Jump to content
IlhanGashi123

Sta mislite o Aktivnoj Igri?

Recommended Posts

meni je stara bila onako a i ova sada je pre vise kako da kazem pre vise dobijas para mislim od 24 sata ti dobijes skoro pa 70k i sa tim ako si u organizaciji 1k po plati pa ti dobijes skoro 100k po danu mislim da je to previse za jedan dan i to samo od afkanja, bukvalno ne radite nista dobijate pare to nije u redu a onima koji ne znaju za rakdroid za aktivnaigra i koji se muce cjeli dan da zarade tih 100k

Apsolutno ne, trenutni sistem aktivne igre je perfektno formiran. Ranije su se mogle zaraditi prevelike cifre najobičnijim afkanjem, odnosno i sad mogu samo u dosta manjim količinama. Što se tiče rakdroida i padanja, za to niko nije odgovoran i ne treba biti.

Aktivna igra je prava stvar ne moras uopste raditi posao samo udjes u neku drzavnu organizaciju de ti je zanimljivo i zaradjujes od te drzavne i aktivne igre ja sam trenutno u taxiu planiram otici u sp. A pd i saj se ne racunaju pre taxia sam bio u pd tu se ni ne gubi a i ne dobija.

Aktivnaigra je najbolji sistem na serveru po meni, zato što igrači više afkaju na serveru jer će biti nagrađeni, a ništa ne rade, onda od sakupljenih bodova, to jest plata budeš nagrađen od strane servera ukoliko sakupiš dovoljno bodova, naravno 55k za jedan dan nije velika količina novca i ne možeš ništa kupiti od imovine, ali bolje išta nego ništa. :D

Ranije, Despotovich je rekao/la:

Bilo je bolje pre kad se dobijalo vise para al nije ni sada lose

Većina kaže da je bilo bolje kada se dobijalo više novca, ali zašto je to promenjeno? To je promenjeno iz razloga jer su mnogi igrači afkali i time zarađivali novac, te je više novca bilo prisutno na serveru što je uticalo loše po ekonomiju. Svakako je dobro i ovako sada, ali ono prethodno je bilo previše s obzirom da se afkanjem (bez uloženog rada) moglo doći do pozamašne količina novca.

• Haha 1

Zbog aktivne igre provodim duplo vise vremena na serveru igrajuci bez da bi samo afkao.Primamljiva je i svako malo se kuca /aktivnaigra tek tolko da si zasladis time zivot.Kod mene vrijedi zakon da uvijek moze bolje. MTB se prodaje za milju i nesto? Govorite o nekoj nerealnosti i realnosti? LVL 20 ti treba da kupis sebi malo bolji motor? Da nema aktivne igre trebalo bi mi mjeseci igre da nabijem taj lvl a pritom sama pomisao koliko trebas sati provesti da bih si ispunio zelju motorem. Podignite vi to samo jos ili stavite neki normalan sistem cijena za vozila,jer ovo je apsurd.Sto se tice brodova to mi se sviđa.Bulet 7 m a infernus i turismo puno bolji po mome pa jeftiniji,sto se tice tih cena nema logike nikakve.

Aktivnai gra je sjajna stvar za one koji nemaju puno vremena da igraju SA:MP a žele novac. Na taj način se i nateraju igrači da makar budu na serveru a ne izlaze bezveze zato što nemaju vremena da igraju. Na dan se dobije 60k što je sasvim dovoljno za takvu vrstu zarade (sedi i hladi koske)... Mislim, možda bi trebalo malo povećati respekte, a smanjiti novac, ali ni ovako nije toliko loše.

Nadam se da će se u budućnosti ovaj sistem još unapređivati.

Aktivna igra je stvarno super stvar, mislim daje ti pare i levele i tako uveliko pomaže i novim i starim igračima, a od aktivne igre se trenutno na dan može uzeti 60k. Jos plus ako ste clan neke org onda uzmete 84k.

Edited by David Bota

Aktivna igra je odlicna stvar i sistem na serveru, pomaze na vise nacina. Dosta pomaze u zaradi novca, vi za 18 sati afkanja mozete zaraditi cak 50k ili vise ukoliko imate visok steceni interes. Takodjer, dosta pomaze u podizanju levela :)

Pozdrav, ova tema mi je zaista privukla pažnju i zaplala za oko. Što se tiče aktivne igre, smatram da mogu da se povećaju nagrade koje obuhvataju aktivnu igru i da se na primer sa 15.000$ poveća do 20.000$ i bar 5 respekta više bi bilo sasvim okej po meni. Možeš se obogatiti na jako prost način tako da možeš komotno funkcionisati sa tim principom. 

Pozdrav mislim kako je to dobar nacin za zarađivanje novaca ukoliko niste raspoloženi za raditi posao ili kada morate nešto obaviti jednostavno ostanete AFK i vratite se sa malo više novaca nego sto ste imali :D

Slozio bih se sa tobom. To je sistem koji dosta moze pomoci igracima, ali isto tako te nagrade se ne dobijaju dzabe - jer ipak aktivna igra zahteva 24/7 da bi se dobile sve nagrade i samim tim je to opravdano.

Idealna stvar za početnike pomaže kod dizanja lvla i skupljanja novaca ma da nekada nije ugodno kada je 1000/1000 igraca na serveru a ti znas da ih 200 300 afka samo radi aktivneigre dok ti imas zelju za samim igranjem al sta je tu je cekas red i kreces u akciju

• SAMP Spec Admin

Pozdrav @ IlhanGashi123 .

Vrlo zanimljiva tema i saglasan sam sa tobom. Meni se takođe vrlo dopada celokupan sistem Aktivne Igre a i takođe sistem BSK-a. Ali imam samo jedinu zamerku, a to je da bi samo malo mogle da se povećaju nagrade na aktivnoj igri, u smislu da umesto na 18 poenu umesto 20k da se dobije npr. 25k. To je moja jedina zamerka od celokupnog sistema. Što se tiče sistema BSK, vrlo je zanimljiv, takođe mi še sviđa kod njega to što ukoliko niste kažnjeni server u zahvalnosti vam dodeli 7.5k.

On 12/25/2019 at 12:02 AM, IlhanGashi123 said:

Ja mislim da Aktivna Igra je sjajna stvar da se poboljsas brze i bolj na ovom serveru, takodje sto je dobro isto je to sto se leveli brzo dizu.Za BSK isto mislim to sto npr.ako nemam kaznene poene oni ti daju 7.5k zahvaljujuci ovom novom update-u!

Tema je zanimljiva, takođe mogu da kažem da je aktivna igra jedan od boljih sistema na našem serveru, mada prije dok sam igrao i nisam afkao, bukvalno sam aktivno igrao pa koliko se skupi, nagrade su dobre jer imaš mogućnost da skineš i neke kazne pomoću BSK-a kojeg si naveo, takođe uz neki dobar posao i aktivnu igre se može jako finih para uzeti :D