ali ici ponovo ne hvala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAMP Spec Admin Forgiven Posted April 2, 2022 SAMP Spec Admin Share Posted April 2, 2022 Pozdrav, Po meni je ovo najgora šansa koju bi BS uradio, mnogo igraša bi prestalo da igram naprimer ja bih prvi prestao da igram jer treba sve iz početka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cannan Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 Ne bih se složio sa ovom idejom, a evo i zašto... Stao bih na stranu većine igrača zbog toga što bi sve nestalo, akaunti bi nestali ako se ne varam, sva imovina koju ste stekli kroz mesecima i godinama igrajući na ovom serveru bi prosto nestalo tako da ovo je jako loša ideja i svako od igrača na balkan school-u bi morao sve iz početka što je verujem frustrirajuće za sve nas tako da se pridržimo toga da ne bude restart servera... Link to comment Share on other sites More sharing options...
D A R I O Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 Kada bi se to desilo, server bi bio unisten i smatram da to nije potrebno jer, za neke ce mozda biti dobro koji su na robiji ili imaju neke kazne, ali za 90% igraca nece biti dobro zbog stecene imovine i ostalog.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radin Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 Global restart bi bio dobar samo sa turiste koji su tek poceli da igraju a ovi ostali bi vrvt i prestali da igraju jer neko igra na serveru od samog starta pa sve do sad. preko 20000 sati bi proalo u vodu... Najbolje je je ovako kako je od pocetka da se nista ne dira... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anastasijaa Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Global restartu bi se obradovali samo oni koji su izgubili mogucnost igranja na serveru, a sto se tice starijih igraca u potpunosti bi izgubili volju i zelju za igranjem. Svi ti ljudi koji su donirali za nesto ovde, ne bi ni pomisljali da se vrate definitivno. Ako mislimo na dobrobit servera, global restart ne zelimo da se desi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupare Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Ideja globalnog restarta mi se generalno ne svidja... Ja ne bih igrao vise na serveru, takodje mislim da bi većina igraca prestala da igra. Svakako zanimljiva tema... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anastasijaa Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 On 8/11/2022 at 3:18 AM, LeMiLiCa said: Ideja globalnog restarta mi se generalno ne svidja... Ja ne bih igrao vise na serveru, takodje mislim da bi većina igraca prestala da igra. Svakako zanimljiva tema... Pozdrav, sta mislis da bi najvise kocilo igrace da nastave sa igrom na ovom serveru i sta je to sto bi tebe najvise odbijalo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arizanovic Posted July 5, 2024 Share Posted July 5, 2024 Realno nisam za Global restart jer server radi 8 godina bez prestanka i to nije malo, neki imaju i preko 1000 levela i 100+ miliona, mnogi su uložili i novac u to i nema smisla da se sada baš sva postignuća izbrišu i sve krene ispočetka. Kao proizvod toga bilo bi najverovatnije masivno opadanje igrača zbog tog razočarenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted July 5, 2024 Share Posted July 5, 2024 (edited) Imate igrače koji igraju dugo i koji su uložili pravi novac u ovu igricu i ne bi bilo u redu da im se sve oduzme (pravim novcem su kupovane firme, kompanije, biznisi), server ionako mesecima ne prelazi 400-500 igrača (izuzetak novogodišnji praznici i rođendan servera) a ovim potezom to bi verovatno ubilo server što se tiče igrača koji ulažu novac doniranjem, cene svega jesu pale dramatično naročito vozila. Da li bi se nešto promenilo što se vozila tiče da se broj pojedinih na serveru smanji ili poveća cena na buy (nekim vozilima za par stotina hiljada a nekim bogami za neki milion)? Bullet je jedno od vozila koje je stradalo najviše jer nekad je vredeo do 8m a sada 1,5-2m pa imate Infernus, Sultan, Comet, Banshee, FCR motor nekada vredeo do 13m a sada gledam na aukciji ide do 2-3m, Bobcat i Bullet vrede maltene isto?! Da za tu situaciju i što je vrednost svega otišla dođavola su krivi isključivo igrači ali to se može promeniti kao što sam već rekao ili smanjivanjem broja vozila na serveru ili podizanjem cena tih vozila na buy. Takođe DP, nekada DP u srećnije doba servera teško da ste mogli naći igrača koji bi prodao ispod 500k po komadu pa i 400k i to je sreća a sada stižu ponude za 200-250k po komadu što je čista uvreda a da prodate preko 300k je ravno čudu jer neće kupuje niko, generalno scam je poduže vreme prisutan na serveru i tome se mora stati na kraj jer na kraju će ostati f2p igrači dok će oni igrači koji doniraju novac otići a onda će i server polako otići u istoriju što ne bi želeo niko a ovaj server dugo traje i dosta je igrača našlo prijatelje igrajući SAMP, a svaki server zavisi od donacija Edited July 6, 2024 by Naruto Uzumaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arizanovic Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 Ranije, Naruto Uzumaki je rekao/la: Imate igrače koji igraju dugo i koji su uložili pravi novac u ovu igricu i ne bi bilo u redu da im se sve oduzme (pravim novcem su kupovane