m1ster Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 Zdravo, forumasi danas cu vam pokazati jednu od popularnih tema na nasem forumu, a to je potpis, sa GIF-om. 1. Prvo trebate pronaci neku sliku koja vam se svidja i koja ce biti pozadina za vas GIF. - Na ovom linku imate bas dobre slike, i kreativne za vas GIF: - Link sajta: https://www.pinterest.com/ 2. Kada ste pronasli odgovarajucu sliku za vas GIF, sacuvajte je na vasem racunaru: Ja sam odabrao za ovaj put, ovu sliku: 3. Kada ste je sacuvali i spremili sve za pocetak rada to jest pravljenje GIF-a, idite na link ispod, on je za izradu GIF-ova. - Link sajta: https://giphy.com/ - Slika sajta: 4. Kada ste usli na link otvorit ce vam se ovakva stranica koju mozete vidjeti povise. - Kliknite na oznaceno polje: 5. Kada kliknete otvorit ce vam se folder i nadjite dje ste sacuvali, vas sliku za GIF: 6. Kada ste odabrali, sliku otvorit ce vam se stranica i mozete krenuti sa radom: 7. Kada ste otvorili tu na oznaceno mjesto unesite TEKST koji ce pisati na GIF-u. - Ispod unesite Style koji ce biti i Animation. 8. Kada ste to sve uradili mozete dodati neki stiker po vasoj zelji ali i ne morate, ja cu ovaj put to preskociti posto mi se ne svidjaju stikeri. - Odmah predjite na Filters i odaberite filter: 9. Ima veoma dobrih filtera samo pogledajte, ja skoro uvek odaberem GLICH, ali vi odaberite po vasoj zelji. 10. Kada zavrsite sa editom i svim ostalim idite upload i tako ste zavrsili vas GIF. Onda kopitajte ovaj link od vaseg GIF-a i nalijepite ga u vas potpis. Evo ga zavrsni GIF koji je napravljen: Nadam se da sam vam pomogao, i da vam se svidja naravno i da ste razumeli nacin na koji sam objasnjavao. Podrzite ovaj turotijal lajkom, ako je potrebna jos neka pomoc javite mi se u DM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realsojic Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 Hvala na tutorijalu. Dobijate 400 forum poena. @Fikret_Husnic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiki Master Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 Forum poeni su dodijeljeni, 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...