Jump to content
Karera

Omiljeni SA-MP skin

Recommended Posts

Pozdrav forumasi i forumasice. Svi znate koliko samp ima skinova i siguran sam da svako ima svoj omiljeni skin. Pisite i osvojite forum poene. 

-Vas zadatak je da napiste koji je vas omiljeni skin i zasto.

[Napomena] Svaka aktivnost ce biti nagradjena na kraju nedelje te se potrudite da pisete kvalitetne komentare. Takodje svaki spam bice kaznjen warn poenima 

Meni je omiljeni skin Kent Paul. Iako ga kroz singleplayer Gta San Andreasa nisam bas gotivio, na sampu mi se bas svidja njegov skin. Takodje volim skin momka u plavoj majici i sivim pantalonama, nisam siguran kako se zove, ali je jedan od cestih NPC-eva kroz igricu i cesto ste ga mogli naci na ulici.

Moj omiljeni skin je Cesar . Volim ga zato što je poseban i retko se vidja u Gta San Andreasu ..... Skin je niži i teže ga je pogoditi kada se pucate sa nekim . Dosta brzo trči i ima dobru Staminu ...

Definitivno jedan od boljih Skinova . OVO JE SAMO MOJE MIŠLJENJE ..... :D

Jedni od dražih skinova su mi onaj lik s kačketom is Varios Los Aztecasa:  Skin_115.png.263bbacf6ae7d187442fdf8527843610.png

I Ogloc: Skin_293.png.ab736f9a5017455460e15feeb979fd05.png

Ali definitivno najdraži i najljepši skin mi je Woozie: Skin_294.png.d805300c72edcc074fdaa5d15e0906c0.png

zato što ima moćno odijelo i još moćnije naočale, i izgleda super.

Edited by Damjanovic

s1.png.a1a2f2642162dc0a2f7b5051961a8f25.png 

- Jedan od skinova sto malo ljudi koristi a prelijep je koristim ga samo kad mi ga neko seta. @Fikret_Husnic Setaj mi ovaj skin molim te... :)  

s2.png.09698b7fcf8dcb485da952e7c031e967.png 

- Ovaj skin najcesce koristim za rokanje i predobar je i volim male skinove, a i ima super kapicu :D 

Edited by B I Z Z E Y
  • Cool 1
  • Haha 1

Za mene postoji jako puno lepih skinova tako da cu okaciti slike samo nekih najomiljenijih od njih :D 

1. Skin ID 7     Image:Skin_7.png - Voleo bih kada bi mogi da uzmemo ovaj skin i da ga koristimo na Balkan School-u

2. Skin ID 23   Image:Skin_23.png - Skin rank 1 u PO3

3. Skin ID 29   Image:Skin_29.png - Svi ovaj skin zoemo Diler :D Moze da se koristi kada ste civil

4. Skin ID 108 Image:Skin_108.png  - Skin MS13 (Ne znam koji je rank)

5. Skin ID 115 Image:Skin_115.png Skin Los Surenosa (Ne znam koji je rank)

6. Skin ID 177 Image:Skin_177.png - Skin NFM-a rank 3 (Definitivno najomiljeniji skin)

7. Skin ID 180 Image:Skin_180.png Skin PO1 (Ne znam koji je rank) 

7. SKin ID 293 Image:Skin_293.png -Skin OG-LOC-a 

Znam da ima puno skinova ali izdvojio sam najlepse skinove iz GTA San Andreasa

• Cool 1

Skinid29.jpg 

[ID: 29]

Ovo je moj omiljeni skin...Razlog je sto je tajnovit i ja se ovako oblacim.Nije poput drugih skinova kod koji mozes da vidi lice i da ih lahko prepoznas .Imas osjecaj da on krije neku tajnu,neku misteriju.....

Pozdrav svima sada cu vam nabrojiti moji omiljeni skinovi

1.Skin_124.pnge ovo je skin rank 1 u organizaciji La Cosa Nostra i svidjami se posto je nabildan i izgleda ko mafijas ID 124

2.Image:Skin_113.pngE ovo je skin Lidera organizaciji Ruska Mafija i svidja mi se puno koji je ID 133

3.Image:Skin_284.pngE ovo je skin organizacije Saobracajna policija podliderov skin i on mi se jako svidja ID 284

Meni se posebno svidja skin koji cete moci da vidite na slici ispod jer realno izgleda lepo osecas se mocno i bogato u njemu izgledas kao 18-godisnjak koji je uspesan u zivotu .

Slika skina ( u pitanju je id 7 ?Image:Skin_7.png

Meni je omiljeni skin Cesar

Razlog:Lik je dobar u Gta San Andreasu i teško ići sa njim 1vs 1 na dm eventima i sl. Zato što je mali skin od ostalih i malo brže trči od ostalih skinova. Ovo je samo nije mišljenje.?

Moj omiljeni skin je skin iz Los Surenosa, koji je id 115, a sa njim isto dobar skin koji može da se meri sa njim je skin Vojnika id 287

Moj omiljeni skin je Woozie, zato sto mnogo izgleda dobro i imam jedan mod za njegov skin pa mi se jos vise svidja, izgleda bas kao pravi kriminalac. :D 

Takodje, imam jos jedan omiljeni skin a to je Los Surenos sa kacketom i trenerkom, stvarno dobro izgleda i nekako kao pravi mafijas. :D 

Meni je najbolji skin id 46 , to jest lider Jc .

Skin_46.png Otmen skin veoma lepe boje , zanimljiv skin i veoma tesko doci do njega na nasem serveru .

Super je dizajniran i izgled je mafijaski tako da odlican skin.