Jump to content
sya Bizzey

Novi skinovi za AMS?

Recommended Posts

Pozdrav, Po meni bi itekako trebalo da se promene skinovi za Auto-Moto-Savez zato što je svaki rank isti a samo je rank lidera različit, bilo bi odlično da se skinovi menjaju kroz rankove i da se naziv rankova malo promeni.Ono sto je Bizzey stavio slike za rankove po meni bi trebalo da se ti skinovi dodaju.

Pozdrav, veoma zanimljiva tema ga diskutovanje. Apsolutni se slazem sa tobom da bi se trebali dodati novi skinovi za vece rankove u AMS-u. Ovo je vecini dosadilo sto si uvijek isti skin i zbog toga je AMS bas oslabio kao organizacija. 

Ranije, Bizzey je rekao/la:

Zdravo forumasi i forumasice, zasto sam napravio ovu temu, iz razloga jer je previse bezveze da bude samo jedan skin u AMS, i posto dolazi novi update, bilo bi ekstra kada bi se dodali neki novi skinovi. Dole cu nesto navest, pa vi recite da li se slazete samnom.

Rank 1 AMS --> Skin 217 KLIK
Rank 2 AMS --> Skin 217 KLIK
Rank 3 AMS --> Skin 268 KLIK
Rank 4 AMS --> Skin 268 KLIK
Rank 5 AMS --> Skin 42 KLIK
Rank 6 AMS Lider --> Skin 50 KLIK
Zenski AMS skin --> Skin 192 KLIK

Napisite neko vase misljenje u vezi ovoga.

Slažem se sa predlogom jer ipak mehanicar uvek mora bude u prikladnom radnom odelu.

Pozdrav svima.

Ja sam iskreno uvek bio za tu soluciju da se skinovi za AMS promene. Čak ima i dobrih skinova koji se mogu uklopiti u AMS, ali samo mi nije jasno iz kog razloga ti skinovi nisu ubačeni već dobar period. Mnogo bi bilo lepše da se dodaju različiti skinovi kao za sve ostale organizacije, mnogo je loše to što samo AMS ima iste skinove. Zanima me vaše mišljenje o AMS-u i da li ste nekada bili pod lider iste. Takođe me zanima da li bi ste voleli da se ubace novi skinovi i šta mislite, koliko će još dugo biti isti skinovi za AMS.

[Napomena]: Trudite se da pišete što kvalitetnije komentare. Takođe, svaki vid kršenja pravila će biti sankcionisan.

Ne znam zasto ova organizacija nema razlicitih skinova nego za sve rankove su skinovi isti, ima dosta skinova koji mogu da se koriste za AMS i zaista mislim da ovo treba izmeniti jer ne vidim razlog istih skinova za sve rankove, koja je onda poena ranka osim sto pise rank kada pisemo na /f.

Just now, Matej_Gj said:

mislim da bi bila to odlicna ideja za AMS ,a isto tako mozda i za bolnicare da se uradi ista stvar

Pozdrav,veoma dobro pitanje po meni je to bezvezno.

Po meni je to bespotrebno i ne bih mjenjao skinove za AMS.

Sta ti mislis za skinove za AMS?

6 minutes ago, $M1los$ said:

Pozdrav Svima!

Ja mislim da bi AMS trebao dobiti taj upgrade.

AMS nema toliko skinova, i trebao bi dobiti tako nesto, smatram da bi to podiglo ovu organizaciju na bolji nivo.

Pozdrav,mozda se i malo slazem sa tobom sada.

Kada sam shvatio da AMS nema nekih dobri skinova.

Ovo je sjajna ideja koja ne bi bila losa.

Sta mislis kakvi bi skinovi bili kada bi se dodali?

Mozda jer su novi igraci navikli da je isti skin i to im je cisto okej, temu sam napravio jako davno. Starim igracima kao i meni su jako dojadili i jedno te isti je skin, dojadilo je, dobro bi doslo jedno lijepo osvjezenje za takvu jednu dobru i stvarno RP organizaciju. 

Edited by sya Bizzey

On 2/26/2024 at 9:21 AM, sya Bizzey said:

Mozda jer su novi igraci navikli da je isti skin i to im je cisto okej, temu sam napravio jako davno. Starim igracima kao i meni su jako dojadili i jedno te isti je skin, dojadilo je, dobro bi doslo jedno lijepo osvjezenje za takvu jednu dobru i stvarno RP organizaciju. 

Pozdrav,u potpunosti se slazem sa tobom.

Ovi skinovi su pomalo i dosadili svi su isti.

U potpunosti se slazem da bi to bio veliki rifres na serveru.

Sta ti mislis o ovom?

Meni se sviđa ovo, znam da ima skinova koji mogu da se primene za ovo, a glupo je da samo lider ima drugačiji skin. Bilo bi dobro da bude makar kao u SP, R4 i R5 imaju svoj skin. Jeste da je R4 jako sličan kao lider, ali nije isti. Dobro, nazad na temu. Volim lično da ima raznolikosti na serveru. AMS nema mnogo slotova, pa i ne treba mnogo skinova, ali makar nek se istaknu R4 i podlider u organizaciji.

• Moderator

Veliki Pozdrav

zanimljiva tema, iskreno kao bivši lider AMS i pod lider morao bih sloziti sa ovim predlogom jer stvarno dosadi jedno te isti Skin znam da je ovo RP organizacija i sve to ali ipak mogli bi dodati neke od ovih skinova koje si naveo i kos tebe ovde se ponavljaju skinovi ali ne u svakom ranku isto nego je svaka dva su ista i mislim da bi tako bilo mnogo bolje ali ovo je samo moje mišljenje ne znam kako vi gledate na to. Usput i nazivi rankova bi se takodje mogli promeniti jer se u nekim delovima nazivi isti i mislim da je ti mnogo glupo iz razloga sto može svašta da se stavi i tu imaju veliki izbor da uopšte ne mora da se ponavlja ali oni tu prednost nisu iskoristili mada nemam ja tu šta da se mešam samo dajem moje mišljenje.

Dodavanje novih skinova u AMS bi sigurno unapredilo igru i donelo više raznovrsnosti za sve igrače. Trening i uloga u AMS-u postaju mnogo zanimljiviji kada postoji više opcija za izbor, što omogućava igračima da se razlikuju i pokažu svoju kreativnost.

Takodje se slazem da dodavanjem novih skinova mi mozda promjenilo izgled cijele organizacije.Dosadasnji

skinovi izgledaju fino,ali se mozda moze naci neki skin koji izgleda vise po rp-u.Sve o svemu,nije lose da se promjeni