Jump to content
Simson

Generalna Diskusija | Pročitati pre postavljanja teme

Recommended Posts

Generalna Diskusija

Potforum Generalna Diskusija služi upravo za generalno diskutovanje o našem SA:MP serveru sa ostalim članovima foruma. O ovom potforumu se od vas očekuju pre svega konstruktivni i kvalitetni komentari i teme.

Temu u ovom potforumu može otvoriti svako, ali, treba razlikovati predlog od teme za diskutovanje.

Primeri tema koje dolaze u obzir u ovom potforumu su:

• Da li mislite da treba zabraniti cleo
  • Šta mislite o ekonomiji servera
  • Da li treba smanjiti slotove u PD - u

itd...

Primeri tema koje ne dolaze u obzir u ovom potforumu su:

• Predlog za novu organizaciju
  • Da li se slažete da se doda novi posao
  • Da li ste za uvođenje novih sistema

itd...

Znači, ako imate neki predlog za SA:MP server, napišite nam ga u potforumu Predlozi. Pređimo na pojašnjenje opisa ovog potforuma:

1. Najstrožije je zabranjeno postavljanje spam tema. Dakle, teme koje navode igrače na spam, npr. "Šta mislite o tome i tome" su zabranjene, jer će 99% odgovora na te teme biti "Sviđa mi se" i "Ne sviđa mi se" i bez ikakvog obrazloženja zašto je to tako. Kada otvarate temu otvorite je sa nekim ciljem, dakle kada želite ozbiljno da saznate mišljenje igrača i kada želite ozbiljnu diskusiju o nekoj temi.

- Nemojte otvarati teme koje nisu dobro razrađene jer s time nećete ništa postići sem toga da budete kažnjeni. Dakle, pre otvaranja bilo kakve teme dobro je razradite.

2. Spam u bilo kakvom obliku je zabranjen. Svaki post u ovom potforumu treba da bude lepo osmišljen

- Nemojte spamovati. Dakle, svaki odgovor na bilo koju temu mora biti dobro obrazložen. Ako ste rekli da vam se, recimo, nešto ne sviđa, morate obrazložiti zašto vam se to ne sviđa.

Edited by Simson
  • Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.