Dream 525 Posted December 21, 2020 Author Share Posted December 21, 2020 On 11/10/2020 at 9:36 PM, Mladenovic said: Volim oba bureka, zato što mi je svejedno da li jedem burek sa sirom ili mesom Ne znam na koja oba misliš, meni je poznat samo jedan... 3 hours ago, Paca said: Ja sam do sada jeo Burek sa sirom, mesom, pizza, jabuke i visnja jeo si sirnicu, burek, pizzu, pitu od jabuka i pitu od višnje. 51 minutes ago, Ivana Djokic said: Burek je sa sirom!! na ovo komentara nemam, ovo je za kaznu realno On 11/10/2020 at 7:19 PM, Andjelic said: Po meni burek je i sa mesom i sa sirom. Po tebi je burek, i sirnica. On 11/10/2020 at 12:49 AM, Miki Escobar said: Po meni je glupo kad cujem da je burek samo sa mesom a npr. sa sirom sirnica ili pita sa sirom. To je moje misljenje samo a vrste bureka koje postoje su sledece: meso, sir, krem, pecurke, spanac i ima verovatno nesto sto sam izostavio. Po meni je glupo kad cujem da je burek osim s mesom, npr. pita sa sirom - burek sa sirom. To je moje misljenje samo a vrste pita koje postoje su sljedeće: sir, krem, gljive, špinat itd. On 10/7/2020 at 5:50 PM, klinja said: Naravno Burek je jako vrlo ukusno jelo Ovim putem se izvinjavam Prijateljima iz Bosne al ja biram burek sa sirom Naravno da je ukusno, a ti biraš sirnicu. On 9/9/2020 at 10:29 PM, Sergej_Capone said: Do sada sam jeo samo par bureka, naravno i burek sa mesom i sa sirom sam jeo i nisu losi uopste. Do sada si jeo jedan jedini burek, naravno i sirnicu si jeo i nije loše uopće. p.s. pozdravi se s godfaderom On 9/9/2020 at 9:07 AM, Davidovich said: Ovo pitanje mnoge Balkance muči.Po meni, oba ukusa su odlična, ali bih više istakao meso nego sir, pošto je sa mesom nekako sočnije. Moje mišljenje postoji samo jedan burek, a i sirnica ti je dobra al ti je burek bolji pošto je nekako sočniji. Vidim da vas je dosta u zadnje vrijeme promašilo temu ove objave, u objavi se govori o tome jel postoji i burek sa sirom ili je burek samo burek (naravno odgovor je da je burek burek a sirnica sirnica), a ne šta je vama bolje, burek ili sirnica. Za one koji su napisali da je burek i sa sirom, pizzom, špinatom i čim već ne, nek posjete najbližeg psihijatra te nek mi se nakon toga JAVNO IZVINE. Pozdrav. Quote Link to post Share on other sites
Carr 104 Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Istorijski,logicno i ispravno burek sa sirom. Testo i unutra stoji meso e sad imamo isto testo unutra stoji sir i to nije burek sa sirom nego sirnica hahahaha smesno 1 Quote Link to post Share on other sites
Ivana_Capone 154 Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Burek sa sirom, moram se složiti sa mojom imenjakinjom @Ivana Djokic 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Ena 68 Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Mislim sa burek sa sirom ne postoji. 1 1 3 Quote Link to post Share on other sites
Ivana_Capone 154 Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 3 minutes ago, Ena said: Mislim sa burek sa sirom ne postoji. Ja baš mislim da postoji, iz prostog razloga, kad odem u pekaru i tražim burek pitaju me sa čim ću, ne daju mi sa mesom? Zar ne? Osim toga, to je isto testo, a pita, po teoriji treba da ima drugačije testo? Zar ne? 1 Quote Link to post Share on other sites
Ena 68 Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Kaži u Bosni s čim ćeš, izaći ćeš sa kiflom iz pekare. Quote Link to post Share on other sites
Aldin Fejzic 13 Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Burek je samo sa mesom 1 Quote Link to post Share on other sites
