Ajduk Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 Pozdrav forumasi i forumasice. Zanima me vase misljenje o besplatnom lijevanju goriva za auta krimi organizacija osim PO. Svakako se mnogo para trosi na rokanje i ostalo pa da se i njima bar olaksa na taj nacin. Zanima me vase misljenje o tome. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prike Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 Ne, jer kada oni ne bi plaćali, ne bibilofer za ostale. Ne svidja mi se tvoj predlog... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajduk Posted April 20, 2020 Author Share Posted April 20, 2020 @K N J A Z ako pod "ostale" spadaju drzavne organizacije,one imaju besplatno lijevanje goriva ako se ne varam Link to comment Share on other sites More sharing options...
prike Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 50 minuta pre, Carmine rekao: @K N J A Z ako pod "ostale" spadaju drzavne organizacije,one imaju besplatno lijevanje goriva ako se ne varam A civili? Ne bi bilo rp da kriminalne organizacije koje "krse zakon" imaju besplatno gorivo... Nema logike... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 Bilo bi bas dobro kad bi se to uvelo, jer bas sto si i rekao previse se trosi novca na robanje i sve ostalo, od mene + Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalmatinac Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 Od mene također plus jer bi im se olakšalo sve i pare za rokanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
V A S I C Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 Ne svidja mi se ideja jer onda bi malo dobijale pumpe... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenna_Shelby Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 Ne slažem se. Zašto misliš da im treba pomoći i olakšati. Državne org su od koristi pa to ima smisla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SANTANA Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 Nema nikakvog smisla da ni krimi org ne placaju gorivo.. Onda najbolje da ni civili ni niko ne placa gorivo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bura Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 Nema smisla, uopste nije rp, takodje pumpe bi zaradjivale 70% manje nego obicno, nije ni rp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky_Luciano Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 Naravno da ne jer su to kriminalne organizacije nemaju "potporu" od države kao državne organizacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sone_Kolarik Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 Ne svidja mi se tvoj predlog jer kao sto je i neko rekao gore , pumpe bi imale manju zaradu bas bi pala cena i to sve ... i takodje nije fer prema drugima , ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola_Knele Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 To je ipak NON-RP jer ako KRIMINALNE organizacije koje KRŠE zakone ne treba da dobijaju besplatno gorivo jer to uopste nema smisla. Drzavne jos nekako ali kriminalne nikako. Uglavnom vidim da clanovi kriminalne organizacije koriste VIP ili SVOJA vozila tokom robanja ili slicno. Ne slazem se sa ovim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mata_Cappone Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 bilo bi previse op sad oni samo voze nrg na pr. po-1,2,3 samo nrg da voze nebi bilo fer na robovima a pd da vozi patrole i ranchere.Ja se ne slazem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoric56 Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 Ne, nije fer , kriminalcima da bude besplatno gorivo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
D R A H I Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Moze da se uvede sistem recimo da imas kao u RL kradju goriva ukrades recimo za pun rezervoar i dobijes 2 wl to bi bilo i RP i bolje nego sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malio_Krekeric Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 (edited) Bilo bi dobro da se to uvede ali nije bas po RP da neko ko krsi zakon ne placa gorivo! Edited May 6, 2020 by Malio_Maliovski Link to comment Share on other sites More sharing options...
S H U T I Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Nebi bilo dobro zato sto bi se mozda nasao neki nacin da se baga pa da fillaju i privatna vozila za dzaba.Moje misljenje da je ovo skroz nepotrebno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lj4NM1 Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Ne slazem se sa time, kriminalne organizacije krse zakon te ne vidim razog zasto bi imali tu privilegiju, a da npr. civili koji ne krse zakon nemaju. Ako nemate dovljno novca za robanje/rokanje itd. ne vidim razlog ulaska u samu organizaciju... Sto se mene tice predlog nema smisla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovacevicc Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Uopste se neslazem sa tom idejom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crimson Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 Ukoliko bi se uvelo besplatno punjenje za krimi organizacije , sama ekonomija ovog servera bi pala. Pumpe ne bi imale zaradu te bi i njihove cene takodje opale. Povecao bi se broj robova i svega zbog velikog broja vozila. Iz mog ugla vidjenja to je nepotrebno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa_Smith Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 Ne nije fer da oni imaju tako nesto, a na primer SAJ ili neka druga drzavna organizacija nema to, pa zasto bi onda neka kriminalna org imala ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lj4NM1 Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 2 hours ago, Aleksa_Smith said: Ne nije fer da oni imaju tako nesto, a na primer SAJ ili neka druga drzavna organizacija nema to, pa zasto bi onda neka kriminalna org imala ? Slazem se sa time, ali sve drzavne organizacije imaju besplatno gorivo vec sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gladiator Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 Ipak nije bas dobar predlog ,jer ocito nije RP imati besplatno gorivo za kriminalne organizacije. Neka sistem ostane takav kakav jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ognjen_King Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 Pa nije bas dobra ideja jer bi se znatno smanjila zarada pumpe, samim tim imalo bi mnogo vise posla kompanije! Link to comment Share on other sites More sharing options...