L A S C A L Posted August 16, 2020 Share Posted August 16, 2020 Pozdrav forumasi i forumasice !!! Zanima me ,koji je vama omiljeni motor u GTA San Andreasu i zasto. Formular: Vas omiljeni motor: Zasto: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lj4NM1 Posted August 16, 2020 Share Posted August 16, 2020 Imam 2 omiljena motora a to su Sanchez i FCR-900 Sanchez: Jednostavno ljubitelj sam motocross sporta i same voznje po sumi, isto tako posedujem kross motor koji volim da vozim, a jos malo polazem za motor vec se spremam. FCR-900: Volim njegov zvuk koji je barem meni brutalan, brz je i lep nije kao nrg 500 ali u njegovom cenovnom ranku ne postoji bolji barem za sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ANDRO$ Posted August 16, 2020 Share Posted August 16, 2020 Moj omiljeni mi je sancez Zato sto je brz dobar i dobar za planine Link to comment Share on other sites More sharing options...
T O K Y O Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 Moj omiljeni motor je naravno nrg - 500 jednostavno najbolje prevozno sredstvo u celoj gta sa igrice,prebrz,lako se vozi dobar u krivinama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergej_Capone Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 Vas omiljeni motor: Naravno Nrg-500 Zasto: Najbolji i najbrzi motor u igri. Dobar za stuntove i voznju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irving Posted September 10, 2020 Share Posted September 10, 2020 Moj omiljeni motor je sancez jer je brz I moze se lako popeti na bilo koju planinu a I lep je motor Link to comment Share on other sites More sharing options...
($_Petar_$) Posted September 10, 2020 Share Posted September 10, 2020 Moj omiljeni motor u gta sa je faggio jer volim skutere u igricama, pogotovo u gta jako su dobri, faggio jeste spor ali volim da ga vozim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hancock Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Vas omiljeni motor: FCR-900 Zasto: Lepo izgleda i brzo ide, stabilan je lako se dize na zadnju gumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoXy Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Vas omiljeni motor: NRG-500 Zasto: Brz motor, a i jako dobar za stuntove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox_Dekan Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Vas omiljeni motor: NRG Zasto: Ide preko 200, podseca na HONDU HCP500 1984-2002! NRG je moje najbolje vozilo u GTA SA, i nadam se da cu moci doci do njega! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soldat Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Vas omiljeni motor:NRG-500 Zasto:Jako lep i brz motor.Dobar je i za stuntove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hajdukk Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Vas omiljeni motor: NRG-500 Zasto:Zato sto je najbrzi motor u igrici i mnogo boja mu dobro stoje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docic Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Vas omiljeni motor: NRG 500 Zasto: Zato što ide preko 200, dobar za stunt-ove, odličan izgled... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMitic Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Moj omiljeni motor je FCR-900. Ima brutalan zvuk i veliku maksimalnu brzinu sa strelicama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klrk Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Vas omiljeni motor: NRG-500 Zasto:Zato sto je najbrziji motor u igrici veoma je lep i stabilan motor i moze da se iskoristi za dosta dobrih stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milaan Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Moj omiljeni motor i GTA SA je FCR-900. Jednostavno mi se svidja njegov izgled,zvuk i stvarno je brz motor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenovic Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Moj omiljenji motor je NRG-500, zato što je veoma brz, možeš raditi sa njim stunt-ove, lep je, dobar je za rokanje i dostavljanje robova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostic Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Vas omiljeni motor: NRG-500 Zasto: Zato sto je jako lep, jako brz i bas je stabilan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andjelic Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Vas omiljeni motor:NRG 500 Zasto:Najbrzi,najlepsi i najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
A N D E R S O N Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Vas omiljeni motor: FCR 900 Zasto: Najlepsi mi je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djuka Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Vas omiljeni motor:NRG-500 Zasto:Prebrz je , odlican je za dostavljanje robova , skup je , prelep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugljesa_grmusa Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Moja dva omiljena motora su. Sancez i NRG-500 Sancez:Mi je omiljeni jer se moze penjati gde oces i ratiti sat hoces sa nijim. NRG-500:Mi je omiljeni zato sto je brzi i mozes radisti sa njim sta hoces. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Popov Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Omiljeni motor u Gta SA je "Faggio", nije brz, imate manje šanse da poginete sa njim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heisenberg_Cappon Posted August 14, 2021 Share Posted August 14, 2021 Nrg-Sancez nrg preferiram za trke na serveru ili kad robam koristim jel dosta brz i nekad poginem sa njim ili me uhapse ali dobro jednostavno nrg je dosta brz motor kad ides u krivinu sa njim treba znati skrenuti balasirati de skrenuti ma ludio a Sancez volim zato sto je off road zanimljivo mi je kada idem po mount chiald ili tako sume neke on je zato mi je on naljbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trifun Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 Vas omiljeni motor: NRg-500 Zasto: zato sto je motor odlican , brz , i prosto nemam mu nikakvu manu . Odlican je u krivinama i najbrzi je u celoj igrici . Link to comment Share on other sites More sharing options...