Mandex Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 Ne vidim u cemu je problem trenutno, sasvim je logicno da organizacije koje se bave kriminalom nemaju potporu drzave, sipanje goriva nije nimalo skupo a oni svejedno stignu opljackati mnogo vise zahvaljujuci komandi /steal ili organizovanim robom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alvero Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 mhm, Treba uvesti PD-u da naplaćuje gorivo prilikom sipanja, besplatno im oruzije, gorivo... ma sve druže.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamsi Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Ne slazem se,one su kriminalne org samim tk pljackaju drzavu(banke i zlatare) i sada da drzava placa njima gorivo? Ne slazem se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karera Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Ne slazem se. Kriminalne org nisu u obavezi da voze vozila, dok drzavne prosto moraju da voze, to im je posao. Ovo je samo moje mišljenje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenovic Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Ne slažem se sa ovom diskusijom jer ovaj predlog bi jako ugrozio ekonomiju Balkan School servera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Miljkovic Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Jeste to burazengijo moja, ali je fora sto nije bas RP da bude besplatno gorivo. Haha, ali svidja mi se ideja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lepikole Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 Dobra je to ideja, ali ovo je RP server. Drzavne org imaju besplatno zato sto pomazu gradu tako da ne slazem se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan_Antonijev Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 Ne bi baš bilo logično da kradu od države a pritom da im država plati gorivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudfather Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 Definitivno ne, po RP-u to ne bi imalo nikakvog smisla, a i pumpe bi izgubile vrijednost tj korist, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacosta Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Pa i ne bas jer nije RP u rl drzava placa organima reda a kriminalcima i ne bas pa moraju sami da tocu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Mardeljano_ Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 U rl-u drzava ne placa mafijama i bandama gorivo koliko ja znam tako da mislim da to ne bi trebalo menjati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidovich Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Ne slažem se sa tvojom idejom, nekako bi bilo čudno da ako si na primer u Rusku Mafiju i ti napuniš gorivo za džabe i da ti piše ‘’Uprava je platila za gorivo’’.Nema smisla, ali svako ima svoje mišljenje Ovo je moje mišljenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergej_Capone Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 Ova ideja bi dovela do velikog smanjena zarade na pumpama i ne bi bilo fer prema drugim igracima. Ovako bi samo ulazili u organizacije da bi se vozili onda a ne radili nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D E L J A Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 (edited) Nije RP ne razumem onda bi se stalno likovi vozali iz kriminalnih organizacijama sa njihovim vozilima i dostavljanje robova bi se olaksalo dosta,i ekonomija servera bi pala,kriminalne organizacije krse zakone, za drzavne organizacije je fer sto imaju besplatno gorivo. - Ime_Prezime : Lazarr_Deljanin Kazneni poeni:{0} Level : 10 Pare:Onako Organizacija: Taxi Rank: 1 Vip:uskoro Sati igre : 170+ Kuca:164 Vozilo:/ Edited September 22, 2020 by Lazar_Deljanin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pet@r Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 Pa iskreno recimo ajde 14 kriminalnih ima i 6 državnih (nzm tacno lupio sam otp) 20 organizacija puta 30 slotova da zaokruzim iako ima manje negde, to je oko 600 a i da nisu pune org do kraja 400-500 igrača free fill + na poslovima besplatno i jos po neki sto nemaju auto ovo ono. Pumpe bi imale 100 igrača možda ni toliko da pune vozila kod njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A N G E L O Posted September 23, 2020 Share Posted September 23, 2020 To nema smisla, ipak je to krimi, rade protiv drzave a kamoli da im drzava placa nema smisla apsolutno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ E S C O B A R $ Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 Po meni bi to bilo nepotrebno jer bi se pumpama smanjila zarada, a uz to bih izbacio da PD ima besplatno gorivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hancock Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Ne slazem se, zasto kriminalci da imaju besplatno gorivo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMitic Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Nije dobra ideja jer onda pumpe bi imale zaradu samo od civila sto nije dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D I M A Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Ne slazem se , ne bi bilo rp i krimi organizacije nisu drzavne pa da uprava placa nego vi sami morate platiti . Ovo je samo moje misljenje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arandjel_Caponnee Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Nikako, zato sto su to ipak krininalne organizacije, znaci kriminalci a ne sluzbena lica kao sto su policajci, saobracajci, bolnicari, pripadnici SAJ-a i pripadnici Auto-Moto-Saveza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almirr Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Ne slazem se nije rp a zasto bi u rl davali kriminalcima free gorivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyroman Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Ne slazem se, krimi org imaju dovoljno novca da fillaju svoja vozila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matej_Knez Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Slažem se sa ovim, jer i krimi organizacije imaju preveliki trošak. Ne kažem da bude besplatno gorivo, može se napraviti na princip da to plaća firma odnosno t organizacija. Jer većina vozila su istrošena u bazama, jedino striktno možeš natjerati da ih pune, odnosno zabraniti uopće uzimanje vozila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARNAGE Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Ne slazem se. Nema potrebe za uvodjenjem ovoga, jer mafije i bande imaju dosta novca. Link to comment Share on other sites More sharing options...