Bizzey Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Postovanje forumašiMislim da ste svi culi a i mozda vozili ovaj fantastican auto po imenu Comet. Comet je danas na BS doista jeftin auto i moze se naci za svega 1m - 1.5m. Stvarno mi je zao sto je tako jeftin auto jer je dosta brz i stabilan a i bez krova je, i ono sto je najzanimljivije je to sto kada pritisnete F za ulazak u auto karakter ne otvara vrata od vozaca vec samo uskoci.. Pisite misljenja o autu i osvojite forum poene (Pripazite na pravilo ''Spam''.) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fazan Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Pa svidja mi se auto za vožnju. Brz je dovoljno ima dosta dobro skretanje lepo drifta. Ali nikad ga nisam imao jer mi ne treba. Izgled mi se uopšte ne svidja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_Zivkovic Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Pa onako okej je auto msm da sam ga u gta sa za svoju 7-ogodisnju karijeru i 27 puta predjenog gta sa cak jednom i vozio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOGDANOVIC Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 moje misljenje je da je comet odlicno auto bas iz pomenutog jako je jeftin,karakter uskace u vozilo,medju brzim vozilima,jako je stabilan ukoliko mu ne dodate nitro i nema krov sto mu dodaje na lepoti,jedina mana po mom misljenju mu je sto ima samo dvoje vrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neda Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Odlican auto, jeftin je a i lepo izgleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StivenAndrejevicc Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 jeftin auto a brz i lep..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
B O J A N Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Preljepo auto, nije skupo ima solidnu brzinu ali u svakom slucaju dobro je auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostic Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Super auto. Narocito mi se svidja nacin na koji karakter ulazi u vozilo. Super je vozilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hancock Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Odlican auto, jedan od najstabilnijih u krivinama. Nije ni spor dovoljno brzo ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D U S A N Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Jako dobar auto lep i stabilan jako mi se svidja zato sto je kabriolet i pogotovo sto ima svoju animaciju kada se lazi u auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bura Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Comet mi je jedan od drazih auta sto se slobodne voznje tice. Nije nesto preterano brz, ali to necu uzimati u obzir kod ovog auta. Sve animacije i izgled mi je odlican. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whis Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Comet je bas dobar auto.Nije uopste skup a jako je dobar.Animacija ulaska u njega je bas mocna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soldat Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 Bas je lep,brz,stabilan a najvažnije jeftin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pera Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 Okej auto, stabilan sto je najvaznije, karakter previse brzo ulazi. Jedini minus je sto ne moze da se spusti krov npr. isto tako i otvori, i to sto ima samo troje vrata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gatasby Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 brz stabilan za te pare zver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrana213 Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 Nije skup brz je i svidja mi se animacija za ulazenje ali mi je izgled bar po meni odvratan Link to comment Share on other sites More sharing options...
klinja Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 Moje mislenje za auto comet je super iz razloga zato sto,Lepo izgleda,brz je,drifta,bez krova je i to mu daje jos lepsi izgled sve preporuke za ovaj auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
T O K Y O Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 Po meni jedan od najboljih auta u igrici,auto je prelep,skoro da nema mana,dobar u krivinama dobar u startu jedino malo vise hp-a i to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irving Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 Po meni auto comet je lep brz auto a pritom nije puno skup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blaz_Ristic Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Po meni to je sjajno auto imao sam ga u sampu i pokajao sam se sto sam ga prodao najvise mi se svidja kako lik ulazi u auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docic Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Comet je jedan od boljih auta, ima dobru maksimalnu brzinu, stabilan je, lepo ulazi u krivine i dobar je za drift. Takođe, sada je na serveru jako jeftin i kreće se oko 1m, tako da nećete pokajati ako ga uzmete Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMitic Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Super auto, ima 4x4 pogon sto znaci da dobro ulazi u krivine. Maksimalna brzina je 183kmh sto je sasvim dovoljno za taj auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hajdukk Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Pa svidja mi se jer se skace da bi se uslo u njega nije los auto ide solidno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Milosevic Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Jako lijep izgled auta, svidja mi se sto je kabriolet, jako je stabilan i solidno je brz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andjelic Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Ne svidja mi se po izgledu,ali ovako auto je ok,dovoljno je brz i vrlo stabilan automobil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...