Josip_Rutic Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 Aktivna igra je super i nagrade su super, ali ako cemo gledati na skoro 5 god unazad bile su malo vece plate. Postojale su plate na aktivnoj igri ovisi od odredjenog poena, cak do 40k plus BSK od pet k Link to comment Share on other sites More sharing options...
D A M O N Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 (edited) Ranije, Josip_Rutic je rekao/la: Aktivna igra je super i nagrade su super, ali ako cemo gledati na skoro 5 god unazad bile su malo vece plate. Postojale su plate na aktivnoj igri ovisi od odredjenog poena, cak do 40k plus BSK od pet k Vrlo zanimljivo mišljenje, da li nam možeš reći da li bi ti šta menjao što se tiče sistema aktivne igre, da li bi uveo nešto novo možda, ili bi nešto uklonio što sada već ima? Edited February 12, 2023 by K A P I C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josip_Rutic Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 1 hour ago, K A P I C said: Vrlo zanimljivo mišljenje, da li nam možeš reći da li bi ti šta menjao što se tiče sistema aktivne igre, da li bi uveo nešto novo možda, ili bi nešto uklonio što sada već ima? Pa iskreno bih volio da se vrati na staro ali to je nemoguce jer kako kazu ekonomija bi se unistila, sto ljudi jako grijese, vjerujem da se ekonomija ne bi nikako unistila zbog aktivne igre, jer zbog pojedinih sistema je vec na neki nacin unistena, ali tu je i sve zbog ljudi na serveru Link to comment Share on other sites More sharing options...
M I L O Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 Dobro jutro Sistem aktivne igre smatram da je pre bio ubedljivo jaci i bolji sto se tice nagrada. Sistem aktivne igre je i sada bolji samo smatram da trebaju novcane nagrade budu bolje. Takodje za 24h sata aktivne igre mislim da bi bilo red da se da neka veca i bolja nagrada. Sve najbolje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
David_Babic Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 U redu je da se online igraci nagrade ali makar da je to do 20k zato sto je vecina broja igraca na serveru afk sto mi se ne svidja . Kad odemo na aerodrom u bg tamo stoje preko 100 igraca koji nista ne rade. Mislim, kad neko udje nov u server i vidi 100 ljudi koje samo stoje nece ostaviti bas lep utisak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D A M O N Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Ranije, David_Babic je rekao/la: U redu je da se online igraci nagrade ali makar da je to do 20k zato sto je vecina broja igraca na serveru afk sto mi se ne svidja . Kad odemo na aerodrom u bg tamo stoje preko 100 igraca koji nista ne rade. Mislim, kad neko udje nov u server i vidi 100 ljudi koje samo stoje nece ostaviti bas lep utisak. Pozdrav sviđa mi se tema koju si pokrenuo, pa dobro sada kako je većinom svugdje krenula škola, stanje na serveru se veoma promjenilo, na raspustu je bilo skoro svaki dan 1000/1000 dok danas ima možda oko 800 igrača i to kada uključujemo vikend, ovim danima i nema nešto ljudi, ali svaki put kada raspusti dođu stvari se promjene, tako da mislim da će se ovo promjeniti, a takođe Helperi i Admini stalno nešto rade kako bi se broj igrača povećao tipa kao što su eventi itd. Tako da će sve biti top. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAMP Spec Admin Forgiven Posted April 6, 2023 SAMP Spec Admin Share Posted April 6, 2023 (edited) Pozdrav, vrlo zanimljiva tema. Po meni je sistem aktivne igre odličan. Odlično funkcioniše, sve te nagrade koje dobijate afkanjem na serveru su super. Sviđa mi se to što na 24 dobijate nagradu koja je malo veća, tjst. 5 respekta. Ona je tu postavljena iz razloga ukoliko propustite samo jedan sat, ne može dobiti tu "malo" veću nagradu. Trenutno bih kod aktivne igre promenio samo nagrade, da nagrade budu malo veće. Ja bih stavio da bude ovako: 3 poena - +2 respekta 6 poena - $15.000 9 poena - +3 respekta 12 poena - $20.000, BSK 15 poena - +4 respekta 18 poena - $25.000 21 poena - BSK 24 poena - +7 respekta Zanima me, šta Vi mislite o ovim nagradama ? [Napomena]: Svaka aktivnost će biti nagrađena te se trudite da pišete što kvalitetnije komentare. Takođe, svaki vid kršenja pravila će biti sankcionisan. Edited April 10, 2023 by Forgiven Link to comment Share on other sites More sharing options...