realpiki 2,078 Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 (edited) Samo da kažem: Sve su pite pitice samo je burek pitac ! Molim za malo logike. Hvala lijepo. Inače ako tražite "burek sa sirom" možete dobiti samo ovo: https://prnt.sc/w79xhs Jel tako kolegice @Nora. Ona je vrlo osjetljiva na ove teme. Edited December 21, 2020 by realpiki 2 1 Quote Link to post Share on other sites
Aldin Fejzic 13 Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 1 minute ago, realpiki said: Samo da kažem: Sve su pite pitice samo je burek pitac ! Molim za malo logike. Hvala lijepo. To je to doktoree hahaha Quote Link to post Share on other sites
N E R O X 36 Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Mislim da je burek samo sa mesom, a burek sa sirom je sirnica 1 Quote Link to post Share on other sites
($_Gile_$) 166 Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Ranije, Nerox_ je rekao/la: Mislim da je burek samo sa mesom, a burek sa sirom je sirnica slazem se Quote Link to post Share on other sites
Edvin_Kayto 0 Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Burek sa nutellom i bananom isto ima 1 Quote Link to post Share on other sites
Boss Tatula 745 Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 @Ena ti znas sta ja mislim, a ja bas mislim ovo sto je @realpiki rekao. Znaci kad god bude neko rekao burek sa sirom samo zovem Pikija da im objasni. O ovoj temi vise ne zelim da polemisem vec mi je preko glave 1 Quote Link to post Share on other sites
Nikola_Docic 53 Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 Ima više vrsta bureka u mom gradu: sa sirom, mesom, spanaćem, picom... Nisu baš neki, ali mi je blizu Niš, gde postoje 6 puta više vrsta i svi su naravno odlični. Quote Link to post Share on other sites
Daniel_Capone 0 Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 Mislim da postoji samo burek sa mesom, burek sa sirom takodje ali se to u bosni naziva sirnica.Burek od jabuke ne bi rekao sve to se zove pita. Quote Link to post Share on other sites
Ilija_Ljubenov 39 Posted January 11 Share Posted January 11 sa mesom naravno ? Quote Link to post Share on other sites
D U S A N 116 Posted January 11 Share Posted January 11 Volim oba ali, sa mesom Quote Link to post Share on other sites
Dream 525 Posted January 11 Author Share Posted January 11 3 hours ago, D U S A N said: Volim oba ali, sa mesom Kakva oba? Postoji jedan burek, i on je s mesom, a ova tema nije vezana za to jel više voliš sirnicu ili burek, već da objasnimo ovim neznalicama da je burek jedan i to s mesom. Quote Link to post Share on other sites
$$Coja$$ 114 Posted January 13 Share Posted January 13 Ne pravim razliku svaki burek je lep na svoj nacin samo sto je sir, meso, pecurke i drugo samo dodatak radi boljeg ukusa 1 Quote Link to post Share on other sites
Despotovich 14 Posted January 14 Share Posted January 14 Burek sa sir 1 Quote Link to post Share on other sites
Miladinovic 73 Posted January 16 Share Posted January 16 Burek je sa sirom, mesom, krompirom i jos mnogo stvari XD... Ime: Andrej_Miladinovic Level: 30 Org: BG-PD 1 Quote Link to post Share on other sites
Pinki_ 301 Posted January 17 Share Posted January 17 Naravno,postoji samo jedan burek a to je sa mesom 1 Quote Link to post Share on other sites
Ned1c 510 Posted January 30 Share Posted January 30 Takoe @Pinki_ ! Nema burek sa mesom i sirom, Burek je Burek ! Sirnica je Sirnica ! Logički se zna da je Burek sa mesom a Sirnica sama riječ kaže sa sirom. Dodjite u Bosnu i kažite u pekari može jedan burek sa mesom, ima da Vam prisjedne i burek i meso vjerujte mi 1 1 Quote Link to post Share on other sites
69 CarlEriksen69 13 Posted January 30 Share Posted January 30 Burek je Burek Sirnica je Sirnica Krompirusa je Krompirusa Zeljanica je Zeljanica Quote Link to post Share on other sites
iamedv1n 16 Posted February 15 Share Posted February 15 Oboje Quote Link to post Share on other sites