Lj4NM1 Posted December 27, 2019 Share Posted December 27, 2019 Ja mislim da bi to trebalo da se skloni za bicilke jer svi znamo da se u RL moze skakati sa biciklama(tako zvani bunny hop). Za ljude koji trce i skacu treba da ostane BH ali bi trebalo da skolne ili barem stave limit skoka ,jer ovako nije RP barem po meni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_Alvirovic Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 Pa dobro je to , jer da nema BH na biciklama onda bi svi bezali veoma lako i ne bi bilo bas toliko RP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuckoo Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Pa zamisli da vozis bmx i imas WL, na tebe se zaleti PD sa autom i tren prije nego te udari ti skocis i ne padnes, bio bi ogroman PG i NON RP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandex Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Pa bilo bi otprilike fer kad bi se moglo skociti s tim da ti se biciklo osteti svaki put, ali ovo sto te baci s bicikla apsolutno nema smisla. U singleplayer skace samo na Ctrl, a u igri te kazni i za LMB i LALT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marinkovich Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Mozda bi mogli da ubace neki skill tree za bicikle, da na pocetku imas jako slab bunny hop, pa da onda kako vezbas skok postajes sve bolji, da mozes vise da skaces itd, medjutim da sve to bude u rp merama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwei Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Slažem se sa prijašnjim komentarom, trebalo bi uvesti neki skill za BH sa biciklom, jer postoje buggovi koji se mogu exploitati sa biciklom, a i totalna je glupost da se ne može uopće skočiti sa biciklom, još te i time izbaci sa bicikla kad pokušaš skočiti (?!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleted Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Pa slazem se do neke mere s tobom, mislim da bi trebalo da se uvede to ali da bi trebalo biti ograniceno da ne bude bas Nonrp kao sto je recimo u singleplayeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi_Marinkovic Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Mislim da bi trebalo to da se izbaci jer je jako iritantno kada vozim i spamujem w kako bih isao brze i od jednom me ibaci sa bicikle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florijan Monev Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 Slazem se sa to posto u rl nemozes toliko skakati Link to comment Share on other sites More sharing options...
(@_Vujic_@) Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Po meni bi bilo dobro ali da se optimizuje da igrac sa bajsom ne moze skociti do pola zgrade nego naprimer iznad karakterove noge.Jer bi se lako bezalo od PD/SAJ.Ali ako se to uvede glujpo bi bilo da odma moze da se radi BH nego da se mora otici u skate park i kao da se uci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
I S K E Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Ovo bi bilo jako jako loše..Primjer: Na ledzima ti je rob,juri te PD ti se samo zaletis i preskočiš nesto(ogradu,neki malo manji zid,kapiju),a policajac ostaje u prašini i ne može da te stigne. Na neki naćin ovo jeste rp,a na neki i nije,iz razloga što je BH na biciklu po samoj igrici ne realan,i na RP serveru kao što je Balkan School bi bilo jako,jako loše i glupo.U svakom slučaju NE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V I L O T I J E Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 I ponovo dodje neko to da iskoristi npr policija se zaleti ti skocis i preskocis ga, i pritom ne padneš... Gde je tu RP? PG NonRP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eldaa_Johnson Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Mislim da treba da ostane ovako pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandex Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Sasvim RP ukoliko se ne skace previsoko, cak i ja to mogu izvesti u stvarnom zivotu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milance_Djordjevic Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 Mislim da je RP i da je dobro sto su to dodali takodje je dobro sto su dodali da moze da pukne lanac jel je bilo previse OP, da dodaju BH svi bi rentali biciklu i skakutali bi po celom serveru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buki_Jeferson Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 ne slazem se jer pd nece imati smisla svi ce bezati sa bmx niko ih nece moc uhvatit zamisli te samo robera skoci preko zida i pd mora da ide okolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stevanovicc Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 BH biciklom bi trebao da se ukine Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1ster Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Nista se ne treba dorati sve je uredu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Treba da se ukine bh sa biciklom ali da ostane normalno kad se trci i skace Link to comment Share on other sites More sharing options...
M A X Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Ne bi bilo pametno to da se ubaci jer imaju neka mesta (IG naravno) sto mogu da se preskoce sa Bike-om a u RL ne mogu tako da ne bi bilo RP. Isto lagano bi se bezalo od policije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ensar_Sahovic Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Da ali bi to posle svi kriminalci ili policija koja bjezi od kriminalaca jer su je low-ali gunovima iskoriscavali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojan0v1ch Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Trebalo bi se skloniti ili dozvoliti samo MTBU i BMXU da to mozemo jer su skupi a i u rl takvi bickli su za te stvari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adel Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 Bilo mi dobro da se makne ali na odredjeno vrijeme npr da mozes napraviti nekoliko skokova u odredjenom vremenu jer bi bilo glupo da se skroz makne ne bi bilo bas rp da spamas ctrl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topoljak Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 Generalno ja mislim da treba da ostane zabranjen BH na biciklu, jer je to pravi roleplay. U RL nisam siguran da mozete skociti 2 metra. I na granicama također, evo zamislite situaciju da nije zabranjen BH na biciklu i dođete do neke rampe i ctrl i preskocite tu rampu/zid/ogradu. Takodje i kada se neko zaleti prema vama s autom i vi ono kao preskocite ga s bicklom. Zamislite da ste u RL. Da li mozete s biciklom preskociti auto? Heh probajte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$F_L_E_X$ Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 Da to ima PD bi bio beskoristan , a i robovi bi mogli dosta lakse da se dostavljaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...