($_Andrija_$) Posted April 18, 2023 Share Posted April 18, 2023 Sistem aktivne igre je veoma dobar, većina igrača ostavlja AFK po ceo dan zbog nagrada na samom sistemu. Iskreno nije malo svaki dan da dobijate preko 60.000$ a da pritom ništa ne radite, samo ostavite AFK i lagani keš ;D. Naravno da ne zapostavimo i BSK poene, sviđa mi se kako je osmišljen sistem za skidanje određenih kazni na serveru s tim. Naravno ako nemate nikakve kazne dobijate 7.500$ od jednog BSK poena, što je super. Sve u svemu, sistem aktivne igre je dobar izvor pasivne zarade na serveru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAMP Spec Admin Forgiven Posted April 20, 2023 SAMP Spec Admin Share Posted April 20, 2023 On 4/18/2023 at 9:38 AM, ($_Andrija_$) said: Sistem aktivne igre je veoma dobar, većina igrača ostavlja AFK po ceo dan zbog nagrada na samom sistemu. Iskreno nije malo svaki dan da dobijate preko 60.000$ a da pritom ništa ne radite, samo ostavite AFK i lagani keš ;D. Naravno da ne zapostavimo i BSK poene, sviđa mi se kako je osmišljen sistem za skidanje određenih kazni na serveru s tim. Naravno ako nemate nikakve kazne dobijate 7.500$ od jednog BSK poena, što je super. Sve u svemu, sistem aktivne igre je dobar izvor pasivne zarade na serveru. Pozdrav Andrija, vrlo zanimljivo mišljenje i saglasan sam sa tobom. Takođe se i meni sviđa što su sistemi Aktivna Igra i BSK spojeni na takav način, zato mi je BSK i omiljen sistem. Zanima me koliko često afkaš na serveu, da li afkaš svaki dan i po koliko sati. [Napomena]: Trudite se da pišete što kvalitetnije komentare. Takođe, svaki vid kršenja pravila će biti sankcionisan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miijaiiloviich Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Veliki pozdrav! E ovako ja mislim da je aktivna igra najbolji nacin zarade na serveru, do skora ja nikad nisam imao para uvek sam ono imao 900k banka i nista vise, od kako sam poceo da afkam ja mogu reci da sam se za kratko vreme poprilicno obogatio, stekao sam 3.9m banka, i 2.5m u sef, mislim da ovo nije mala suma, a skoro sve to sam stekao od aktivne igre, i bas zato ja mogu da kazem da je aktivna igra NAJBOLJI izvor novca na serveru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
($_Andrija_$) Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 On 9/4/2023 at 9:40 PM, M 1 S U T A said: Veliki pozdrav! E ovako ja mislim da je aktivna igra najbolji nacin zarade na serveru, do skora ja nikad nisam imao para uvek sam ono imao 900k banka i nista vise, od kako sam poceo da afkam ja mogu reci da sam se za kratko vreme poprilicno obogatio, stekao sam 3.9m banka, i 2.5m u sef, mislim da ovo nije mala suma, a skoro sve to sam stekao od aktivne igre, i bas zato ja mogu da kazem da je aktivna igra NAJBOLJI izvor novca na serveru. Slažem se sa tobom, sistem aktivne igre se pokazao, najbolje je kada vidiš da si dobio 15.000$ i 7.500$ . Da li bi ti nešto dodao u aktivnoj igri ili bi je ostavio baš ovakva kakva jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miijaiiloviich Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 On 9/7/2023 at 4:50 PM, ($_Andrija_$) said: Slažem se sa tobom, sistem aktivne igre se pokazao, najbolje je kada vidiš da si dobio 15.000$ i 7.500$ . Da li bi ti nešto dodao u aktivnoj igri ili bi je ostavio baš ovakva kakva jeste. Veliki pozdrav! E ovako, postoji dosta nacina za poboljsanje svakog sistema na serveru pa teko i ovog, i vec je aktivnaigra jako dobar sistem i ima jako dobru zaradu koja podstice igrace da budu afk, svakako mislim da su nagrade vrlo korektne, ali mozda moze da se doda jos nesto drugo zanimljivo poput DP npr. da se umesto 7.5k kada nemamo kaznene da dobijamo npr. 2 DP, mislim da vo nije mnogo potrebno ali bilo bi igracima zanimljivo. Ali mozda moze jos nesto zanimljivo da se doda, da li ti znas jos nesto sto bi