Jump to content
Lj4NM1

Misljenje u BH na biciklama

Recommended Posts

Mislim da bi se trebalo ukloniti, ali da BH koji se radi biciklom bude mali. Jer igraci bi preskakali granicu ako imaju WL. Bezali bi od policije, mogli bi da preskoce auto ako policija hoce da ih udari i to je PG. Mogli bi da skoce ili preskoce neki zid i pobegnu od policije a policija ne moze to da uradi sa motorom ili autom sto bi onda bilo NON-RP I PG. To je moje misljenje.

Edited by Nikola_Knele

Dobra ideja ali je treba doraditi recimo da skok sa biciklom bude pola metra skok a ne po defaultu 2m ili da se radi odredjeni skill na skakanju kao da u pocetku ne mozes skociti nista a kad ga odradis do kraja pola metra

Ovo bi se definitivno moglo doraditi, samo da skok nije previsok (sve ispod visine granice tj. naplatne rampe bi bilo prihvatljivo), i da se naravno ne moze konstantno skakati, nego da postoji odredjen cooldown koji igraca srusi s bicikla ukoliko ne saceka neko vrijeme izmedju 2 skoka.

Mislim da bi trebalo da se ukine "BH" na bicikli posto ima rent bicikla mocice da rade razne stuntove i bilo bi makar 13* bolje

Zato sto bi bilo zanimljivije onima koj su u organizaciji   "KRIMINALNOJ" onda kad imaju "WL" bice zanimljivije da beze od policije :)

Mislim da bi bilo zanimljivo da se napravi neko iskustvo bicikle. Na primer, da se napravi skola za bicikliste I da tamo kada se skupi odredjeno iskustvo moze da se radi BH. Nelogicno je to da cim sednes na biciklu odmah znas da radis BH te mislim da bi se trebala napraviti biciklisticka skola. Takodje, kako ovo ne bi pomagalo pljackasima, oni koji imaju WL ne bi mogli da rade BH. Mislim da bi ovo bio sasvim dobar system :D

Ovako poznati (BH) sa biciklom bi i mozda bio omogucen barem u onom skejt parku posto meni bi bilo (RP) da mozemo da radimo neke akrobacije i trikove.A za ukidanje (BH) van skejt parka bi i mozda bilo (PG) zbog radnje koju bi igraci cesto prekrsavali a to jeste (BH) kod granice posto se sada placa putarina petsto dolara mislim da vi vecina igraca preskakala putarinu to jest granicu :D 

Ja smatram da je BH sa biciklom sasvim RP. Postoje mnogi ljudi koji su majstori u pravom životu što se toga tiče, ljudi koji savršeno dobro koriste bajs ili skejtbord recimo. Tako da, mislim da ne bi bilo loše da se izbaci BH sa bajsom. Ne bi tu bilo nikakvog oduzimanja od RP-a, PD i SAJ poseduju sasvim dobra vozila da mogu uhvatiti nekog sa WL-om ko je na bajsu i da pritom on koristi skakanje sa istim. :)

Edited by Sredojevic

On 2/26/2024 at 2:02 AM, Matej_Gj said:

Mislim da bi trebalo da se skloni BH za bicikle jer u RL je moguce skakati biciklom.

Mislim da bi igraci koristili bicikle mnogo vise.

Cak mozda i da se doda neki bike event 🤔.

Pozdrav,mislim da bi ovo pravilo trebalo da se ukine.

Ovo pravilo se moze raditi i u stvarnom zivotu.

Zato mislim da bi ovo pravilo trebalo da se ukine.

Sta ti mislis o ovom pravilu?

8 hours ago, salipurevicnjegos said:

Pozdrav,mislim da bi ovo pravilo trebalo da se ukine.

Ovo pravilo se moze raditi i u stvarnom zivotu.

Zato mislim da bi ovo pravilo trebalo da se ukine.

Sta ti mislis o ovom pravilu?

Pozdrav ,slazem se sa tobom da treba da se ukine ovo pravilo ,tako bi voznja biciklom bila mnogo zabavnija.

Da li bi ti kupio biciklo ukoliko se ovo pravilo ukloni?

14 hours ago, Matej_Gj said:

Pozdrav ,slazem se sa tobom da treba da se ukine ovo pravilo ,tako bi voznja biciklom bila mnogo zabavnija.

Da li bi ti kupio biciklo ukoliko se ovo pravilo ukloni?

Pozdrav,mislim da ga ne bih kupio.

Ne bih ga kupio jer mislim da se toliki novac ne isplati davati na bicikl.

Prije bi uzeo neko auto za te pare koje bi odvojio za bicikl.

Ali bi volio da se izbaci pravilo BH sa bicikla.

Sta ti mislis o ovome?