sya Bizzey Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 (edited) Zdravo forumasi i forumasice, zasto sam napravio ovu temu, iz razloga jer je previse bezveze da bude samo jedan skin u AMS, i posto dolazi novi update, bilo bi ekstra kada bi se dodali neki novi skinovi. Dole cu nesto navest, pa vi recite da li se slazete samnom.Rank 1 AMS --> Skin 217 KLIK Rank 2 AMS --> Skin 217 KLIK Rank 3 AMS --> Skin 268 KLIK Rank 4 AMS --> Skin 268 KLIK Rank 5 AMS --> Skin 42 KLIK Rank 6 AMS Lider --> Skin 50 KLIK Zenski AMS skin --> Skin 192 KLIKNapisite neko vase misljenje u vezi ovoga. Edited May 12, 2020 by B I Z Z E Y 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S H U T I Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 Bilo bi lepo dodati ovo posto ovaj skin 1 za asvih 5 rankova je malo dosadilo.Bilo bi fino ubaciti ovo.Svaka cast za predlog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malio_Krekeric Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 Po meni bi ovo trebalo da se uvede jer taj isti skin dosadi ponekad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamsi Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Skinovi u tvom prijedlogu su super i bilo bi supet kada bi bili ubaceni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karera Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Ne slazem se! Neki sinovi mi vise lice na "cistaca" nego na mehanicara. Sasvim je u redu ovako kako je sada. Ovo je samo moje mišljenje! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sega Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Dobra ti je ideja i vidim da si se potrudio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenovic Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Ne slažem se iz razloga što AMS već ima dobre skinove, RP je org i po meni ne treba ništa menjati oko skinova i slično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lepikole Posted May 16, 2020 Share Posted May 16, 2020 Svidja mi se ideja posto jedan isti skin svima dosadi, a od mene imas veliki + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudfather Posted August 16, 2020 Share Posted August 16, 2020 Po meni je ovo dobra ideja jer ima dosta skinova koji nisu iskoristeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Mardeljano_ Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Po meni dobra ideja jer su ovi skinovi vec smorili a i valjalo bi da se ams malo osvezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergej_Capone Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Po meni navedene skinove ne bi ubacivao za AMS. Bolje cekati i ubaciti za nove poslove. I sasvim je okej sa trenutnim skinovima kao da ih neko toliko gleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snyev Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Mislim da je sasvim okej trenutno stanje skinova Auto Moto Saveza,ali mislim da treba ubaciti ovaj zenski skin sto si ti naveo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyroman Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Ne slazem se sa tobom oko skinova neka se ubace 1 skin za 1-4 rank i novi skin za podlidera ne treba vise tako ni saobracajna nema 1-3 rank je isti, 4 razliciti, zamenik je isto razliciti i tjt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
D I M A Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Slazem se , nekako bi bilo lepo da svaki skin ima drugo odelo . Time bi prepoznavali rankove u AMS-u . Ovo je samo moje misljenje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMitic Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Dobar predlog. Ja bih ubacio na svaki sledeci rank novi skin Link to comment Share on other sites More sharing options...
V A S I C Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Voleo bi da se dodaju novi skinovi , mislim da bi to dosta doprinelo toj organizaciji , dobar predlog ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrana213 Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Dobra ideja lepo bi bilo kad bi se promenili skinovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arandjel_Caponnee Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Bilo bi pozeljno posto dosta su monotoni od 1 do 5-og ranka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almirr Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Ne slazem se nepotrebno je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvicer Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Slazem se skroz posto je malo bezveze da svaki rank ima isti skin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Void Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 U potpunosti se slazem i da se pitam ja bih uveo skinove za rankove bas ovako kako si ti naveo.Po izgledu,svi imaju neke konekcije sa mehanikom i ne bi bilo lose da se malo "razbije" ta monotonija sa istim skinovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winston Abruzzi Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 Dobra ideja,svakako bice interesantnije nego jedan te isti skin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
($_G_I_L_E_$) Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 Po meni je ovo nepotrebno ovi danasnji skinovi su dovoljni ne vidim razlog zasto bi se promenili. Ovo je samo moje misljenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aaron Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 Dobar predlog, bilo bi lepo da se dodaju ti skinovi ili bilo koji drugi za AMS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EldarBH Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 Odlicna ideja ,naravno da se treba mjenjat samo bi taj rank 1 stavio da je lider jer je najcisci.. Link to comment Share on other sites More sharing options...