poboljsalo ovaj sistem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matej_Gj Posted February 26, 2024 Share Posted February 26, 2024 On 9/4/2023 at 9:40 PM, mijailovic said: Veliki pozdrav! E ovako ja mislim da je aktivna igra najbolji nacin zarade na serveru, do skora ja nikad nisam imao para uvek sam ono imao 900k banka i nista vise, od kako sam poceo da afkam ja mogu reci da sam se za kratko vreme poprilicno obogatio, stekao sam 3.9m banka, i 2.5m u sef, mislim da ovo nije mala suma, a skoro sve to sam stekao od aktivne igre, i bas zato ja mogu da kazem da je aktivna igra NAJBOLJI izvor novca na serveru. Pozdrav ,situacija je bila ista i kod mene. Svako ko nema dovoljno vremena da provodi u SAMP-u ,a zeli da zaradi novac na lak nacin mislim da AFK-anjem i sistem aktivne igre moze to postici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$GOSNJE$ Posted February 27, 2024 Share Posted February 27, 2024 On 2/26/2024 at 8:41 AM, Matej_Gj said: Pozdrav ,situacija je bila ista i kod mene. Svako ko nema dovoljno vremena da provodi u SAMP-u ,a zeli da zaradi novac na lak nacin mislim da AFK-anjem i sistem aktivne igre moze to postici. Pozdrav,takodje i kod mene skoro sve pare sto imam sam zaradio od aktivne igre. Mislim da je ovo najisplativija pogodnost za uzimanje para. Pogotove za one kojima se ne igra a zele zaradjivati. Jos na sve tu skupljaju se respekti i sati igre sto je odlicno. Sta ti mislis o sistemu aktivne igre? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matej_Gj Posted February 28, 2024 Share Posted February 28, 2024 18 hours ago, salipurevicnjegos said: Pozdrav,takodje i kod mene skoro sve pare sto imam sam zaradio od aktivne igre. Mislim da je ovo najisplativija pogodnost za uzimanje para. Pogotove za one kojima se ne igra a zele zaradjivati. Jos na sve tu skupljaju se respekti i sati igre sto je odlicno. Sta ti mislis o sistemu aktivne igre? Pozdrav ,odlican sistem za one koje zele zaraditi na brz i lak nacin ,a ne mogu igrati ,a kako sto si pomenuo jos se skupljaju i respekti i sati igre sto je samo bonus. Da li mislis da su nagrade u ovom sistemu dobre ili bi nesto menjao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tejama Posted February 28, 2024 Share Posted February 28, 2024 2 hours ago, Matej_Gj said: Pozdrav ,odlican sistem za one koje zele zaraditi na brz i lak nacin ,a ne mogu igrati ,a kako sto si pomenuo jos se skupljaju i respekti i sati igre sto je samo bonus. Da li mislis da su nagrade u ovom sistemu dobre ili bi nesto menjao? Ja iskreno ne bi nista menjao previse mi se svidjaju nagrade zato sto bukvalno ceo dan sam afk je nemam vremena za samp i dobijam pare pogotovo kada sam u nekoj organizaciji i po 1000$ na plati. Da li bi ti nesto menjao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matej_Gj Posted February 28, 2024 Share Posted February 28, 2024 1 hour ago, realtjm said: Ja iskreno ne bi nista menjao previse mi se svidjaju nagrade zato sto bukvalno ceo dan sam afk je nemam vremena za samp i dobijam pare pogotovo kada sam u nekoj organizaciji i po 1000$ na plati. Da li bi ti nesto menjao? Pozdrav ,slazem se i ja ne bi menjao nista jer nagrade su sasvim okej. Moze lepo da se zaradi pogotovo ako se afk-a 24sata. Koliko sati u danu ti afk-as? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$GOSNJE$ Posted February 28, 2024 Share Posted February 28, 2024 26 minutes ago, Matej_Gj said: Pozdrav ,slazem se i ja ne bi menjao nista jer nagrade su sasvim okej. Moze lepo da se zaradi pogotovo ako se afk-a 24sata. Koliko sati u danu ti afk-as? Pozdrav,pa sve zavisi od servera. Ja licno afkam citav dan ali ako nisam tu i ako se nesto desi nemam sve poene. Aktivna igra je stvarno dobar nacin da se pare zarde. Koliko si ti sati dnevno aktivan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matej_Gj Posted February 28, 2024 Share Posted February 28, 2024 31 minutes ago, salipurevicnjegos said: Pozdrav,pa sve zavisi od servera. Ja licno afkam citav dan ali ako nisam tu i ako se nesto desi nemam sve poene. Aktivna igra je stvarno dobar nacin da se pare zarde. Koliko si ti sati dnevno aktivan? Pozdrav ,slazem se previse sam zaradio od ovog sistema. Meni je 18 sati sasvim dovoljno i to je da kazem moj neki prosjek ,ali nekad to bude i citav dan. Koliko si zaradio od aktivne igre? