(_$Aba$_) Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Naravno Maverick, zato sto je najbolji i najbrzi, svidja mi se takodje i njegova stabilnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skomi Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Maverick jeste najlepsi i najbrzi, ali lep je i Leviathan i Sparrow 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A N D E R S O N Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Maverick,zato sto je najbrzi i nekako najlepsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djuka Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Maverick definitivno , brz ima 4 sedista lagan za upravljanje i dostavljanje robova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkanovic Posted December 27, 2021 Share Posted December 27, 2021 Po mom mišljenju Maverick jer je najbrži i možeš se vozati s ekipom jer ima četiri vrata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A T A N A C K O Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Logicno kao i svima mogu reci da je u pitanju Maverick. Mislim helikopter je izuzetan i nije dzabe u svim mafijama i Privatnim organizacijama. Pogledajmo to ovako. Ne moze se uporediti ni jedan helikopter sa njim iz razloga sto je on napravljen bas za takve situacije cemu i sluzi na nasoj zajednici. Sta VI mislite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk_Stajcic Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Kao i vecini omiljeni helikopter mi je maverick te zbog njegove brzine itd. Ali ima jedna stvar koja me jako nervira a to je da kada dva igraca sednu u zadnja sedista oni sednu u isto sediste i onda sede jedan u drugom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_Zivkovic Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Maverick definitivno 4 mesta brz je lak za upravljanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Durlic Posted December 5, 2022 Share Posted December 5, 2022 Maveric definitivno,Najlepsi i najbrzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja_Arizanov Posted January 30 Share Posted January 30 Pozdrav, po meni najbolji helis je Maverick, ubedljivo. Postoji dosta prednosti za razliku od mana, neuporediv je sa ostalim heli-jima Link to comment Share on other sites More sharing options...