firme, kompanije, biznisi), server ionako mesecima ne prelazi 400-500 igrača (izuzetak novogodišnji praznici i rođendan servera) a ovim potezom to bi verovatno ubilo server što se tiče igrača koji ulažu novac doniranjem, cene svega jesu pale dramatično naročito vozila. Da li bi se nešto promenilo što se vozila tiče da se broj pojedinih na serveru smanji ili poveća cena na buy (nekim vozilima za par stotina hiljada a nekim bogami za neki milion)? Bullet je jedno od vozila koje je stradalo najviše jer nekad je vredeo do 8m a sada 1,5-2m pa imate Infernus, Sultan, Comet, Banshee, FCR motor nekada vredeo do 13m a sada gledam na aukciji ide do 2-3m, Bobcat i Bullet vrede maltene isto?! Da za tu situaciju i što je vrednost svega otišla dođavola su krivi isključivo igrači ali to se može promeniti kao što sam već rekao ili smanjivanjem broja vozila na serveru ili podizanjem cena tih vozila na buy. Takođe DP, nekada DP u srećnije doba servera teško da ste mogli naći igrača koji bi prodao ispod 500k po komadu pa i 400k i to je sreća a sada stižu ponude za 200-250k po komadu što je čista uvreda a da prodate preko 300k je ravno čudu jer neće kupuje niko, generalno scam je poduže vreme prisutan na serveru i tome se mora stati na kraj jer na kraju će ostati f2p igrači dok će oni igrači koji doniraju novac otići a onda će i server polako otići u istoriju što ne bi želeo niko a ovaj server dugo traje i dosta je igrača našlo prijatelje igrajući SAMP, a svaki server zavisi od donacija Sve što si rekao je tačno, Global restart bi upropastio sve, oteralo bi možda i preko 100 igrača. Stanje svakako trenutno nije sjajno, ekonomija je vrlo slaba, broj igrača tu i tamo, DP gubi vrednost, jedino što stoji na mestu jesu biznisi koji dostižu i 200 miliona. Vozila poput Bulleta i Turisma koštaju neviđeno malo, možda bi se to popravilo povećanjem cene na buy. Ali da se vratimo na prvobitnu temu, Global restart bi skroz uništio stanje na serveru i svi bi otišli, a cene bi možda pale još više jer bi neko kupovao sve za male pare i trebalo bi vremena da se skupe neke veće pare, našao bi se neko da kupi sva vozila do 1 milion i prodaje ih za nešto veću cenu. Da li bi ti nastavio da igraš kada bi došlo do ovakvog scenarija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 (edited) Ja trenutno posedujem kompaniju ali to nisam kupio sam nego sa dva druga ali jesam donirao novac zadnjih godina unazad tako da ne bi mi bilo drago da se to desi jer bi sve to propalo, verujem da bi prestao da igram jer bi i moje društvo sa kojima najviše vremena provodim sigurno prestalo da igra jer ne bi bili zadovoljni kada bi ostali bez imovine (jedan drži pumpu i ima skup i redak automobil, drugi drži biznis i firmu) i još par njih, nikako ne bi bili zadovoljni da nam sve uloženo nestane i za šta smo skupljali dugo vremena Edited July 7, 2024 by Naruto Uzumaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djordjevicch Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 globalnim restartom se nebi nista postoglo posle ovoliko godina i rada samog servera. Mnogi moji prijatelji su previse vremena pa cak i novca potrosili na ovaj server. Sto znaci da ako bi se desio Global restart samo bi skoro svaki igrac otisao sa ovog servera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arizanovic Posted July 9, 2024 Share Posted July 9, 2024 Ranije, Naruto Uzumaki je rekao/la: Ja trenutno posedujem kompaniju ali to nisam kupio sam nego sa dva druga ali jesam donirao novac zadnjih godina unazad tako da ne bi mi bilo drago da se to desi jer bi sve to propalo, verujem da bi prestao da igram jer bi i moje društvo sa kojima najviše vremena provodim sigurno prestalo da igra jer ne bi bili zadovoljni kada bi ostali bez imovine (jedan drži pumpu i ima skup i redak automobil, drugi drži biznis i firmu) i još par njih, nikako ne bi bili zadovoljni da nam sve uloženo nestane i za šta smo skupljali dugo vremena Razumem te u potpunosti i slažem se sa tobom, niko ne bi bio zadovoljan ako izgubi ono što je skupljao mesecima ili u većini slučajeva, godinama. Ti si dobar primer toga, imaš kompaniju koja mnogo vredi i za koju si morao da radiš godinama, sad kad bi to izgubio ne bi više imao volje za to. Što se tiče Global restarta , to bi iz već navedenih razloga verovatno uništilo ekonomiju. Sve bi pojeftinjenilo jer niko ne bi imao para. Šta ti misliš o ovome, da li ekonomija stvarno pala, ili bi se spasla nekako? Ranije, Djordjevicch je rekao/la: globalnim restartom se nebi nista postoglo posle ovoliko godina i rada samog servera. Mnogi moji prijatelji su previse vremena pa cak i novca potrosili na ovaj server. Sto znaci da ako bi se desio Global restart samo bi skoro svaki igrac otisao sa ovog servera. Svakako da se Global restart posle 8 godina ne isplati, mnogo igrača koji trenutno igraju su makar jednom uložili novac u svoj acc, a tom donacijom u sam server, činjenica je da svaki server opstaje uz pomoć donacija i bez njih je to mnogo teže. Ako bi došlo do toga i ono malo igrača što bi ostalo, ne bi više ulagalo novac u to jer im se ne bi isplatilo toliko. Ja bih čak možda i ostao da igram jer volim ovaj server i igru na njemu. Šta misliš koliko bi igrala ostalo nakon Global restarta? Link to comment Share on other sites More sharing options...