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$GOSNJE$ Posted February 28, 2024 Share Posted February 28, 2024 12 minutes ago, Matej_Gj said: Pozdrav ,slazem se previse sam zaradio od ovog sistema. Meni je 18 sati sasvim dovoljno i to je da kazem moj neki prosjek ,ali nekad to bude i citav dan. Koliko si zaradio od aktivne igre? Pozdrav,dobro pitanje. Ja sve pare sto posjedujem u sefu zaradio sam od aktivne igre. Aktivna igra je predobra stvar za zaradu. Mislim da je to sjajno za one koje ne zele nista raditi. Kolko si ti zaradio od Aktivne igre? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R ale Posted March 1, 2024 Share Posted March 1, 2024 Do vecine para koje imam ne bi dosao da nije aktivne igre tako da je po meni ovo odlican sistem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tejama Posted March 2, 2024 Share Posted March 2, 2024 On 2/28/2024 at 2:27 PM, salipurevicnjegos said: Pozdrav,dobro pitanje. Ja sve pare sto posjedujem u sefu zaradio sam od aktivne igre. Aktivna igra je predobra stvar za zaradu. Mislim da je to sjajno za one koje ne zele nista raditi. Kolko si ti zaradio od Aktivne igre? Ja sam od aktivne igre zaradio dosta novca neznam ni sam kolika je ta suma ima preko neverovatnik 10miliona zato sto svaki dan afkam i dobijam po dosta para i plus sam u organizaciji i dobijam po 1000 dolara vise i to mi se bas svidja. Da li si ti u organizaciji? 22 hours ago, Rastko said: Do vecine para koje imam ne bi dosao da nije aktivne igre tako da je po meni ovo odlican sistem Slazem se sa tobom da je odlican sistem i meni se takodje taj sistem dosta svidja zato sto bukvalno ne radis nista a dobijas dobru sumu novca na dan mozes dobiti cak 60.000$. Koliko si ti najvise dobio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$Sandzaklija$ Posted March 16, 2024 Share Posted March 16, 2024 Pozdrav ! Sistem aktivne igre je veoma dobar. Možemo dnevno zaraditi 2 BSK za skidat kazne i 60.000$ Jedino bih trebalo povjećazi BSK nagrade. Treba 5 BSK za 1KP zato bar 3/4 za 24h,možda je i ovo super sada. Sve pohvale za administraciju i skriptera ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miijaiiloviich Posted March 19, 2024 Share Posted March 19, 2024 On 3/16/2024 at 1:28 PM, $Sandzaklija$ said: Pozdrav ! Sistem aktivne igre je veoma dobar. Možemo dnevno zaraditi 2 BSK za skidat kazne i 60.000$ Jedino bih trebalo povjećazi BSK nagrade. Treba 5 BSK za 1KP zato bar 3/4 za 24h,možda je i ovo super sada. Sve pohvale za administraciju i skriptera ! Moje misljenje je da ima dovoljno BSK dnevno preko aktivne igre jer ljudi bi onda pravili velike gluposti i ne bi se plasili kaznenih p9ena jer 4 BSK dnevno je stvarno previse. Naprimer neko izvredja nekog na max i dobije mozda robiju i tipa 14 kazneni i za dve nedelje on to skine i kao da nista nije bilo, ovako se igraci malo nauce pameti. Sta mislis o mogucnosti skidanja kaznenih tako sto igraci prijavljuju Bugove @ $Sandzaklija$ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$Sandzaklija$ Posted March 19, 2024 Share Posted March 19, 2024 Pozdrav ! Realno nije loša ideja tako se server razvija. Ukoliko je neko bio na robiju i -2.000.000$ mogao bih tražiti bugove. Administracija da igraču tom rok 24h da nađe više bugova koji nisu prepoznati,i ako nađe skida se robija i minus također 5KP od ostalih da se AFK-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...