Jump to content
iamsojic

[Takmičenje] Flyer za firmu

Recommended Posts

ROtnH4A.png

linija.png.b4d795d2ad3eb085fb55786f0f87e58d.thumb.png.0b5fa2f1e90677dcd8e86db8250b1d89.png

 

Uvod

Uvodimo novi način takmičenja, ovakva takmičenja možete samo sresti na poznatim freelancer stranicama i slično. Sa ovim načinom možete dobiti iskustva, kako bi možda sa vremenom mogli postati freelancer.

 

Ime Firme

Revision Travel

 

Kratak opis

Moja firma pod imeno Revision Travel je ustvari turistička agencija, koja se bavi turizmom po skoro celoj Evropi. Trenutno nam je u ponudi putovanje u:

 1. Rusija
 2. Španija
 3. Grčka
 4. Crna Gora
 5. Francuska
 6. Italija

 

Vizualni izgled

Volio bih da odradite flyer u formatu A5, neka bude jedna slika aviona unutra. 

Boje neka budu:

uwk1Eih.jpgFPij9uF.jpggxyJJg1.jpg

 

Tekst koji će pisati:

Revision Travel vam nudi putovanja širom Evrope. Rusija, Španija, Grčka - nikad bliže. Posetite našu web stranicu: revision-primer.com.

 

Stil

vsMAuPu.png

 

Primeri:

s5Qfo11.png

 

Formular:

Ime_Prezime (u igri):

Opis rada:

Rad:

 

 

Edited by iamsojic
 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ime_Prezime (u igri): Stoja

 

Opis rada: Rad je sastavljen od vise slika država, kao što možete uočiti u donjem delu plakata. Trianglovi, to jest trougli su rukom crtani u "Adobe Illustrator" programu, te su preneti na Photoshop, i editovani tako da se uklapaju sa temom i namenom. Koristio sam sledeće fontove: TW Cen MT Condensed (Extra Bold), The Poster King i Heaf Hearth One (Ovaj font sam platio 5$ za ličnu upotrebu). U gornjem-centralnom delu rada se nalazi opis. U levom-centralnom delu se nalazi ime agencije, uz malu sliku aviona, koja se baš neočekivano ekstra uklopila sa radom. Sa desne strane možete videti sliku plaže. Ispod slike se nalazi kratak tekst, možete i sami da vidite. Također se i tu nalazi url stranice. Nadam se da ne smeta to što sam dodao (www.) izgledalo je realističnije. I ispod tog teksta države koje ste već napomenuli da želite na Vašem plakatu. To je od prilike to.

 

Rad: https://ibb.co/ZWXvvjy

Edited by S T O J A
 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ime_Prezime (u igri): Roski

Opis rada: Potrudio sam se da ne bude isto kao sto je *primer ali i nije toliko razlican, napravljen je u roku od 1h i nema previse detalja..

Rad: https://ibb.co/zfB0bpR

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ime_Prezime (u igri): Tule_Montana

Opis rada: Rad ne govori puno o mom znanju u photoshopu usao sam na forum i video da ima takmicenje i rekoh da se prijavim ovo je moji prvi rad sto se tice ovakvih tipova da nisu thumbnailovi ili logo ili banneri ili nesto tako sto se mene tice meni je skroz ok za prvi rad u mom oku i vidjanju ali na vasem je da ga ocenite i pogledate nisam imao dobru ideju zato sto sam imao 15 minuta da ordarim smisluo sam i gledao nekako da uklopim i nasao sam  okej font  sa kojim bi izgledalo pristojnije ali ja nisam to odradio kako sam zamislio da vise ne bi duzio dalje rad mozete i sami pogledati i napisati u PM na forum sta mislite .

Rad: https://imgur.com/a/hUAY7S8

Edited by Tule

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ime_Prezime (u igri): Vasic

Opis rada: Znam nije bas najbolje , ali ovo mi je 1. rad ovakvog tipa ... :D Pa evo do cega sam dospeo :D ...

Rad: https://ibb.co/p3404rb

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ime_Prezime (u igri): Pero_Nikolic

Opis rada: Nisam neki profesionalac, ali nadam se da ce vam se moj rad svideti, ulozio sam puno truda u njega. Kao sto se vidi na flyeru u gornjem desnom uglu se nalazi naziv firme i usluge koje firma nudi, dok se u sredini nalaze drzave koje firma ima u ponudi i veb stranica firme. Takodje sam dodao par reci za srecan put.

Rad:  https://ibb.co/bLCMrhh

 

Edited by Pero
 • Like 1
 • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
 • Create New...