C A N K I Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Vidim mnogi govore da im se ne svidja,meni je aktivna igra super i na 2.0v i sad na 2.1v.Budite zahvalni sto uopste postoji sistem aktivne igre.Doslovno samo afkate i dobijate pare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niidzzaa Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Pa realno dosta se smajila suma novca za 24h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Najjaci sistem od kada postoji server definitivno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malio_Krekeric Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 Po meni aktivna igra je najbolji sistem na serveru ali nije bas RP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juhasz Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Ja mislim da se sistem aktivne igre promeni da se vise ne dobijaju pare nego samo respekti i bsk posto nije rl da ti nista ne radis a dobijas pare mnogi igraci su postali bogati upravo zbog aktivne igre kada su uzimali preko 100k dnevno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip_Castle Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Aktivna igra je dobar nacin da se nagrade igraci koji su na serveru ali ukoliko gledamo sa RP strane servera totalno je smece Nema smisla da RP server ima ovakve nagrade samo zato jer su likovi AFK cili dan i noc, iako je sad manji iznos novca, jos uvik se moze lako zaradit, 50k samo zato sto nisi gasio PC 24 sata, isto tako dobijas respekte, u 24 sata dobijes normalnih 24 respekta + respekti od aktivne + ukoliko imate boost paket dobavate bonus respekte znaci dobijete preko 50 respekta na dan, ne vidim kako je ovo RP. Sve u svemu - Aktivna igra = dobar nacin za nagradit likovi koji stoje na serveru, ali nimalo nije RP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V A S I C Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Fantastican sistem jer se dobija dosta kesa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milevskiii Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 (edited) Mnogo Dobar sistem spored mene Edited May 9, 2020 by Milevskiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
lepikole Posted May 16, 2020 Share Posted May 16, 2020 Aktivna igra je jedna od najboljih stvari na ovom serveru, sam taj sistem mi se jako svidja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santiago Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Pa dobra je u svakom slucaju,ioako nije bas RP ali okej je Link to comment Share on other sites More sharing options...
beka Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Dobra je, jedino sto se od aktivne igre moze zaraditi, ja bih stavio da moze max 20k na dan da se zaradi od aktivne igre, po meni, to treba da bude cisto onako neka para da se kaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan_Antonijev Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Prelaka zarada novca, iskreno bih to ukinuo kao način zarade,mislim da se i sada dobija previše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacosta Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Aktivna igra je sistem koji je po meni jedan od najboljih sistema na nasem serveru, lako se zaradi neki dinar i tako to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hancock Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Jedan od najboljih sistema i nacina za zaradu novca, pritom dobijate i respekte. I igraci koji imaju neku kaznu dobijaju BSK Link to comment Share on other sites More sharing options...
sya Bizzey Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Fino se moze zaradit i lagano, ali nije ni malo RP, ova aktivna igra vam je kao, lezite kuci u RL i nista ne radite, a pare vam dolaze... Bilo bi idealno kada bi se ovo maknulo jer igraci mogu lagano stic dosta para samo afkanjem, a to nije poanta RP servera ili igrice. Zato su ubaceni poslovi i organizacije kako bi se moglo zaraditi na posten nacin. Sto se tice BSK-a to je cak i dobra stvar za afkere, oni koji imaju RP- i Gmute mogu sa BSK-om skinut, to je bolja stvar od aktivne igre, ali ni to nije RP. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidovich Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Sviđa mi se sistem, ako ne možeš da igraš, ostaviš afk i zaradiš solidnu sumu novca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMitic Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Sistem koji znatno poboljsava zaradu igraca dnevno ukoliko bude AFK. Moze se jako puno zaraditi samo od aktivne igre tako da ako ste lenji, /aktivnaigra je prava stvar za vas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arandjel_Caponnee Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Za sada je odlicna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almirr Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Super sistem Aktivna igra je sistem kojim se nagradjuje aktivnost igraca i da nema aktivne igre bilo bi manje igraca Link to comment Share on other sites More sharing options...
D I M A Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Pa pazi da nije aktivne igre ne znam da li bi vecina igraca igralo na ovom serveru ne moramo gledati samo rp i to je to nekad moramo da osmislimo nove planove kako bi unapredili server . Inace aktivna igra je jedan od najboljih sistema na ovom serveru . Ovo je samo moje misljenje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skomi Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Trebalo bi da se dodaju malo vece nagrade, na primer sve pare da se povecaju za 50%. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punisher Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Aktivna igra je jedan veoma unikatan sistem , i ne moze se videti nesto slicno na ostalim serverima.Mislim da su prosle verzije aktivne igre bile bolje od ove sadasnje . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andjelic Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Ova aktivna igra je odlicno balansirana,i moze dobro da se zaradi od nje,odlican sistem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smudja Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Pozdrav, otvorio sam ovu temu da vidim vaša mišljenja o tome, da li treba vratiti staru aktivnu igru ili mozda poboljsati trenutnu. Po meni bi se trebala vratiti stara aktivna igra jer dosta igraca afk-a da bi mogla zaraditi novce i vecina afk-a preko RakDroid-a, a server ponekad zna "pasti", a ljudi ne znaju to pa im dzaba ode to afkanje. Da čujem vaša mišljenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carmine Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Svima bi vise odgovarala stara 90k samo od afkanja ali to je puno. Ova sada je dosta dobra ne treba menjati nista (po meni) Link to comment Share on other sites More sharing options...