Jump to content
IlhanGashi123

Sta mislite o Aktivnoj Igri?

Recommended Posts

Ja mislim da Aktivna Igra je sjajna stvar da se poboljsas brze i bolj na ovom serveru, takodje sto je dobro isto je to sto se leveli brzo dizu.Za BSK isto mislim to sto npr.ako nemam kaznene poene oni ti daju 7.5k zahvaljujuci ovom novom update-u!

Edited by IlhanGashi123
  • Like 1

Ali, gledajmo realnije i po RP. Ovo sto sam gore naveo je samo misljenje prije 2.0 verzije i jest da je lose i da se igracima ne svidja kao i meni. Ali ako pogledamo po RP vama niko nece davat pare u RL, a pritom da sjedite doma i nista ne radite, realno zar ne? :D
Uzivaj te u igri! :) 

• Like 1

Treba da budemo zadovoljni i sa tim što dobijamo iako je smanjeno. Bolje išta nego ništa :D Aktivna igra u neku ruku dođe kao jedna realna situacija iz života haha manja plata a veći porez, uglavnom sve se to nama nadoknadi iznosom kojeg dobijemo sa nekoliko sati aktivnog igranja. Toliko o mom mišljenju :) 

• Like 1
  • Thanks 1

Moje misljenje, ako mislis na smanjenje zarade od aktivne igre, jeste da je to bilo potrebno serveru, posto je ekonomija servera propadala ovako, ima puno para koje se stvaraju fakticki ni iz cega. Ja mislim da je ovako bolje nego pre, za sam server.

Vidim mnogi govore da im se ne svidza,meni je aktivna igra super i na 2.0v i sad na 2.1v.Budite zahvalni sto uopste postoji sistem aktivne igre.Bukvalno samo afkate i dobijate pare.

Sto se mene tice super je aktivna igra. ?

Od aktivne igre idalje dobijas dosta stvari. To sto su je malo pogorsali nije nista posebno. Oni su mogli skroz da je skolne ali su mislili da igraci dobijaju previse samo zato sto su AFK

Edited by Luka_Ostojicc

Ranije nije ni postojala aktivna igra, kada su je dodali nije se nesto razlikovala od sadasnje, i po meni je mnogo kul da se dobijaju pare iako se nista ne radi, jedan od glavnih nacina kako se dolazi do novca jeste afkanje tako da ovaj novi update jeste mozda smanjio zaradu, medjutim aktivna igra ostaje aktivna igra i dobijamo besplatne nagrade radeci apsolutno nista.

Aktivna  igra je sjajan sistem sto nagradjuje igrace kao i sistem za kaznene poene rp minuse i ostalo  bilo bi super da kad lupam imamo 5 bska ukucamo /bskhelp i mi mozemo da promenimo za 1 kazneni ili da nam isplate

Ipak smatram da je ovaj trenutni bolji, jer nema više samo afkanja i dobijanja para, sad mora da se radi.

Prije su igrači afkali, dodju provozaju se dva kruga autom i to je to, ne rade skoro nikad poslove.

Što smatram da je bolje ovako, nego prije kako je bilo, opet svako ima drugačije mišljenje. :)