Jump to content
Fikret_Husnic

[FORUM] Svi važni linkovi

Recommended Posts

Poštovane forumašice i forumaši,

U ovoj temi objedinjeni su svi bitni linkovi vezani za forum.

 

UPUTI

 

Najbitnije je, naravno, poznavati pravila foruma. Pravila foruma možete pročitati na sledećem linku - PRAVILA FORUMA.

 

Pravila koja se najčešće krše na forumu su "Spam" i "Vrijeđanje i nedolično ponašanje". Zbog toga, objašnjenje ovih pravila možete pročitati na sledećem linku - SPAM I VRIJEĐANJE I NEDOLIČNO PONAŠANJE.

 

Takođe, u PDF-u Žalbe, imamo dva pravila koja se jako često krše, to su "Miješanje u žalbe" i "Lažna žalba". Detaljno objašnjenje ovih pravila možete pronaći na sledećem linku - MIJEŠANJE U ŽALBE I LAŽNA ŽALBA.

 

Ukoliko primijetite da neko krši pravila foruma, obavezno ga prijavite! Na sledećem linku imate detaljno uputstvo kako prijaviti korisnika koji krši pravila foruma - PRIJAVLJIVANJE POSTOVA KOJI KRŠE PRAVILA.

 

Ukoliko vi ne poštujete pravila foruma dobićete warn poene. Više detalja o warn poenima možete pronaći na sledećem linku - WARN POENI.

 

Na sledećem linku možete pronaći sveobuhvatni tutorijal o forumu - TUTORIJAL O FORUMU.

 

Ukoliko vam i nakon čitanja tutorijala, nešto u vezi foruma nije jasno, slobodno pitajte u ovom PDF-u - PITANJA U VEZI FORUMA.

 

Na našem forumu svaki korisnik ima svoj rank. Više o forum rankovima možete pročitati na sledećem linku - FORUM RANKOVI.

 

Na našem forumu postoji sistem nagrađivanja najboljih i najaktivnijih korisnika forum poenima. Ukoliko želite da osvojite forum poene, najbolje bi bilo da prvo pogledate listu aktuelnih nagradih igara. Više o tome na sledećem linku - ŠTA SU TO FORUM POENI I KAKO IH OSVOJITI.

 

Chatbox predstavlja chat na forumu u kojem možete i vi učestvovati ukoliko imate određeni rank. Sve detalje o chatbox-u možete pročitati na sledećem linku - CHATBOX.

 

Dosta korisnika gotovo ni malo ne poznaje sistem permisija na forumu. Sve što vi, kao igrači trebate znati o permisijama se nalazi na sledećem linku - FORUM PERMISIJE

 

Na forumu je veoma poželjna diskusija. Sve što trebate o tome znati pogledajte na sledećem linku - POENTA DISKUSIJE

 

OSTALO

 

Sve predloge u vezi foruma možete objavljivati u sledećoj temi - PREDLOZI ZA FORUM.

 

Ukoliko ste zadovoljni radom Moderatora ili Global Moderatora na forumu, obavezno ih pohvalite u sledećem PDF-u - POHVALE NA MODERATORE.

 

Ukoliko nijeste zadovoljni radom moderatora na forumu, ili ste nepravedno kažnjeni na forumu, žalbu možete postaviti na sledećem linku - ŽALBE NA MODERATORE.

 

Ukoliko imate 5000 forum poena ili više, i želite da ih zamijenite za Donatorske poene u igri, postavite temu u sledećem PDF-u - FORUM POENI.

 

Ukoliko imate aktiviran Ultra VIP paket (VIP 6) na serveru, možete dobiti permisiju donatora na forumu. Više o tome na sledećem linku - DONATOR PERMISIJA.

 

Ukoliko imate warn poene koji ne ističu, obavezno se javite u sledećoj temi - ZAHTJEV ZA SKIDANJE WARN POENA KOJI NE ISTIČU

 

Ukoliko imate zabranu pisanja na chatbox-u, možete je skinuti. Skidanje zabrane košta 5000 forum poena. Više o tome na sledećem linku - SKIDANJE ZABRANE - CHATBOX.

 

Ukoliko imate više forum naloga (npr. napravili ste novi zbog gubitka šifre) to obavezno prijavite u sledećoj temi - PRIJAVLJIVANJE DVA NALOGA OD STRANE JEDNOG KORISNIKA.

VAŽNA NAPOMENA: Ako ste napravili drugi nalog jer imate suspenziju na prvom, bićete dodatno kažnjeni (Pravilo foruma 2.6)!

 

Ukoliko koristite "balkanski" jezik na forumu i primijetite da neke stavke foruma nijesu prevedene, objavite to u ovoj temi - PREVOĐENJE FORUMA/GREŠKE U PREVODU FORUMA (NAGRAĐIVANJE FORUM POENIMA).

 

Na našem forumu se povremeno dešavaju promjene, tj. takozvani "update-ovi". Sve informacije vezano za to možete pronaći na sledećem linku - FORUM CHANGELOG.

Edited by Simson
  • Like 9
  • Love 1
Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...