D E N I Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 POZDRAV SVIMA ZANIMA ME KOJI JE VAS NAJDRAZI HELIKOPTER U GTA SA !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostic Posted September 25, 2020 Share Posted September 25, 2020 Definitisvno Maverick, zato sto je mnogo lep kao heli i jako brz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hancock Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Maverick zato sto lepo izgleda moze stati 4 osobe i brz je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pljugica Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Maverick definitivno zato sto sam ga jos kao mali u gta sa vozio a i sad ga cesto koristim u sampu za dostavljanje robova i slicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojan0v1ch Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Maverlick, jednostavno on mi je nekako praktican i jako lep a i svidja mi se sto se mogu na njega staviti dve boje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergej_Capone Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Leviathan, i maverick nije los ali leviathan je veliki i pluta po vodi tako da je jako cool helikopter po meni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bizzey Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Maverick jer ima pravi izgled kakav ima i pravi Helikopter u RL. Mogu se postavit 2 boje na heli a i dobar je i lagan za upravljat, nemam neko specificno misljenje o njemu osim sta mogu rec jest da je dobar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fazan Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Pa kao i svi maverick jer je dosta brz staju četri osobe i praktičan je. Hunter ne baš jer sam neprecizan sa njim i za samo jednu ne osobu dok maverick prevozni helikopter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidOriginals Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Maverick svidja mi se izgled moze stati 4 osoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bura Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Naravno Maverick mi je najbolji. Najbrzi, najlepsi i najvise ljudi staje unutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARNAGE Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 Najbolji je Maverick,najbrzi i najlepsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V E L O Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 , Deni_Rahmanovic1 rekao: POZDRAV SVIMA ZANIMA ME KOJI JE VAS NAJDRAZI HELIKOPTER U GTA SA !! najdrazi helikopter u gta sa mi je hunter zato sto moze pucati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutin_Vasuquez Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 Pozdrav Pa vecini ljudi je Maverick,brz,lak za upotrebu,4 osobe mogu da udju,luksuzan... Naravno da pohvalim Huntera,brz,borben,jednostavan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soldat Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 Meni je najdraži Hunter.Svidja mi se jer je borbeni helikopter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klinja Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 Meni je najdrazi Mverick,iz razloga zato sto je mali i lepo izgleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenovic Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 Po meni najdraži heliš je Maverick, zato što je brz, može stati 4 osoba, veoma je luksuzan i nije toliko skup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T O K Y O Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 Po meni je najdrazi maverick,dosta je brz,lepo izgleda ima 4 vrata,i i tu pored je i Hunter takodje dobar helikopter ali vise je borbeni nego putnicki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stankovic Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Maverick je po meni najlepsi i najbolji helis. Svidja mi se sto je stabilan i estetski je dosta lep. Mislim da je najrealnije odradjen od svih ostalih helikoptera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMitic Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Definitivno hunter. Borbeni helis koji moze da puca i ima dobar dizajn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docic Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Po meni je to Leviathan, veoma velik i snažan helikopter, a i stabilan je takođe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klrk Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Po meni je "Maverick" veoma brz helis sa 4 vrata i veoma stabilan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andjelic Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Maverick,sta reci jednostavno najstabilniji i najbolji heli u igri Link to comment Share on other sites More sharing options...
(_$Aba$_) Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Po meni najbolji je Maverick, najstabilniji i najvise ga volim voziti kad igram GTA SA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ANDRO$ Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Najbolji je maverick zato sto je najlepsi najdetaljniji i mozes stavit vise boja na njega i moze sest 4 osobe sto je super i lagan je za upravljanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blaz_Ristic Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Moj najdrazi helis je maverick svakako najkvalitetniji Link to comment Share on other sites More sharing options...