Jump to content

⭐ OTVARANJE RAGEMP SERVERA ⭐

RAGEMP SERVER OTVOREN

UPADAJTE!!!

 

👇 👇 👇

rage.balkan-school.com:22005

Simson

Pravila: ''Lažna žalba'', ''Mešanje u žalbe''

Recommended Posts

1.7 Lažna žalba

Lažna žalba, odnosno žalba u kojoj igrač koji je kažnjen tvrdi da nije prekršio pravila, a na kraju se ipak utvrdi da jeste, strogo se kažnjava kaznom na forumu. Takođe, igrači koji konstantno postavljaju žalbe na druge igrače/članove Staff tima gde ne postoji osnova za žalbu po dokazima koje postavljaju, biće sankcionisani za kršenje ovog pravila.

 

-Lažna žalba, odnosno žalba u kojoj igrač koji je kažnjen tvrdi da nije prekršio pravila, a na kraju se ipak utvrdi da jeste, strogo se kažnjava kaznom na forumu.

 

Možete biti kažnjeni po pravilu 1.7 u slučaju da se žalite na nekog člana staff tima da vas je pogrešno kaznio, a da ste vi i sami svesni da ste prekršili pravilo.

 

-Takođe, igrači koji konstantno postavljaju žalbe na druge igrače/članove Staff tima gde ne postoji osnova za žalbu po dokazima koje postavljaju, biće sankcionisani za kršenje ovog pravila.

 

Možete biti kažnjeni takođe i ako se konstantno žalite na nekog člana staff tima  gde ne postoji osnova za žalbu. (Primera radi, žalite se na člana TS3 administracije da je prekršio pravilo TS više puta, a svaki put se ispostavi da član nije prekršio ni jedno pravilo.)

 

2.1 Mešanje u žalbe

Mešanje u tuđe žalbe je zabranjeno. Komentarisanje žalbe dozvoljeno je samo igraču koji je žalbu postavio i igraču na kojeg se žalba odnosi.

 

-Mešanje u tuđe žalbe je zabranjeno.

 

Zabranjeno je mešanje u žalbe drugih korisnika foruma. Bez obzira na to da li vi imate nekih dodatnih dokaza ili napomena, vi ne smete komentarisati tuđu žalbu jer možete biti kažnjeni po pravilu 2.1

 

-Komentarisanje žalbe dozvoljeno je samo igraču koji je žalbu postavio i igraču na kojeg se žalba odnosi.

 

Žalbu sme samo komentarisati osoba na koju se žalba odnosi. (Primera radi, igrač Ime_Prezime  se žalio na igrača Fikret_Husnić, Fikret Husnić jedini sme davati odgovor na tu žalbu.)

 

Šta god napišete u žalbi, bićete kažnjeni, bilo to mešanje ili nešto drugo.

Edited by Tanovic
  • Cool 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...