Jump to content
IlhanGashi123

Sta mislite o Aktivnoj Igri?

Recommended Posts

Ja mislim da se sistem aktivne igre promeni da se vise ne dobijaju pare nego samo respekti i bsk posto nije rl da ti nista ne radis a dobijas pare mnogi igraci su postali bogati upravo zbog aktivne igre kada su uzimali preko 100k dnevno

Aktivna igra je dobar nacin da se nagrade igraci koji su na serveru ali ukoliko gledamo sa RP strane servera totalno je smece

Nema smisla da
RP server ima ovakve nagrade samo zato jer su likovi AFK cili dan i noc, iako je sad manji iznos novca, jos uvik se moze lako zaradit, 50k samo zato sto nisi gasio PC 24 sata, isto tako dobijas respekte, u 24 sata dobijes normalnih 24 respekta + respekti od aktivne + ukoliko imate boost paket dobavate bonus respekte znaci dobijete preko 50 respekta na dan, ne vidim kako je ovo RP

Sve u svemu -
Aktivna igra = dobar nacin za nagradit likovi koji stoje na serveru, ali nimalo nije RP.

Dobra je, jedino sto se od aktivne igre moze zaraditi, ja bih stavio da moze max 20k na dan da se zaradi od aktivne igre, po meni, to treba da bude cisto onako neka para da se kaze

Fino se moze zaradit i lagano, ali nije ni malo RP, ova aktivna igra vam je kao, lezite kuci u RL i nista ne radite, a pare vam dolaze...
Bilo bi idealno kada bi se ovo maknulo jer igraci mogu lagano stic dosta para samo afkanjem, a to nije poanta RP servera ili igrice. Zato su ubaceni poslovi  i organizacije kako bi se moglo zaraditi na posten nacin. Sto se tice BSK-a to je cak i dobra stvar za afkere, oni koji imaju RP- i Gmute mogu sa BSK-om skinut, to je bolja stvar od aktivne igre, ali ni to nije RP.

• Like 1

Pa pazi da nije aktivne igre ne znam da li bi vecina igraca igralo na ovom serveru ne moramo gledati samo rp i to je to nekad moramo da osmislimo nove planove kako bi unapredili server .

Inace aktivna igra je jedan od najboljih sistema na ovom serveru .

Ovo je samo moje misljenje!

Pozdrav, otvorio sam ovu temu da vidim vaša mišljenja o tome, da li treba vratiti staru aktivnu igru ili mozda poboljsati trenutnu. Po meni bi se trebala vratiti stara aktivna igra jer dosta igraca afk-a da bi mogla zaraditi novce i vecina afk-a preko RakDroid-a, a server ponekad zna "pasti", a ljudi ne znaju to pa im dzaba ode to afkanje. Da čujem vaša mišljenja.