GoxyO Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 (edited) Benefactor BR8 mi je omiljeno auto, jer je jako brz i ima specifičan oblik formule. Edited March 17, 2021 by GoxyO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zula Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Po meni je nanjbolji hotknajf svidja mi se izgled odlican je za voznju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velj@ Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 Moj omiljeni auto u gta v (online) je sultan jer je jako jako brz kad ga nadogradis Link to comment Share on other sites More sharing options...
T A R E Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Svidja mi se Buggati jer je lijep,jednostavno receno Link to comment Share on other sites More sharing options...
D E N I Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 T20 mozda, jer me poseca na McLaren. brz je i lep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docic Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 Moje omiljeno GTA V auto je T-20, jer mi se jako sviđa njegov izgled i po meni je on najlepši auto u igri. Takođe, nekako me podseća na McLaren u stvarnom životu, a znamo da je taj auto više nego odličan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$_Joca_$ Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 Omiljen mi je Zentorno zbog izgleda i brzine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Principx Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Meni je omiljeni auto u GTA 5 Comet. Ujedno i jedan od brzih automobila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hancock Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 U GTA V su mi 2 omiljena auta Hotknife i Turizmo brutalno su ih odradili Link to comment Share on other sites More sharing options...
_vuckovich_ Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 Po meni T20 je najolje izradjen u GTA V,takodje je i jedno od najbrzih auta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugljesa_grmusa Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Moj omiljeni auto u GTA VI je T20 jer mi je lep i brz i ima u GTA VI 3 T20 automobila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Popov Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Po meni, omiljeno vozilo u Gta V je traktor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazar_Coso Posted August 14, 2021 Share Posted August 14, 2021 Hotknife je jako ljepo napravljen i dobro se cuje izgled mu je jako dobar napred ima one auspuhe pa kad upalis sve puca ma ludio jako dobar auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
$_BaN_$ Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 po meni --- coquette classic -- kao sto samo ime kaze klasicno a unikatno vozilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
C V I J I C Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 Pozdrav,omiljeni mi je buffalo,jer ne znam jako dobar auto i mozes lako sa njim svugde Link to comment Share on other sites More sharing options...
M A R L B O R O Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Ranije, $D J O K S$ je rekao/la: Pozdrav,omiljeni mi je buffalo,jer ne znam jako dobar auto i mozes lako sa njim svugde Pozdrav,dijelim mišljene sa tobom u vezi buffala,imaš li neko auto koje ti se ne sviđa,ako da koje je to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAMP Vinewood Helper BZmilo Posted April 23 SAMP Vinewood Helper Share Posted April 23 Moj omiljeni auto je T20 iz razloga sto je prebrz, sitan i tesko ga je stici i uhvatiti. Vozio sam ga dosta puta u gtav i svideo mi se jer nekako mi odgovara skroz. Poredio sam ostale aute i najbolje sam se sa njim snalazio u trkama i pri bezanju kada me je neko vijao. Takodje sam gledao i kod jutjubera raznis pre nego sto sam kupio gta v i svideo mi se odmah taj auto jer jednostavno volim tako stvari koje mogu sve da rade i koje su u mogucnosti da sve rade i da su maltene neunistiva. Link to comment Share on other sites More sharing options...